Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΚΑΙ ΡΗΞΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΗΠΑ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ!!!!



 Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 28/2/2016!
Δείτε φίλοι μου τα  ΟΛΥΜΠΙΑ και συμμαχικά σκάφη που πετάν καθημερινά στους αιθέρες μας.
Θα επαναλάβω κάτι το οποίο έχει πει ο Αμερικανός καθηγητής αυτοβελτίωσης και συγγραφέας Wayne Dyer γι' αυτούς που απορρίπτουν και δε πιστεύουν σε κάτι με το οποίο δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου. Και πέραν του ότι δεν πιστεύουν έχουν και τη ΔΙΑθεση του χλευασμού. Είπε λοιπόν ο καθηγητής. Η μεγαλύτερη μορφή άγνοιας είναι, όταν κάποιος απορρίπτει κάτι για το οποίο δεν ξέρει απολύτως τίποτα.
 Συνεχίζω τώρα φίλοι μου με ένα μήνυμα των ΟΛΥΜΠΙΩΝ στον αγαπητό εν αποστρατεία στρατηγό Γεράσιμο Καλογεράκη το οποίο αναφέρεται στο βιβλίο του 30.000 αθάνατοι του ΔΙΟΣ με θέμα τη ρήξη εξωγήινων με τους Αμερικάνους.
 ΜΗΝΥΜΑ: Επί 60 ολόκληρα χρόνια χορηγούσαμε τεχνολογία για ειρηνικούς σκοπούς και το καλό της ανθρωπότητας. Κυρίως για τη βελτίωση των συνθηκών ΔΙΑβίωσης, για την καταπολέμηση της ασιτίας, για την αναβάθμιση των επιπέδων επιβίωσης, για τη θεραπεία ασθενειών, για την επιμήκυνση του ορίου ζωής των ανθρώπων, για την παραγωγή ενέργεια από τον ήλιο, για τις εναέριες και θαλάσσιες μεταφορές και μεταφορές ξηράς, για μεγάλα κατασκευαστικά έργα και άλλες ειρηνικές χρήσεις, όπως είχαμε συμφωνήσει. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ περιήλθε υπό απόλυτο σιωνιστικό έλεγχο μετά τη μυστική συγκρότηση της cabal το έτος 1976 από τον σιωνιστή Χένρυ Κίσινγκερ, ο οποίος ήταν σύμβουλος εθνικής ασφάλειας και υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ με δική σας ορολογία. Όλη η χορηγούμενη τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε για πολεμικούς σκοπούς με την τελειοποίηση και την αύξηση καταστροφικότητας των όπλων μαζικής καταστροφής του κόσμου.
 Από την εποχή αυτή η cabal και η Συμμορία μέχρι και την 11/9/2001 με το χτύπημα των Διδύμων Πύργων στο Μανχάταν, όπως εσείς αποκαλείτε, έγιναν προκλητικότερες και ζητούσαν εκβιαστικά την πολύ υψηλότερη τεχνολογλια  για τη δημιουργία στόλων αντιβαρύτητας  και τηλεμεταφοράς. Για να επιτύχουν τους σκοπούς τους, έστειλαν κατά παράβαση των συμφωνιών που υπήρχαν με τη δορυφορική κυβέρνηση τον Χένρυ Κίσινγκερ, για να τη διαβεβαιώσει ότι τα πάντα εξελίσσονται σύμφωνα με την υπογραφείσα συνθήκη. ΔΙΑπιστώσαμε τους σκοτεινούς σκοπούς της κυβέρνησης των ΗΠΑ, η οποία είχε μονοπωλήσει τη χορηγούμενη τεχνολογία για το κακό του κόσμου.
 Μετά τη ΔΙΑπίστωση αυτής της εξαπάτησης και μετά την 11/9/2001, η Δορυφορική Κυβέρνηση αποφάσισε οριστικά την τιμωρία της κυβέρνησης των ΗΠΑ με τη ΔΙΑκοπή χορήγησης τεχνολογίας, επειδή αθέτησε τους όρους της συμφωνίας που είχαν συνάψει.
 Εάν χορηγούσαμε την τεχνολογία που μας ζητούσαν οι ΗΠΑ με υποκίνηση και υπόδειξη των αποστατών της cabal τότε θα κάναμε μεγάλο λάθος, γιατί θα αποκτούσαν τον έλεγχο της ανθρωπότητας και θα υπήρχε πρόβλημα αντιμετώπισής τους.
 Η τεχνολογία την οποία επιμόνως ζητούσαν, ήταν η εξής.
-Να τους χορηγηθεί η τεχνολογία της κβαντικής διεμπλοκής σε υλικά επίπεδα, προκειμένου να επιτύχουν κβαντική τηλεμεταφορά αεροσκαφών και πλοίων.
 Για όσους δε γνωρίζουν τί σημαίνει κβαντική διεμπλοκή και τηλεμεταφορά σε υλικό επίπεδο και όχι σωματιδιακό εξηγώ:  Έστω ότι υπάρχουν σε ένα αεροδρόμιο 20 πολεμικά αεροπλάνα ή σε ένα λιμάνι υπάρχει ένας αριθμός πλοίων σε προετοιμασμένους και καθορισμένους χώρους κβαντικής διεμπλοκής, όταν θα εμφανιστεί απειλή με ένα πάτημα κουμπιού να εξαφανίζονται αεροπλάνα και πλοία και να μετατοπίζονται σε μεγάλα ύψη στον αέρα, ή σε μεγάλες αποστάσεις στη ΓΗ-ΓΑΙΑ, ή στη επιφάνεια της θάλασσας σε θέσεις που θα έχουν τοποθετήσει δέκτες υποδοχής εκ των προτέρων και θα μπορούν να προσβάλουν τα μέσα αυτά, τον επιτιθέμενο αντίπαλο.(μήπως φίλοι μου σας θυμίζει το πείραμα της φιλαδέλφειας στο οποίο απέτυχαν);
- Ν τους αποκαλύψουμε τη θέση και τον τρόπο ενεργοποίησης και λειτουργίας του μεγαλύτερου κοσμικού ΔΙΑύλου κενου χωροχρόνου και ακαριαίας τηλεμεταφοράς στα αστέρια που συνδέει τον αστερισμό της Λύρας με τη ΓΗ και άλλα αστρικά συστήματα(Μάλλον πρόκειται για τη γνωστή σκουληκότρυπα του Α'ινστάιν).
- Έλεγχο του χρόνου και εισχώρηση στν χρόνο του μέλλοντος και του παρελθόντος και τεχνογνωσία για τον έλεγχο και επιβράδυνση της ροής του χρόνου.
 - Ενεργοποίησης μεγάλης έκτασης της φαιάς ουσίας του ανθρώπινου εγκεφάλου με νοητικές μεθόδους και ιατρικές επεμβάσεις, για απόκτηση εκτεταμένων νοητικών δυνατοτήτων και κυρίως την εκμάθηση στους ανθρώπους, ώστε να μπορούν να ταξιδεύουν χωρίς μηχανικά μέσα, οπουδήποτε στο χώρο, με ταχύτητες που θα πλησιάζουν ή θα ξεπερνούν την ταχύτητα του φωτός.
 - Κατασκευή (μαγικών) υλικών που θα αντιλαμβάνονται και θα ικανοποιούν τις ανθρώπινες προθέσεις, ώστε να βελτιωθεί η ζωή του κόσμου προς το καλύτερο.
- Υποβοήθηση της ανόδου του πνευματικού επιπέδου της ανθρωπότητας.
-Χορήγηση τεχνολογίας ή υπόδειξη καλλιέργειας ψυχικών ικανοτήτων, ώστε να μπορούν οι άνθρωποι να ανιχνεύουν, να παρατηρούν και να λαμβάνουν πληροφορίες με νοητικά κύματα από όντα άλλων πλανητών, άλλων κόσμων που βρίσκονται σε τεράστιες αποστάσεις, με ταχύτητα μεγαλύτερη από την ταχύτητα του φωτός.
- Μεσολάβηση για την ένταξη της ΓΑΙΑΣ σε ένα γαλαξιακό δίκτυο πληροφοριών, σαν μια πολιτική ή εμπορική ομοσπονδία του γαλαξία, όπως ακριβώς είναι οι άνθρωποι τώρα χωρίς προετοιμασία βελτίωσης και χωρίς να χάσει την ταυτότητά της η ανθρωπότητα.
- Να ενταχθούν σε γαλαξιακές ομάδες, ατομικά ή ομαδικά πολλά ανθρώπινα όντα για τη μελέτη και σπουδή των θεμελιωδών μυστηρίων του Σύμπαντος και τη σπουδή του τρόπου ανάπτυξης εξωγήινων πολιτισμών και την εφαρμογή τους στις ανθρώπινες κοινωνίες, ώστε να αναπτυχθούν και να ακμάσουν αρμονικά για τη ένταξη της ΓΑΙΑΣ στη γαλαξιακή κοινωνία.

Τέτοιες απαιτήσεις χωρίς την κατάλληλη υποδομή της ανθρωπότητας και την αρρωστημένη νοοτροπία της εβραιοσιωνιστικής cabal, δεν ήταν δυνατόν να γίνουν αποδεκτές εκ μέρους των εξωγήινων, γιατί θα ανέτρεπε κάθε ισσοροπία στον πλανήτηκαι θα δημιουργούσαν τεράστια προβλήματα στην ανθρωπότητα και στους ίδιους τους εξωγήινους. Τα μέλη της σιωνιστικής cabal, θα ανακηρύσσονταν σε θεούς και θα ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστούν, γι' αυτό συνάντησαν την άρνηση της Δορυφορικής Κυβέρνησης και έτσι σταμάτησε κάθε συνεργασία.

Καταλαβαίνετε φίλοι μου πόσα δε γνωρίζουμε και πόσα άλλα δε μας λεν για να μας κρατούν στην άγνοια. Έτσι και ενημερωθεί όλη η ανθρωπότητα για όλα αυτά, θα καταρρεύσουν όλα όσα ξέρουμε και πιστεύουμε μέχρι σήμερα. Οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν τους συμφέρει κάτι τέτοιο γιατί μέχρι τώρα ελέγχουν τον πλανήτη όλο.
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ!!!


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου