Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ!!!

 Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 1/3/2016!
Φίλοι μου εύχομαι να έχουμε καλό μήνα!
Δείτε όλα τα σκάφη των ΟΛΥΜΠΙΩΝ και συμμάχων που όπως έχουμε ξαναπεί βρίσκονται καθημερινά εδώ!
Σήμερα θα σας παραθέσω ένα άρθρο από το βιβλίο του Γεράσιμου Καλογεράκη 30.000 αθάνατοι του ΔΙΟΣ. Το άρθρο αναφέρεται σε μήνυμα των ΟΛΥΜΠΙΩΝ για τους 30.000 αθάνατους του ΔΙΟΣ και τη δορυφορική κυβέρνηση. Ο Ρώσος κοσμοναύτης τριών αποστολών Georgiy M. Grechko είχε πει. Αν μπορούσα να αφηγηθώ τα όσα είδα στο ΔΙΑστημα, ο κόσμος θα έμενε έκπληκτος. Σε τελική ανάλυση, υπάρχουν! Υπάρχει μία ανώτερη ευφυ'ία που μας καθοδηγεί από ψηλά. 
                                        ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ
Ερώτηση από την ομάδα του Καλογεράκη για το πως βοηθούν σήμερα την ανθρωπότητα και τους ΕΛΛΗΝΕΣ οι Αθάνατοι του ΔΙΟΣ.
Οι Αθάνατοι του ΔΙΟΣ και μετά την ήττα του κρόνου και τώρα, βοηθούν συνεχώς την ανθρωπότητα να βγει από τα αδιέξοδά της με τον νοητικό επηρεασμό των υπευθύνων των κυβερνήσεων, που συνεργάζονται μαζί μας για την επίλυση των προβλημάτων. Σήμερα οι Αθάνατοι του ΔΙΟΣ αντιμετωπίζουν ακόμη μεγαλύτερες δυσκολίες στην εκπλήρωση της αποστολής τους και από αυτές που αντιμετώπισαν μετά τον λεγόμενο από εσάς κατακλυσμό του Δευκαλίων(Νώε). Η εκτεταμένη μόλυνση της ΓΑΙΑΣ, σε ξηρά, θάλασσα και αέρα είναι τόσο μεγάλη που η ζωή κινδυνεύει με αφανισμό και εάν δεν υπήρχαν οι Αθάνατοι του ΔΙΟΣ, θα είχε εξαφανιστεί ένα μεγάλο μέρος των έμβιων όντων του πλανήτη. Εάν στα προβλήματα αυτά προστεθούν η καθολική μετάλλαξη των καρποφόρων δέντρων, των φυτών και των ζώων και η υβριδοποίηση των ανθρώπων, η ΓΑΙΑ τότε θα είχε τεθεί εκτός τροχιάς της κοσμικής αποστολής της. Οι άνθρωποι αντί να σκέφθονται πως θα επιβιώσουν, ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με τον κορεσμό υλικών αγαθών που αποτελούν τη χειρότερη μορφή ψυχικής δυστυχίας, αφού η αδηφαγία και ο κορεσμός δεν μειώνονται ποτέ.
Οι Αθάνατοι του ΔΙΟΣ, για την υλοποίηση της αποστολής τους, δρουν σε πεδία πυκνώσεων και αραιώσεων της ΓΑΙΑΣ, ευρισκόμενοι σε αέναη δράση.
Πλην των Αθάνατων που άφησε ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ, ΖΕΥΣ, εις τη ΓΑΙΑ, όπως σας έχουμε πει και σε παλαιότερο μήνυμά μας, είχε αφήσει και δυνάμεις της 7ης αποστολής στο ηλιακό σας σύστημα για την αναχαίτιση των αποστατών που θα προσέγγιζαν για εισχώρηση ή κατάληψη της ΓΑΙΑΣ και των άλλων πλανητών του ηλιακού σας συστήματος. Οι δυνάμεις αυτές ετέθησαν υπό την αιγίδα της Προμάχου ΑΘΗΝΑΣ  όπως εσείς αποκαλείτε. Για το πέραν του ηλιακού σας συστήματος ΔΙΑστημα την ευθύνη αναχαίτισης και εκδίωξης των δυνάμεων των αποστατών που θα προσεγγίσουν ανέλαβε ο ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ.
Οι αποστάτες ουδέποτε σταμάτησαν να προσπαθούν για την ανακατάληψη και κυριαρχία τους στη ΓΑΙΑ, βοηθούμενοι από τους γήινους συνεργάτες τους.
Από το 1940 η ανθρωπότητα άρχισε να γίνεται επικίνδυνη όχι μόνο για τη ΓΑΙΑ, αλλά και τους άλλους πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος με τις δοκιμές των πυρηνικών βομβών οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν εναντίων ανθρώπων το 1945 με δική σας χρονολόγηση, καθοδηγούμενοι από τους θρησκευτικούς αποστάτες του Χριστιανισμού και τους σιωνιστές ηγέτες.
Για την αποφυγή επανάληψης παρομοίων εγκλημάτων στο μέλλον, υποχρεώσαμε την αποστατική ηγεσία των ΗΠΑ να αποστείλει στον δορυφορικό σταθμό μας αντιπρισωπεία επιστημόνων οι οποίοι θα μεταβίβαζαν τις εντολές μας στην κυβέρνησή τους και η εφαρμογή των εντολών μας θα ήταν υποχρεωτική. Αυτή η αντιπροσωπεία ονομάστηκε Δορυφορική Κυβέρνηση από τις ΗΠΑ. Όλα όσα πρέπει να γίνουν, θα εφαρμοστούν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, γιατί αποτελούν αμετάκλητη απόφαση του ΙΕΡΟΥ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΖΕΥΣ!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ!!!

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου