Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η cabal ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΚΟΝΟΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ cabal.

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 29/2/2016!
Απόσπασμα από το βιβλίο του στρατηγού ε.α. Γεράσιμου Καλογεράκη Αναζητώντας τους 30.000 Αθανάτους του ΔΙΟΣ!
                                                Τι είναι η cabal
Τα κείμενα της cabal αποτελούν την απόκρυφη ιερή εβρα'ική παράδοση που είναι γεμάτη μίσος για την ανθρωπότητα και θεοποιεί τον σιωνιστικό σωβινισμό και ρατσισμό και το όραμα της παγκόσμιας κυριαρχίας. Θεωρείται από τους ραβίνους τόσο ιερή που διδάσκεται μόνο σε θρησκόληπτους εβραίους που έχουν περάσει το 40ο έτος της ηλικίας τους και μόνο εάν είναι φανατικοί σιωνιστές και έχουν ζήσει σύμφωνα με τις εβρα'ικές παραδόσεις.
Η οργάνωση cabal είναι μία παγκόσμια εβραιογενείς κλίκα κακοποιών, οικονομικών δολοφόνων των κρατών, η οποία ευθύνεται καθ' ολοκληρία για την κακοδαιμονία της ανθρωπότητας. Απαρτίζεται από υπανθρώπους, εγωιστές μεγαλομανείς και κοινωνιοποθητικά άτομα που αυτοαποκαλύνται (οικονομική ελίτ). Χρησιμοποιεί το χρήμα και την πολιτική, για να ελέγχει τις κυβερνήσεις των κρατών και τις οικονομίες του κόσμου, για να διαιωνίζουν τον ασφυκτικό οικονομικό κλοιό στην ανθρωπότητα με απώτερο σκοπό την παγκόσμια κυριαρχία τους.
Η νέα παγκόσμια τάξη (NWO= New World Order) ή παγκοσμιοποίηση είναι το άλλο όνομα της cabal η οποία προσπαθεί να ανατρέψει κάθε ηγέτη στη ΓΑΙΑ-ΓΗ  που αντιστέκεται στους σκοπούς της. Τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν που αντιστέκεται στη δολοφονική Δύση τον αποκαλεί νέο χίτλερ, ενώ αυτή συνεργάζεται με τους νεοναζί της Ουκρανίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρωσία και το Ιράν είναι τα 2 έθνη που αντιστέκονται επιτυχώς στην παγκοσμιοποίηση.
                               Σχέδιο εικονικής εισβολής εξωγήινων από την cabal
Τόσο η cabal όσο και η συμμορία καλλιεργούν μετ' επιτάσεως μια επικείμενη εξωγήινη εχθρική εισβολή παρεμποδίζοντας έτσι την ανθρωπότητα να αναζητήσει το ουράνιο πεπρωμένο της που είναι η γαλαξιακή ιθαγένειά της και η ένταξή της στις ουράνιες κοινωνίες(θα θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ σαν εχθρούς και ότι έρχονται να μας καταστρέψουν). Ελπίζουν ότι κάποια στιγμή θα μπορέσουν να αποκρούσουν αποτελεσματικά της δυνάμεις της 8ης αποστολής του ΔΙΟΣ και θα γίνουν παγκόσμιοι κυρίαρχοι(κούνια που τους κούναγε).
Από τις οδυνηρές εμπειρίες του παρελθόντος, όπυ όσες φορές προσπάθησαν να εναντιωθούν στις εξωγήινες δυνάμεις, σε καμμία περίπτωση δεν κέρδισαν πλεονεκτήματα, αλλά οι απώλειές τους ήταν βαρύτατες, δε διδάχθηκαν τίποτα, ούτε τους δίδαξε τίποτα η τύφλωση των μέσων επικοινωνιών τους με ηλεκτρομαγνητικό παλμό, ούτε η απόσβεση μνήμης των χειριστών των οπλικών τους συστημάτων, ούτε και η καταστροφή των υπογείων εγκαταστάσεών τους.
Το δίδυμο cabal-συμμορίας θέλει να δώσει την εντύπωση ότι δεν υστερεί μπροστά στους εξωγήινους και σχεδιάζει να οργανώσει μία ψεύτικη (εισβολή εξωγήινων) για να φοβίσουν τον κόσμο και να των ενώσουν ενάντια στην εξωγήινη απειλή. Ας ελπίσουμε ότι ποτέ δε θα φθάσουν σε αυτό το τόλμημα, γιατί θα πρέπει να δολοφ......ν αρκετά εκατομμύρια ανθρώπους και να προκαλέσουν βιβλικές καταστροφές σε κτίρια, εγκαταστάσεις και έργα κοινής ωφελείας για να επιτύχει η σκηνοθετημένη εξωγήινη εισβολή.
Ο Βέρνερ φον Μπράουν, ο πρετοπόρος των πυραύλων που έστειλε τον άνθρωπο στο φεγγάρι πριν από 40 χρόνια, είχε καταγγείλη:  {Στο μέλλον η cabal} με τη συμμορία θα σκηνοθετήσουν μια ψεύτικη εισβολή εξωγήινων στη ΓΑΙΑ. Με μυριάδες ψεύτικα UFO από ολογραφικά αντίγραφα(σχέδιο μπλε ακτίνα-blue beam) στον ουρανό και σε συνδυασμό με καταστροφικές ακτίνες ενέργειας από επιθετικά οπλικά συστήματα που θα βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τη ΓΑΙΑ, θα προκαλέσουν καταστροφές που θα τις αποδώσουν στους εξωγήινους, προσπαθώντας να επιτύχουν την παγκόσμια κυριαρχία τους.
 Επειδή το σχέδιο της cabal για σκηνοθετημένη εξωγήινη εισβολή είναι δαπανηρότατο, άλλαξε και αντί αυτού η ομάδα εκπόνησε μια εικονική Δευτέρα Παρουσία του Χριστού με ολογράμματα στον ουρανό, η οποία αποκαλύφθηκε και απέτυχε. Μαζί απέτυχε και το σχέδιο ανακήρυξης του νέου μεσσία από τον πάπα Βενέδικτο, ο οποίος παραιτήθηκε κατόπιν εντολής των δυνάμεων της 8ης αποστολής του ΔΙΟΣ, όπως περιγράφεται λεπτομερώς στο βιβλίο του Γεράσιμου Ο Κρυστάλλινος Ήλιος και Η Σιωπηλή Σελήνη.
 Τόσο η cabal όσο και η συμμορία χρησιμοποιούν επιθετικές μεθόδους εναντίων εκείνων που προσπαθούν να δώσουν τέλος στη συγκάλυψη των UFO και στην αποκάλυψη των μελλοντικών σχεδίων τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η επιθετικότητα θα ενταθεί, καθώς η μεγάλη ανακοίνωση έρχεται όλο και πιο κοντά.
Η παρακμή της στρατιωτικής αμερικανικής ισχύος και η κακή οικονομική κατάσταση των ΗΠΑ, σε συνδυασμό με την άνοδο της Ρωσίας, της Κίνας και της Ινδίας, κάνουν την cabal να ψάχνει μία διέξοδο, για να αποφύγει τις συνέπειες των πράξεών της, όχι μόνο για την κατασπατάληση μεγάλων χρηματικών ποσών σε σκοτεινά έργα, αλλά και την κακοδαιμονία της ανθρωπότητας.
 Ο Αμερικανός δημοσιογράφος David Wilcock, σκηνοθέτης και ερευνητής των αρχαίων πολιτισμών, την 27/1/2015 δημοσίευσε στο ΔΙΑδίκτυο συνοπτικά τα εξής:
[ Σήμερα ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα έχει τεθεί σε απομόνωση και έχει κλειδωθεί ] από τις δυνάμεις του ΔΙΟΣ. Κανείς δε μπορεί να εισέλθει ή να εξέλθει και έχουν νεκρωθεί οι επικοινωνίες τους από και προς τη ΓΑΙΑ.
Θα ήταν αδύνατο να εκτεθεί και να ηττηθεί η cabal, χωρίς να ληφθούν αυτά τα μέτρα, δεδομένου ότι η cabal θα προσπαθούσε να πάρει μαζί της όλη την ανθρωπότητα.
Θα ήθελα, επίσης, να πω ότι κάποια μέλη της cabal προσπάθησαν να δραπετεύσουν με διαστημικό σκάφος, το οποίο καταρρίφθηκε και σκοτώθηκαν.

Πόσοι φίλοι μου γνωρίζετε όλα αυτά; Μήπως είναι η απάντηση στα όσα δεινά τραβάει η πατρίδα μας η ΕΛΛΑΝΙΑ; Δε μας λέν τίποτα. Ευτυχώς για την ΕΛΛΑΝΙΑ που υπάρχει ο Γεράσιμος Καλογεράκης ο Γεώργιος Καρδαμίτσης, στρατηγός ε.α. και αυτός και μας ενημερώνουν, ασχέτως εάν κάποιοι τους χλευάζουν. Όλα είναι πλέον πολύ κοντά και όπως σας έχω ξαναπεί ενημερώστε τις οικογένειές σας και τους γνωστούς σας. Καλό θα τους κάνετε. Πριν λίγο καιρό είχα συζητήσει γι' αυτά τα θέματα με ένα γνωστό ο οποίος κάθισε και με άκουσε. Σήμερα συναντηθήκαμε τυχαί και μου είπε για ένα φαινόμενο που έλαβε χώρα στον ουρανό στις 18:00 και κράτησε περίπου 2 λεπτά της ώρας. Σύμφωνα με αυτά που μου είπε πρόκειται για αστρική πύλη η οποία άνοιξε για λίγο και μετά έκλεισε. όταν ανοίγουν εισέρχονται ή εξέρχονται ΟΛΥΜΠΙΑ σκάφη τα οποία λόγω της ΔΙΑσπασμένης ύλης τους δε φαίνονται. Το ότι τις τελευταίες μέρες έχουμε νότιους ανέμους με σκόνη είναι για να μη βλέπουμε τις αστρικές πύλες που ανοιγοκλείνουν συνεχώς. Κάποιες φορές αυτές οι πύλες θα φανούν όπως έχουν πει οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ στα μηνύματά τους. Οι αποστάτες τον πλανήτη και εμάς τους ανθρώπους πάνε να μας καταστρέψουν. Δεν υπολογίζουν τις ανθρ΄ώπινες ζωές που χάνονται καθημερινά γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι  ημέρα της μεγάλης επέμβασης και της απόδοσης δικαιοσύνης από τη ΝΕΜΕΣΗ είναι πλέον πολύ κοντά. Το ότι έχουν εγκλωβιστεί οι αποστάτες στον πλανήτη και δε μπορούν να φύγουν αυτό τους κάνει ακόμα πιο επιθετικούς. Κοιτάξτε τί γίνεται σε όλο τον κόσμο και θα καταλάβετε. Δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε ακόμα περισσότερα. Το Χριστόδουλο  ο οποίος ανήκε στην ομάδα Ε όπως επίσης ο Ωνάσης και ο Κέννεντυ του έβγαλαν από τη μέση. Επειδή κάποιοι θα αναρωτηθούν γιατί τοποθετώ βίντεο του Χριστόδουλου από τη στιγμή που προβάλλω τον αρχαιοΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, θα πω ότι οΧριστόδουλος γνώριζε όλους τους  ορφικούς ύμνους απέξω και ήταν ο μόνος αρχιεπίσκοπος που μιλούσε για ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. Εννοείται ότι δεν είμαι υπέρ των θρησκειών που έχουν φέρει στην ανθρωπότητα τον σκοπταδισμό. Ο τωρινός αρχιεπίσκοπος που βρίσκεται και γιατί δε βγαίνει να πει τίποτα; Κότες είναι όλοι φίλοι μου. Βολεμένοι στην εξουσία και στους παχουλούς μισθούς. Δεν είναι τυχαίο ότι με το που πέθανε ο Χριστόδουλος μετά από ενάμιση χρόνω μπήκαμε στα μνημόνια. Και όπως σας έχω ξαναπεί όλα τα μυστήρια και τα πρόσωπα του Χριστιανισμού είναι παρμένα από τα αρχέτυπα της  αρχαίας  ΕΛΛΑΝΙΑΣ.
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου