Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΝΕΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΊΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ!!!


 Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 13/3/2016!
Αυτά που βλέπετε φίλοι μου είναι σκάφη νεφελίου-νεφέλες τα οποία έχουν φωτογραφηθεί στη ενεργειακότατη από αρχαίων χρόνων Πύλο. Εάν νομίζουμε ότι τα σύννεφα μπορούν να φτιάξουν μόνα τους τέτοια σχέδια τότε ή τα σύννεφα έχουν νοημοσύνη ή εμείς δεν ξέρουμε τί λέμε. Εξάλλου σε μήνυμά τους οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ έχουν πει ότι παίρνουν τη μορφή νεφέλης για να μην γίνονται αντιληπτοί από τους αποστάτες και τους γήινους συνεργάτες τους. Τώρα θα σας παραθέσω μηνύματα των ΟΛΥΜΠΙΩΝ από το βιβλίο του στρατηγού ε.α. Γεράσιμου Καλογεράκη Ο Κρυστάλλινος Ήλιος Και Η Σιωπηλή Σελήνη με τον οποίο έχω την ευτυχία να συνομιλώ λύνοντάς μου αρκετές απορίες σε πολλά και ποικίλα θέματα. Τα μηνύματα αφορούν την κρίση στην ΕΛΛΑΝΙΑ
ΕΡΩΤΗΣΗ. Χαίρεστε εν ειρήνη. Υπάρχει πιθανότητα για πολεμικό επεισόδιο με την τουρκία ως αποτέλεσμα πιέσεων προς την Ελλάδα από τις ισχυρές χώρες; Έρρωσθε!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Χαίρεστε εν ειρήνη. Υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα για θερμό επεισόδιο ιδιαιτέρως περιορισμένης εκτάσεως. Ουδείς πρόκειται να τολμήσει ευρεία επίθεση κατά της ΕΛΛΑΝΙΑΣ διότι ημείς θα παρέμβουμε αμέσως και απροκαλύπτως. Ερρωσθε. Ημερομηνία λήψης 5/11/2011.
ΕΡΩΤΗΣΗ. Ανησυχούμε όλοι και είμαστε προβληματισμένοι με τις πολιτικές εξελίξεις στην ΕΛΛΑΝΙΑ. Εκτιμάτε ότι μία κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας θα συμβάλλει στο να ξεπεράσουμε την παρούσα κρίση; Θεωρείτε ότι είναι προτιμότερο η ΕΛΛΑΝΙΑ να παραμείνει στο ευρώ ή να επανέλθει σε δικό της εθνικό νόμισμα; Έρρωσθε!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Χαίρεστε εν ειρήνη. Είναι προφανές ότι δεν έχετε επινοήσει τα πραγματικά αίτια και τη σημαντικότητα των γεγονότων που βιώνετε. Ουδεμία κυβέρνηση και ουδέν νόμισμα θα επηρεάσει τα δρώμενα.
Επαναλμβάνουμε για μίαν ακόμη φοράν ότι ευρίσκεται σε εξέλιξη ευρύτατο εκβιαστικό σχέδιο των αποστατών, το οποίον, μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την καταστροφή του περιβάλλοντος, τη γεννετική μετάλλαξη του ανθρώπινου είδους, τη διάλυση όλων των κοινωνικών συστημάτων και την πρόκληση πολεμικών αναμετρήσεων εις άπασαν τη ΓΑΙΑ. Στο σχέδιο αυτό συμμετέχουν ενσαρκωμένοι αποστάτες όλων των βαθμίδων,είτε ως πρόσωπα εξουσίας και επιρροής, είτε ως απλοί πολίτες.
Η ολική καταστροφή της ΕΛΛΑΝΙΑΣ αποτελεί πρωταρχικό στόχον των αποστατών, δια της μειώσεως του επιπέδου κραδασμικών συχνοτήτων των ΕΛΛΑΝΙΩΝ γόνων, της ΔΙΑκοπής της ΔΙΑδικασίας αφυπνίσεως και του εκφυλισμού του γονιδίου Ε! 
Η επίτευξη των ανωτέρω προ'υποθέτει την πτώση του ηθικού και την ακραία αρνητική ψυχολογία των ΕΛΛΑΝΙΩΝ γόνων. Τούτων απεργάζονται οι αποστάτες , μεταξύ άλλων δια της καταστροφής των κρατικών μηχανισμών και άπαντων των κοινωνικών συστημάτων της ΕΛΛΑΝΙΑΣ, της προκλήσεως οικονομικής καταστροφής, της δημιουργίας συνθηκών ενδείας και κοινωνικού χάους, της μεγάλης εγκληματικότητας, του παγκοσμίου εξευτελισμού και της αμέσου και εμμέσου απώλειας της εθνικής κυριαρχίας.
Για την εφαρμογή των  σχεδίων τους έχουν ενεργοποιήσει πλειάδα πολιτικών, ΜΜΕ, φορέων και πολιτών, εντός και εκτός ΕΛΛΑΝΙΑΣ.
Άπαντα τα ανωτέρω θα συνεχίσουν να εξελίσσονται όχι μόνον εις την ΕΛΛΑΝΙΑ αλλά εις ολόκληρη τη ΓΑΙΑ, με αυξανόμενη ένταση έως και την 21/12/2012. Τη συγκεκριμένη ημέρα αναμένουμε μεγάλη επίθεση των αποστατικών δυνάμεων εις το Απολλώνιο ηλιακό σύστημα, ως ύστατη προσπάθεια για τη διαφυγή των εναπομεινάντων συντρόφων των εκ της ΓΑΙΑΣ και εκ του ΔΙΑστημοπλοίου λίλιθ. Στις 22/12/2012 οι αποστάτες θα έχουν υποστεί οδυνηρή ήττα, η οποία θα σημάνει την απαρχή της νέας εποχής εις την ΓΑΙΑΝ και το ανθρώπινο γένος.
Συντόμως θα κληθείτε και υμείς να συμμετάσχετε ενεργά εις τας εξελίξεις, όμως προς το παρόν ωφείλετε να παραμένετε ψύχραιμοι, να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα με ηρεμία και νηφαλιότητα  και να επιδιώκετε όσα έχουμε προτείνει. Να ενθυμείσθε ότι δε θα επιτρέψουμε την ολοκλήρωση των σχεδίων των αποστατών εναντίων του πλανήτη και της ΕΛΛΑΝΙΑΣ. Εγγύς ο χρόνος για την απελευθέρωση της ΓΑΙΑΣ, 
Ολόκληρος ο πληθυσμός των αποστατών ευρίσκεται υπό κατάρρευση  και άπαντα είναι πιθανά, Γνωρίζετε ότι οι ΔΙΑδικασίες απελευθερώσεως του πλανήτη και επαναφοράς της συμπαντικής τάξεως και αρμονίας ευρίσκονται ήδη εν εξελίξει. Οι αντιδράσεις των αποστατών θα είναι άκρως οδυνηρές για όσους δεν αφυπνισθούν εγκαίρως και παραμείνουν εγκλωβισμένοι εις τα δεσμά της ύλης. Δια τούτο προετοιμάστε τους εαυτούς σας εγκαίρως. Εγγύς εστί ο χρόνος δια την απελευθέρωση της ΓΑΙΑΣ.
Μήνυμα χωρίς ερώτηση.
Χαίρεστε εν ειρήνη. Το σχέδιο των αποστατών για την πλήρη κοινωνική αποσταθεροποίηση της ΕΛΛΑΝΙΑΣ ευρίσκεται σε εξέλιξη.
Ως έχουμε αναφέρει άπαντα τα σημερινά κοινοβούλευτικά κόμματα της ΕΛΛΑΝΙΑΣ ελέγχονται από τις αποστατικές δυνάμεις, μεγάλος δε αριθμός από τους συμμετέχοντες στο πολιτικό σύστημα είναι αποστάτες ενδεδυμένοι γήινη μορφή. Εμείς επιτρέπουμε τις εξελίξεις αυτές, διότι θα επιταχύνουν την απελευθέρωση της ΕΛΛΑΝΙΑΣ από τα αποστατικά δεσμά. Κοντά είναι ο χρόνος για την ανανέωση του Φοίνικα από την τέφρα του.
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ. ΕΡΡΩΣΘΕ. Λήψη μηνύματος 28/9/2013!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ!!!!!!!!!!!!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου