Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΑΧΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 8/3/2016
Δείτε φίλοι μου όλα τα ΟΛΥΜΠΙΑ και ΣΥΜΑΧΙΚΑ σκάφη που έχουν φωτογραφηθεί τους τελευταίους μήνες. Είναι υπαρκτά και δε χωρά καμία αμφιβολία.
Ας δούμε τώρα ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Γεράσιμου Καλογεράκη για το ποιοι είναι οι 30.000 αθάνατοι του ΔΙΟΣ από το ομώνυμο βιβλίο!
Οι ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ παρέμειναν στη ΓΑΙΑ με ειδική αποστολή, γράφει ο Ησίοδος.
(Ω βασιλιάδες πρέπει να προσέχετε πως αποδίδετε αυτή τη δικαιοσύνη. Διότι πολύ κοντά σας βρίσκονται ανακατεμένοι με τους ανθρώπους οι Αθάνατοι, παρακολουθώντας όλους εκείνους που με πολύπλοκα τεχνάσματα καταδυναστεύουν τον άνθρωπο μέσω του ανθρώπου, χωρίς να ενοχλούνται από το βλέμμα των θεών. Υπάρχουν πάνω στη γόνιμη ΓΗ τρεις φορές από δέκα χιλιάδες (30.000) Αθάνατοι του Διός, φύλακες των θνητών ανθρώπων που παραφυλάγουν άγρυπνα τις δίκες και τα άθλια έργα, με σώμα αέρινο, γυρνώντας σ' ολόκληρη τη ΓΗ-ΓΑΙΑ).
Η αναφορά του Ησιόδου περί των 30.000 Αθανάτων του ΔΙΟΣ αποσιωπήθηκε τελείως, θεωρήθηκε μυθολογική αναφορά άνευ αξίας. Έπρεπε να ξεχαστούν οι Αθάνατοι, ώστε να μη τους αναζητούν οι Έλληνες καλοί Χριστιανοί, αλλά και αν τυχόν τους ανακάλυπταν η εκκλησία είχε φροντίσει να τους ονομάσει κακά πνεύματα, σατανάδες και ξωτικά που θέλουν το κακό του ανθρώπου και στη θέση αυτών έβαλε ανθρώπους τέρατα, δολοφόνους, αιμομίκτες, πόρνους και τους αγίασε.
Οι Αθάντοι του ΔΙΟΣ ενδύονται την επιθυμητή τους μορφή, όταν απαιτήται. Είναι αυτοί που βοηθούν τους ανθρώπους, ώστε να ζουν αρμονικά μεταξύ τους, να σέβονται το περιβάλλον και τη φύση. Είναι αυτοί που μας μιλούν νοητικά στα οράματά μας, στα όνειρά μας, στις ονειροπολήσεις και στις σκέψεις μας και μας στέλνουν ότι πληροφορίες αναζητούμε με τη μορφή των φαεινών ιδεών. Πολλές φορές η βοήθεια αυτή μπορεί να εκδηλώνεται στον άνθρωπο ως αυξημένη ευφυ'ία, διεύρυνση πνεύματος ή σαν χάρισμα θεραπευτικής δύναμης και αυτο'ίασης.
Η επαφή του ανθρώπου με τις οντότητες αυτές σε κάθε περίπτωση προ'υποθέτει εσωτερική συγκρότηση και ισορροπία, υψηλή πνευματική πόλωση και βαθιά αίσθηση της ευθύνης και του μέτριου, αλλιώς μπορεί να αποβεί επιβλαβής για όποιον πειραματίζεται ασύνετα. Αυτά τα όντα αναβλύζουν ζωτικότητα και δύναμη και οποιαδήποτε επαφή μαζί τους έχει θετικά αποτελέσματα, είναι δημιουργική και ωφέλιμη, εφ' όσον γίνεται με σεβασμό και αγάπη. Αν γίνει ανεξέγκτα, χωρίς σύνεση και σεβασμό, αλλά με θρασύτητα και ασέβεια, ο ασεβής θα βρεθεί προ εκπλήξεων και αντιμέτωπος με τις δυνάμεις ενός άλλου κόσμου οι οποίες είναι σκληρές και αμίλεικτες σε όλες τις μορφές της ύβρης. Ας μη θεωρούμε μύθους ότι δεν μπορούμε να κατανοήσουμε.

Εδώ θέλω να πω το εξής φίλοι μου. Πόσες φορές τιμωρούνται κάποιοι από τη θεία πρόνεια εάν έχουν πράξει κάτι κακό: Θα σας δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε. Πριν χρόνια κάποιος συνάνθρωπος είχε ανέβει στην ακρόπολη. Στην πίσω πλευρά της Ακρόπολης που βλέπει την Πλάκα της Αθήνας έκανε την εξής άσεμνη πράξη για την οποία ένα χρόνο αργότερα τιμωρήθηκε με την αρρώστεια του καρκίνου και απεβίωσε. Εκεί βρήκε μία γάτα την οποία έπιασε από την ουρά και αφού την στριφογύρισε στον αέρα την πέταξε από το βράχο της Ακρόπολης στην Πλάκα. Δεν είχε κανένα δικαίωμα να πάρει στα χέρια του τη ζωή του ζώου από τη στιγμή που δεν είχε τη δύναμη να το επαναφέρει στη ζωή. Οποιαδήποτε άσεμνη πράξη τιμωρείτε, όπως οποιαδήποτε καλή πράξη μόνο θετικά αποτελέσματα φέρνει σε αυτόν που την πράττει με αγάπη. Όλες οι πράξεις μας επιβλέπονται και ανάλογα σε τι αποσκοπούν, λαμβάνουμε και τα ανάλογα. Δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε κακό σε τίποτα. Ούτε σε ανθρώπους, ούτε σε ζώα, αλλά ούτε και στην ίδια τη φύση την οποία έχουμε ρημάξει και μετά αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχουν όλες αυτές οι αλλαγές του καιρού και όλη η ανωμαλία. Οι Αθάνατοι του ΔΙΟΣ είτε μας αρέσει είτε όχι υπάρχουν και μας επιβλέπουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ  ΕΣ ΑΕΙ  ΕΣΤΑΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου