Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΛΥΜΠΙΩΝ!!!!


Από ΦΠΟΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 22/3/2016!!!
Φίλοι μου όπως καταλαβαίνεται τα ΟΛΥΜΠΙΑ και ΣΥΜΑΧΙΚΑ σκάφη πετάν καθημερινά στους αιθέρες. Σήμερα κουβέντιαζα με μία γνωστή. Όταν της είπα ότι δέχομαι από μερικούς επικρίσεις για όλα αυτά. Μου απάντησε. Δε βλέπεις τα βράδυα πόσα περίεργα αντικείμενα πετάν στον ουρανό. Οπότε φίλοι μου αρκετοί είναι αυτοί που έχουν δει ΔΙΑφορα περίεργα που μόνο περίεργα δεν είναι. Πάμε παρακάτω. Θα παρουσιάσω απόσπασμα με θέμα την περιγραφή των ΟΛΥΜΠΙΩΝ από το βιβλίο του Γεράσιμου Καλογεράκη στρατηγού ε.α..
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ
Οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ είναι στη μορφή ίδιοι με τους ανθρώπους, όταν συμπυκνώνονται. Αυτό βεβαιώνεται και από αφηγήσεις των λαών της ΓΑΙΑΣ αναφερόμενες στη εποχή των θεών, που μας πληροφορούν ότι (Τα θε'ικά πλάσματα κατέβαιναν από τους ουρανούς, πολεμούσαν και παντρεύονταν τις γυναίκες των ανθρώπων και ξανάφευγαν στους ουρανούς πάνω στα ιπτάμενα άρματά τους).
Η αγία ΕΛΛΑΝΙΑ παράδοση που τη μετονόμασαν σε Μυθολογία οι εβραιοχριστιανοί, αναφέρει ότι οι ΕΛΛΑΝΙΟΙ θεοί, με θεές γεννούσαν θεούς, με θνητές γεννούσαν ημίθεους, οι ημίθεοι με θνητές γεννούσα ήρωες και οι ήρωες με θνητές γεννούσαν θνητούς. Επομένως σημαίνει ότι οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ έχουν τον ίδιο κώδικα γεννετικής-DNA με τους γήινους ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ. Ο Πλάτων στον Κριτία μας πληροφορεί ότι (Οι θεοί μοιράστηκαν τη ΓΑΙΑ χωρίς ΔΙΑφωνίες). Το νερό έχει τη δυνατότηταν' αλλάζει μορφές ανάλογα  με τη θερμότητα, νερό-ατμός -πάγος, έτσι και οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ υλοποιούνται , συμπηκνώνονται και αποσυμπηκνώνονται. 
Οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ έχουν τη δυνατότητα να μεταπίπτουν σε άλλη ΔΙΑσταση και να βρίσκονται μαζί μας χωρίς να γίνονται αντιληπτοί από εμάς, ενώ αυτοί μας βλέπουν και μας παρακολουθούν.
 Όπως είπα και πιο πάνω όλες οι περιγραφές συγκλίνουν ότι έχουν κανονικό ανθρώπινο σώμα ύψους 2.10 μέτρα με μαύρα μαλλιά ή προς το ξανθό, μεγάλα όμορφα μάτια, δέρμα ανθρώπινο, ή κατά σημερινή ορολογία Σιτόχρουν-Σταρένιο. Οι περιγραφές αυτές αφορούν  τα πληρώματα των σκαφών, ονομάζονται δε (ΔΙΑκανονιστές Κοινωνικής Ισορροπίας). Επίσης επικοινωνήσαμε δια ζώσης με όντα άλλων ΔΙΑστάσεων ή μεταλλαγμένους Αρειανούς σύμφωνα με τους δικούς τους ισχυρισμούς. Ο συγγραφέας για το τελευταίο όσο αφορά τους Αρειανούς ΔΙΑτηρεί κάποιες επιφυλάξεις.
Ο αρχηγός πληρώματος του σκάφους είναι ντυμένος με γαλαζόλευκη αισθήτα και φέρει στο αριστερό στήθος το έμβλημα του διπλού Ε! Τα πληρώματα φορούν λευκούς φωτεινούς μανδύες και πάνω στο αριστερό στήθος φέρουν το έμβλημα της καρδιάς μέσα στο περίγραμμα της οποίας υπάρχει ένα φίδι κουλουριασμένο με κόκκινο κεφάλι. Το περίγραμμα της καρδιάς είναι χρυσαφί και ο φόντος λευκός. Είναι το συμπαντικό έμβλημα των ομάδων σωτηρίας που επεμβαίνουν σε περιπτώσεις ολέθρου!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ!!!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου