Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΝΕΦΕΛΙΟΥ-ΝΕΦΕΛΕΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΚΑΙ ΜΗΜΥΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ!!!


 Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 15/3/2016!
Προς το παρόν φίλοι μου τα σκάφη των ΟΛΥΜΠΙΩΝ εμφανίζονται σε μορφή νεφέλης.  Φαντάζομαι ότι ο καιρός που θα εμφανίζονται σε πλήρη συμπύκνωση δεν είναι και τόσο μακριά. Ο Μέγας Αλέξανδρος ανελήφθη στους ουρανούς από νεφέλη και δεν εννοεί σύννεφο. Τα Χριστιανικά κείμενα λένε ο Ιησούς Χριστός ανελήφθη στον ουρανό πάνω σε νεφέλη. Από ότι καταλαβαίνετε με την κοινή λογική δε μιλάμε για απλό συννεφάκι. Ο Χριστός πέθανε 33 ετών, ο Μέγας Αλέξανδρος επίσης 33 ετών. Ο Χριστός γεννήθηκε 25 Δεκέμβρη, ο Απόλλωνας επίσης 25 Δεκέμβρη. ΙΗΣΟΥΣ έχουμε ξαναπεί είναι σύνθετη λέξη. ΙΗ-ΣΟΥΣ. ΙΗ είναι ένα από τα προσωνύμια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Δωρικά ο ταχέως ερχόμενος να μας σώσει λέγεται ΣΟΥΣ! Οι Άγγλοι το ΣΟΥΣ  το μετατρέψανε σε ΣΟΥΤ στο ποδόσφαιρο. Τυχαία όλα αυτά; Τα συμπεράσματα δικά σας.
ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ  Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕ ΘΕΜΑ (ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η συνεχιζόμενη κοινωνική αποσύνθεση, η κατάλυση του ηθικού νόμου, η καθολική διαφθορά, η διάλυση των οικογενειών, η κατάργηση κάθε έννοιας αξιών και η πρωτοφανής κατάπτωση της ΕΛΛΑΝΙΑΣ κοινωνίας, επιβάλει την άμεση απομάκρυνση των αποστατών για την απελευθέρωση της ΓΑΙΑΣ.
Η επαφή μαζί μας θα είναι ένα από τα συγκλονιστηκότερα γεγονότα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Οι κυβερνήσεις των αποκαλούμενων από εσάς (μεγάλων δυνάμεων) έχουν πάρει εντολή να ενημερώσουν τους λαούς τους για τη δική μας παρουσία στο ηλιακό σας σύστημα. Να προετοιμάσουν την ανθρωπότητα επί αρκετό χρονικό ΔΙΑστημα για τα όσα πρόκειται να συμβούν. Το δέος της παρουσίας μας θα αποσυντονίσει τον ψυχισμό σας. Όσες προετοιμασίες και αν κάνετε, όσο και αν αισθάνεστε έτοιμοι, τη στιγμή της εμφάνισής μας θα καταρεύσει η σιγουριά σας. Έχουν εκπονηθεί σχέδια για τον τόπο, την ημερομηνία και ώρα της επίσημης εμφάνισής μας και πώς θα την παρουσιάσουν οι ιθύνοντες από τα μέσα ενημέρωσης.
Ο προγραμματισμός της κρίσιμης στιγμής έχει σχεδιαστεί στην κάθε λεπτομέρεια ώστε να μη διασαλευτούν τα αισθήματα ασφαλείας και σιγουριάς της ανθρωπότητας. Η συνάντησή μας πρέπει να έχει άριστη έκβαση και να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Επιδίωξή μας είναι να μην υπάρξουν αρνητικές καταστάσεις σε άτομα που θα βρεθούν ανημέρωτα. Είμαστε κοντά σας για να σας προφυλάξουμε από περιπτώσεις τρόμου και πανικού και όχι να σας δημιουργήσουμε νέα προβλήματα.
Οι πιθανές κοινωνικές αναταραχές και φόβοι πανικού από την εμφάνισή μας έχει μελετηθεί ώστε να μην υπάρξουν. Επίσης έχουν μελετηθεί και μεθοδευτεί οι τρόποι της βέλτιστης εξέλιξης των σχέσεών μας, βοηθούμενοι προς τούτο και από τη γαλαξιακή κοινωνία, με τη ΔΙΑθεση πολλών μυστικών τεχνολογιών για την άριστη ομαλοποίηση των σχέσεών μας. Κατά την περίοδο της της κοινής προσαρμογής στη νέα κατάσταση, χρειάζεται αμοιβαία αποδοχή και αλληλοσεβασμός. Θα μεριμνήσουμε ώστε να μη διασαλευτεί ούτε κατ' ελάχιστο η εύθραστη ψυχολογία των ανθρώπων εκείνων που δεν ήταν έτοιμοι να βιώσουν τη νέα πραγματικότητα. Με νέες τεχνολογίες θα μεριμνήσουμε για την αντιμετώπιση των πλέον επειγουσών αναγκών της ΓΑΙΑΣ, όπως είναι η αποκατάσταση τηων καταστροφών που έχουν προκληθεί στον κορμό της , από τις λεηλασίες της αδηφαγίας των αποστατών του σκότους και κυρίως ο καθαρισμός των υδάτων και της ατμόσφαιρας. Η συνεχιζόμενη καταστροφή του πλανήτη σας πρέπει να σταματήσει. Θα είναι το πρώτο μέλημά μας.
Η διαμορφωθείσα κατάσταση στη ΓΑΙΑ από τους αποστάτες στη σημερινή της μορφή, αποτελεί το χειρότερο μοντέλο διακυβέρνησης πλανήτη. Ο αλληλοσεβασμός των ατόμων ενισχύει το αίσθημα της ελευθερίας που είναι το θεμέλιο της κοινωνικής συμπεριφοράς των κοινωνιών.
Ετοιμαστείτε για να αποκτήσετε την κοσμική συνειδητότητα που είναι απαραίτητη για την αποκατάσταση επικοινωνίας με τις ουράνιες κοινωνίες. Η νέα πραγματικότητα που θα βιώνετε σε κάθε περίπτωση, θα είναι ασυγκρίτως καλύτερη από αυτή που ζείτε σήμερα. Θα δημιουργήσουμε το νέο επίπεδο σχέσεων μς συμπαντική συνείδηση, για να μπορέσει γρήγορα η ανθρωπότητα να επιλύσει το μεγάλο πρόβλημά, της συμπεριφοράς της και να δημιουργήσει τις προ'υποθέσεις εκείνες που θα τις επιτρέψουν να γίνει δεκτή από άλλες ουράνιες κοινωνίες. Το επίπεδο αυτό θα είναι το πρώτο από τα πολλά σκαλοπάτια που πρέπει να ανεβείτε για την ταχύτερη πρόοδο σας ώστε να μπορέσετε να γίνετε όχι μόνο ένα γαλαξιακό Ον, αλλά μέρος της γαλαξιακής κοινωνίας.
Η προσαρμογή της ανθρωπότητας στη νέα πραγματικότητα θα συντελεστεί με γοργούς ρυθμούς, από τους ενσαρκωμένους διδασκάλους και τα μυστικά ιερατία των μυημένων μαχητών του Φωτός, τα οποία προσπάθησαν να προετοιμάσουν τις κοινωνίες για τη μεγάλη αλλαγή.
Δε θα επιτρέψουμε ποτέ να επικρατήσουν τα σχέδια των αποστατών του σκότους. Είμαστε εν γνώση των τρομερών σχεδίων τους για τον αποσυντονισμό των κοινωνιών και την κήρυξη ενός παγκοσμίου πολέμου. Αυτό δε θα το επιτρέψουμε να συμβεί ποτέ και σε καμία περίπτωση. Οι νέες συνθήκες  ζωής θα πρέπει να αποτελέσουν την υποδειγματική απαρχή της νέας Εποχής του Υδροχόου. 
Ο Θεός δε χρειάζεται θρησκείες γιατί υπάρχει η εσωτερική φιλοσοφία των ατόμων που είναι ικανή να συμφιλιώσει όλες τις θρησκείες του κόσμου, να ξεγυμνώσει την κάθε μια από τα εξωτερικά της ανθρώπινα στολίδια και να αποδείξει ότι η ρίζα της κάθε θρησκείας  είναι ίδια με κάθε άλλης θρησκείας του κόσμου. Η εσωτερική ικανότητα επικοινωνίας του καθενός με το θείο, του παρέχει την ικανότητα  ΔΙΑκρισης του καλού και του κακού, χωρίς να χρειάζονται τα ιερατία των απατεώνων.
Η χαρά της επιστροφής των ΟΛΥΜΠΙΩΝ θα πρέπει να σας κάνει να ξεχάσετε όλες τις δοκιμασίες του παρελθόντος, και να επιδοθείτε στην ανασυγκρότηση της ζωής σας, της κοινωνίας και το σωστό σχεδιασμό του μέλλοντός σας. Και αυτή τη χαρά πρέπει να τη μοιραστείτε με του αθάνατους προπάτορές σας, τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ του ΖΗΝΟΣ, αλλά και με τους μεγάλους Δασκάλους που πάσχιζαν για τη σωτηρία της ΓΑΙΑΣ από τα ιερατία των αποστατών, επί δύο χιλιάδες χρόνια.

ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ!!!!!!!!!























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου