Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΟ ΣΚΑΦΟΣ Ε ΚΑΙ ΣΚΑΦΟΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ!!!


Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 21/3/2016
Φίλοι μου δείτε το ΟΛΥΜΠΙΟ σκάφος σε σχήμα Ε και το πουροειδή σκάφος που μοιάζει με λαμπερή ίσια γραμμή στα σύννεφα. Το Ε μόνο τυχαίο δεν είναι. Βρίσκονται ήδη εδώ. Προσωπικά πιστεύω ότι με τόσο ανωμαλία που υπάρχει πάνω στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, η κάθοδός τους δε θα αργήσει. Όποιος θεωρεί ότι όλα αυτά είναι παραμύθια, δεν πειράζει. Ας πει ότι ΔΙΑβάζει παραμύθια για μεγάλους. Όποιος πάλι είναι υποψιασμένος ας βάλει σε υποψιασμό όσους περισσότερους μπορεί. Καλό θα τους κάνει. 
Απόσπασμα μηνύματος των ΟΛΥΜΠΙΩΝ για τα ιερά όπλα των ΔΕΛΦΩΝ από το βιβλίο του Γεράσιμου Καλογεράκη Η Μεγάλη Προετοιμασία.
ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ
Τα αποκαλούμεσνα από εσάς ιερά όπλα των ΔΕΛΦΩΝ ήταν συσκευές υψίστης τεχνολογίας, και δεν τα απομακρύναμε ποτέ από τους Δελφούς.
Έχουν ασφαλιστεί από ενσαρκωμένους Ελλάνιους και φυλάσσονται συνεχώς από δικές μας δυνάμεις για να μην περιέλθουν στην κατοχή των αποστατών και τα χρησιμοποιήσουν για καταστροφικούς σκοπούς. Ίσως χρειαστεί στο μέλλον να τα χρησιμοποιήσουμε.
Ήδη σας υποδείξαμε με το μήνυμά μας το σημείο που βρίσκεται η σφραγισμένη είσοδος των υπογείων χώρων που φυλάσσεται ο ομφαλός των Δελφών και τα όπλα των ιερών.
Οι αίθουσες είναι επανδρωμένες με υπερβατικές οντότητες που έχουν τη δυνατότητα να υλοποιούνται και απο'υλοποιούνται κατά βούληση και προέρχονται από την ανωτέρα τάξη συμμάχων του αστερισμού της Λύρας.
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ!!!













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου