Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΟ-ΣΥΜΑΧΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΗ ΠΥΛΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ!!!


 Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 11/3/2016!
Δείτε το ΟΛΥΜΠΙΟ σκάφος φίλοι μου που φωτογραφήθηκε στην Πύλο.
Εδώ θα σας παραθέσω απόσπασμα από το βιβλίο του στρατηγού ε.α. Γεράσιμου Καλογεράκη, η μεγάλη προετοιμασία για το σχέδιο σωτηρίας του πλανήτη από τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ: Από ότι συνεπάγεται από τα ΔΙΑφορα μηνύματα που έχουμε πάρει, το γενικότερο σχέδιο των ΟΛΥΜΠΙΩΝ προβλέπει την προστασία των ανθρώπων της ΓΑΙΑΣ-ΓΗΣ από επιθέσεις των αποστατών και φέρει το όνομα ΑΣΠΙΣ!
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 
1) Το γενικότερο σχέδιο σωτηρία. Προβλέπει μία ευρύτερη συμμετοχή γαλαξιακών δυνάμεων, για απόκρουση μαζικής επίθεσης των αποστατών, αν εκδηλωθεί, σε συνδυασμό με το σχέδιο σωτηρίας σε περίπτωση οικολογικού ολέθρου.
2) Το σχέδιο ΘΩΡΑΞ της 7ης αποστολής του ΦΟΙΒΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, για την προστασία του γεωγραφικού χώρου των Ελλήνων από τις επιθέσεις των αποστατών και των γήινων συνεργατών τους.
Η ΕΛΛΑΔΑ-ΕΛΛΑΝΙΑ συγκεντρώνει όλες εκείνες τις απαραίτητες προ'υποθέσεις γεωλογικές και ενεργειακές για την κάθοδο των ΟΛΥΜΠΙΩΝ και των δυνάμεων της 7ης αποστολής στη ΓΑΙΑ και για το λόγο αυτό λαμβάνονται πρόσθετα μέτρα προστασίας του χώρου.
Με εντολή του Κραταιού Άρχοντα Φωτός ΑΠΟΛΛΩΝΑ η ΕΛΛΑΝΙΑ καλύπτεται συνεχώς με ενεργειακές ασπίδες ταχυονικού φάσματος, για την προστασία σας από τις επιθέσεις που εξαπολύουν εναντίων σας οι αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους. Ενσαρκωμένοι ΟΛΥΜΠΙΟΙ από τα σκάφη της 7ης αποστολής της αυτοκρατορίας των Ε! βρίσκονται στη ΓΑΙΑ! Προετοιμάζουν το έργο της επέμβασής μας και της ενημέρωσης των ΕΛΛΑΝΙΩΝ για την ευκολότερη αντιμετώπιση των συνεχών επιθέσεων των αποστατών.
Σχέδιο επιθέσεως των αποστατών βρίσκεται σε εξέλιξη με ιογενείς θανατηφόρους νόσους (κοξάκι Άνοιξη 2002, SARS χειμώνας 2003 και θανατηφόρος ιός γρίπης φουτζιάν- αρχές χειμώνα 2004) που παρασκευάζονται από επιστημονοκά εργαστήρια των ΗΠΑ.
Σκεφθείτε φίλοι μου πόσες άλλες αρρώστιες έχουν εφεύρει οι αποστάτες μέχρι σήμερα.
Καμμία από τις νόσους αυτές δεν ενέσκηψε στην ΕΛΛΑΝΙΑ. Μακριά από τα εμβόλια.
Ύστερα από χιλιάδες χρόνια απουσίας με δική σας αρίθμηση , επιστρέφουν και πάλι στη ΓΑΙΑ οι ουράνιες δυνάμεις τις οποίες οι παλαιότερες γεννιές τις ονόμαζαν θεούς για να την απαλλάξουν από τα δεινά των αποστατών. 
Είναι πλησίον ο χρόνος όπου οι αποστάτες θα διασκορπιστούν, θα εκδιωχθούν εκτός ΓΑΙΑΣ και όσοι παραμείνουν σε αυτήν θα είναι τελείως αδύναμοι για να σας βλάψουν.
Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ!!! Την εκδοχή της ουράνιας επέμβασης ίσως κάποιοι τη χαρακτηρίζουν όνειρο. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει. Τα γεγονότα όμως δεν αλλάζουν. Κάπου εκεί στις παρυφές του ηλιακού συστήματος βρίσκονται οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ με την αστροπολιτεία ΦΟΙΝΙΚΑΣ για τη ματαίωση των καταχθόνιων σχεδίων των αποστατών. Μία επέμβαση που θα σηματοδοτήσει τη σωτηρία του πλανήτη μας!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου