Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ


Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 17/3/2016
Δείτε φίλοι μου τα ΟΛΥΜΠΙΑ σκάφη στην Πύλο! Βρίσκονται πολύ ψηλά γι' αυτό το λόγο φαίνονται έτσι! Σας ξαναδείχνω το ΟΛΥΜΠΙΟ σκάφος που πέρασε από την Πύλο για να καταλάβετε ότι αυτές οι λευκές κουκίδες και τα λευκά μακρόστενα που φαίνονται στις φωτογραφίες είναι ΟΛΥΜΠΙΑ σκάφη!
Απόσπασμα από το βιβλίο του Γεράσιμου Καλογεράκη Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για το Μαντείο των ΔΕΛΦΩΝ! Το μαντείο των Δελφών πρέπει να το επισκεφθούμε όλοι μας όχι απλά για μία βόλτα. Πρέπει να νιώσουμε την ιερότητα του χώρου. Εκεί επιτυγχάνεται αφύπνιση με ακτινοβόληση Νετρίνων και Φωτονίων στην ατμόσφαιρα από τα ΟΛΥΜΠΙΑ σκάφη,του DNA(DNA, εάν αντικαστήσουμε με ΕΛΛΑΝΙΑ γράμματα έχουμε ΔΝΑ=ΔΙΑΝΟΙΑ. ΔΙΑ-ΝΟΥΣ-σύνθετη λέξη που σημαίνει ο νούς του ΔΙΑ. Τίποτα δεν είναι τυχαίο!
Οι Δελφοί είναι ιερότατη τοποθεσία όπου βρίσκονται τα ιερά του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, στα οποία σύμφωνα με την παράδοση ερχόταν ο θεός το καλοκαίρι. Τον χειμώνα έφευγε για τη χώρα των Υπερβορείων με το άρμα του που έσερναν κύκνοι. Αυτό το άρμα, του το είχε χαρίσει ο πατέρας του ΔΙΑΣ μόλις γεννήθηκε. Περιγραφή του άρματος αυτού μας δίνει ο Απολλώνιος ο Ρόδιος στα  Αργοναυτικά, όπου αναφέρει: Όταν οι Αργοναύτες βρισκόνταν στη Θυνιάδα λίμνη... Κανένας δεν τόλμησε να αντικρύσει το θάμβος του Απόλλωνα και έσκυψαν τα κεφάλια. Η Γή εσείετο κάτω από τα πόδια τους καθώς το άρμα του θεού διέσχιζε τον αέρα...(Πρόκειτε για σύγχρονη πτητική μηχανή που παρουσιάζει τα ίδια φαινόμενα). Ας μη μας διαφεύγει ότι οι Αργοναύτες ή ήταν γιοι των θεών ή ήταν θε'ι'κής καταγωγής. Οι Δελφοί είναι ένας έντονος ενεργειακός χώρος, στον οποίο βρίσκεται η συμπαντική σπείρα που συνδέει τη Γη με τον ουρανό(κοσμικός ομφάλιος λώρος) και η οποία ξεκινά από την Κασταλία πηγή των Δελφών και φθάνει μέχρι τον Σείριο. Δίκαια ονομάζεται Ομφαλός της Γης. Από τα πανάρχαια χρόνια ήταν το κέντρο λατρείας του θεού ΑΠΟΛΛΩΝΑ, μέχρι την εποχή της καταστροφής του από το χριστιανικό ιερατείο. Όταν ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ για πρώτη φορά βρέθηκε στην κοιλάδα της Κρίσας, στην περιοχή των Δελφών, έμαθε για τον δράκο πύθωνα , το τέρας που δημιούργησε η Ήρα για να σκοτώσει τη Λητώ και να μη γεννήσει τα παιδιά του ΔΙΑ. Νήπιο 4 ημερών ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ(Τεχνητή ταχεία ενιληκίωση σε ΔΙΑστημα ολίγων ωρών) όπως μας είχαν πει σε παλαιότερο μήνυμα, με τα όπλα που του είχε κατασκευάσει ο Ήφαιστος, σκότωσε τον Πύθωνα και από τότε τον ονόμαζαν Πύθιο και Πυθοκτόνο. Άλλη εκδοχή θέλει τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να κατεβαίνει έφηβος από τον Όλυμπο και να σκοτώνει από μακριά τον Πύθωνα  με βέλος στην κοιλάδα της Κρίσας. Για πολλούς η νίκη του θεού επί του δράκου, αλληγορούσε τη νίκη του φωτός πάνω στο σκοτάδι, του καλού επί του κακού, της ζωής επί του θανάτου και την κυριαρχία της ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ φυλής επί των αποστατών του Δράκοντα.
Αργότερα στον εβραιοχριστιανισμό το φίδι θα αντικαταστήσει το δράκο και όπως ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ σκότωσε το δράκο, έτσι και ο Χριστός με παρόμοια αλληγορία θα συνέτριβε την κεφαλή του φιδιού(ο σατανάς, πνεύμα του κακού).  Σύμφωνα με την παράδοση , το μαντείο των Δελφών χτίστηκε στην τοποθεσία αυτή με υπόδειξη του ίδιου του θεού ΑΠΟΛΛΩΝΑ ο οποίος ΔΙΑλεξε σαν πρώτους ιερείς  άνδρες από την Κρήτη που ερχόταν με πλοίο στην ηπειρωτική ΕΛΛΑΔΑ. Προσέγγισε ο θεός το πλοίο με μορφή δελφινιού(ΙΧΘΥΣ ονομάστηκε ο Χριστός.) και το οδήγησε στην Κρίσα, το λιμάνι των Δελφών.
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ!!!















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου