Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΟ ΣΚΑΦΟΣ-ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΩΝ ΕΞΨΓΗΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥς ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ


Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 4/3/2016
Δείτε φίλοι μου πόσο καθαρά φαίνεται το ΟΛΥΜΠΙΟ σκάφος-ιπτάμενος δίσκος και πόσο χαμηλά κάνει τη διέλευσή του.
 Πρέπει να θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς, (αν και τίποτα δε συμβαίνει στην τύχη) που βρίσκονται τα ουράνια αδέρφια μας συνεχώς κοντά μας.
Απόσπασμα απόκρυψης εξωγήινων από το βιβλίο του Γεράσιμου Καλογεράκη 30.000 Αθάνατοι του ΔΙΟΣ.
Στο περιοδικό Αστροβιολογία του Σεπτεμβρίου 2014 δημοσιεύτηκε μία συνέντευξη του προέδρου της Αστροβιολογίας της ΝΑΣΑ, του καθηγητή Στήβεν Ντικ, ο οποίος έλαβε μέρος στο συμπόσιο που οργάνωσε η ΝΑΣΑ μαζί με τη βιβλιοθήκη του κογκρέσου με θέμα (η προετοιμασία για την αποκάλυψη των εξωγήινων). Σκοπός του συμποσίου ήταν η μελέτη των συνεπειών της αποκάλυψης ύπαρξης φιλικής εξωγήινης ζωής στο ηλιακό μας σύστημα, μια επικείμενη επαφή με τους εξωγήινους και πως μπορούν να προετοιμάσουν τον κόσμο γι' αυτό και τί θεολογικές συνέπειες θα υπάρξουν.
Ο Ιησουίτης ιερομένος, ο πατήρ Guy Consolmagno, από το παρατηρητήριο του βατικανού δεν είχε αντίρρηση για την αποκάλυψη των εξωγήινων και μάλιστα, ζήτησε να του επιτραπεί (να βαπτίσει έναν εξωγήινο). Επίσης, δήλωσε ότι εγκρίνει την προβολή της προετοιμασίας για την αποκάλυψη της ευφυούς ζωής ως μία ευκαιρία για νέες προσλαμβάνουσες παραστάσεις για τη Χριστιανική πίστη στο βατικανό. Εδώ να επαναλάβω ότι σε μήνυμά τους οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ έχον πει ότι δεν έχουν καμία θρησκεία και ότι όλες οι θρησκείες είναι φτιαγμένες από τους αποστάτες για τον έλεγχο του κόσμου.
Το συμπόσιο πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον στη βιβλιοθήκη του Κογκρέσου 18-119 Σεπτεμβρίου του 2014.
Συμμετείχαν αστροφυσικοί, αστροβιολόγοι, αστρονόμοι, φυσικοί, αστροναύτες, πρώην υπουργοί άμυνας ΗΠΑ-Καναδά και δημοσιογράφοι.
Μετά το συμπόσιο και στις 13 φεβρουαρίου του 2015, παραιτήθηκε ο John Podesta από σύμβουλος του προέδρου μπάρακ ομπάμα στο λευκό οίκο, γιατί θεώρησε ως τη μεγαλύτερη αποτυχία της καριέρας του, το γεγονός ότι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη συγκατάθεση του του προέδρου για την κοινοποίηση των ταξινομημένων αρχείων UFO στο ευρ΄θ κοινό. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Whasington Post, CBS News, Bysiness Insider, είπε ότι η κυβέρνηση ομπάμα, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του προέδρου, αποφάσισε ότι τα αρχεία των UFO δεν έπρεπε να δωθούν στη δημοσιότητα.
Ο John Podesta ήταν σύμβουλος των αμερικανών προέδρων σε θέματα σχετικά με την αποκάλυψη των UFO και είχε κάνει την εξής δήλωση στην Εθνική λέσχη τύπου, στις 22 Οκτωβρίου του 2002, σχετικά με τη νομιμότητα των πληροφοριών UFO που δεν έχει αποκαλυφθεί στο κοινό για λόγους εθνικής ασφάλειας:
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ανοίξουμε τα αρχεία τα σχετικά με ζητήματα που έχουν παραμείνει στο σκοτάδι. Ήρθε η ώρα να μάθουμε ποια είναι η πραγματική αλήθεια γι' αυτούς που είναι εκεί έξω. Οφείλουμε να το κάνουμε, Επειδή είναι σωστό και γιατί ο αμερικανικός λαός, ειλοκρινά, μπορεί να χειριστεί την αλήθεια και οφείλουμε να το κάνουμε, γιατί είναι νόμιμο.
Κατά τη ΔΙΑρκεια της προεδρίας του Μπιλ Κλίντον, Τζορτζ Μπους και Μπαράκ Ομπάμα, δεν μπόρεσε να δημοσιοποιήσει τα απόρρητα αρχεία των UFO, γιατί οι πρόεδροι δεν είχαν πρόσβαση στον ύψιστο βαθμό ασφαλείας και γι' αυτό παραιτήθηκε.
Τον Δεκέμβριο του 2005 διέρρευσαν στον αμερικανικό τύπο πληροφορίες ότι η υπηρεσία εθνικής ασφαλείας(NSA) των ΗΠΑ χρησιμοποιούσε τη βάση δεδομένων που ονομάζεται κοινό σύστημα επικοινωνιών παγκόσμια νοημοσύνη και πραγματοποιούσε παράνομες υποκλοπές τηλεφώνων, ανωτέρων αξιωματούχων των ΗΠΑ πολιτικών του Κογκρέσου, της Γερουσίας της βουλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, του λευκού οίκου, στρατηγών, επιτροπών των ενόπλεων δυνάμεων και έκανε βιομηχανική κατασκοπεία.
Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα παροκολουθείτο από την NSA, όταν για πρώτη φορά έγινε υποψήφιος για τη Γερουσία των ΗΠΑ. Αυτό εξηγεί το γιατί ο Ομπάμα υπαναχώρησε σε πολλές υποσχέσεις όχι μόνο για τα UFO και την εξωγήινη προέλευσή τους, αλλά και σε θέματα πιο ανοιχτής και ΔΙΑφανούς ΔΙΑκυβέρνησης των ΗΠΑ.
Ο πρών αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Ντικ Τσένι, είχε άμεση γνώση του μυστικού προγράμματος UFO με βάση την εξωγήινη τεχνολογία στην άκρως μυστική βάση S-4 της περιοχής 51. Γι' αυτό και παρακολουθείτο συνεχώς.
Με τις παρακολουθήσεις αυτές εκβίαζαν τα θύματά τους, ώστε να μην προβούν σε απακαλύψεις για τα UFO.
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ!!!

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου