Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΣΧΕΔΙΟΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 24/2/2016.
Φίλοι μου σήμερα δε θα σας δείξω φωτογραφίες ΟΛΥΜΠΙΩΝ και συμμαχικών σκαφών. Θεωρώ ότι εξίσου σημαντικό, είναι ναΔΙΑβάσουμε κάποια αποσπάσματα από τα μηνύματα των ΟΛΥΜΠΙΩΝ. Τόσο καιρό σας μιλώ για μηνύματα. Για να δούμε μερικά, γιατί είναι λογικό κάπιοιοι να αναρωτιούνται τί γράφουν μέσα αυτά τα μηνύματα.
Απόσπασμα μηνύματος ΟΥΜΠΙΩΝ από το βιβλίο του Γεράσιμου Καλογεράκη Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ! Έτος έκδοσης βιβλίου 2001!
                                    ΝΕΒΒΑΔΩΝ- ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ
Το σχέδιο HAARP του MG-ULTRA και το ECHELON αποτελούν το σχέδιο ΝΕΒΒΑΔΩΝ απόκρουσης εξωγήινων που εκπόνησαν οι ΗΠΑ.
- HAARP Άκρως απόρρητο εξωγήινο πρόγραμμα.
-MG-ULTRA (ΔΕΛΦΟΙ). Ψυχοτρονικού πολέμου.
- PROGECT P-415 ECHELON.Παρακολούθησης ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
HAARP. Έχει τις εξής δυνατότητες.
-Τροποποιεί τις κλιματολογικές αλλαγές.
-Χειρισμός αερίων μαζών στην ατμόσφαιρα.
- Πρόκληση σεισμών και ενεργοποίηση ηφαιστείων.
- Επηρεάζει τον άξονα της ΓΑΙΑΣ.
- Εξουδετερώνει επικοινωνίες και ηλεκτρονικά συστήματα του αντιπάλου.
- Ελέγχει το έδαφος σε μεγάλο βάθος.
- Εντοπίζει κάθε κινούμενο αντικείμενο. Και πολλά άλλα.

   MG-ULTRA(ΔΕΛΦΟΙ)
- Στόχος του η τροποποίηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς και ο επηρεασμός του ανθρώπινου εγκεφάλου.(Θανάσιμοι Δολοφόνοι)
- Αποσυντονισμός του εγκεφάλου και πρόκληση παθολογικών βλαβών.
- Απώλεια μνήμης , κατάθλιψη, έμμονες ιδέες, καταστροφή αισθήσεων.
- Παράλυση νευρικού συστήματος, πανικός, ψευδαισθήσεις, παράνοια, σχIζοφρένεια.
- Υπεδιέγερση, α'υπνία, άγχος, λήθαργος, κόπωση.
- PHOENIX. Ψυχοτρονικός επηρεασμός επιλεγμένου στόχου πλήθους.
- TRIDENT(Τρίαινα). Ηλεκτρονική βολή κατά στόχου ατόμου ή ομάδων.
- RF- MEDIA. Επηρεασμός επιθυμίας στόχου(π.χ. παράδοση του στρατού στον εχθρό).
- MOONSTRUCK(Το χτύπημα του φεγγαριού). Ηλεκτρομαγνητικές εμφυτεύσεις σε δόντια και εγκέφαλο.
- MK-DELTA (Βιομηχανία δολοφόνων δέλτα). Ηλεκτρομαγνητικός προγραματισμός υποσυνειδήτου.
-MIND CONTROL PROGRAMMES. Έλεγχος του νου.
- MONARCH PROGECT(Βασιλικό σχέδιο). Κατασκευή διαφορετικών προσωπικοτήτων στο ίδιο άτομο.

     PROGECT P-415/ECHELON
 Το ECHELON ακροάται σε 24ωρη βάση όλες τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες της ΓΑΙΑΣ.
- Τηλεφωνικές συνδιαλέξεις σταθερών και κινητών τηλεφώνων.
- Δορυφορικές επικοινωνίες.
- FAX
- INTERNET
- E-MAIL
- Επικοινωνίες μέσω οπτικών ινών.Λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες τη βδομάδα, αναζητώντας τις λέξεις κλειδιά, ακόμη και φωνητικά αποτυπώματα αναγνώρισης φωνής.

Τα γνωρίζετε όλα αυτά φίλοι μου ή μήπως σας φαίνονται εξωπραγματικά.
Σε αυτό τον κόσμο που έχουν χτίσει οι αποστάτες-σατανάδες κατά τη θρησκεία ζούμε. Ο έλεγχος του νου(MIND CONTROL) υπήρχε και στο β παγκόσμιο πόλεμο. Μήπως τώρα έχετε την εντύπωση ότι δε μας ελέγχουν; Θα σας δώσω ένα μικρό παράδειγμα που μου είπε ένας γνωστός. Το σύστημα μας θέλει δούλους του. Τα πιο απλά όπλα του συστήματος είναι ο καφές και το ποτό. Τί εννοώ.
Κάθε μέρα ξεκινάμε με καφέ(μας τον έχουν περάσει στο υποσυνείδητο ότι είναι απαραίτητος) για να πάρουμε ενέργεια εν όψη της εργασίας μας. Μέχρι το βράδυ θα έχουμε πιει 2 με 3 ακόμα. Αφού περάσει όλη η εβδομάδα εργασίας πίνοντας σε καθημερινή βάση καφέδες για ενέργεια, μετά έρχεται το περίφημο Σαββατόβραδο. Το Σάββατο το βράδυ λοιπόν, θα βγούμε να πιούμε για να ξεχάσουμε τα προβλήματα όλης της εβδομάδας. Την Κυριακή εάν έχουμε πιει αρκετά θα κοιμόμαστε μέχρι το μεσημέρι και έτσι αυτή η κατάσταση συνεχίζεται και διαιωνίζεται ΔΙΑρκώς. Ομολογώ ότι αυτό το παράδειγμα που μου είπε ο γνωστός με άφησε άφωνο. Πιστεύω, όπως θεωρώ ότι και σεις το ίδιο πιστεύετε, είχε απόλυτο δίκιο.

Συνεχίζουν οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ σε άλλο μήνυμά τους για τη μεγάλη αλλαγή που έρχεται επάνω στον πλανήτη ΓΑΙΑ.
- Ο άνθρωπος δεν έχει μέλλον, κατέστρεψε τον πλανήτη που τον φιλοξενεί. Η ανθρώπινη φυλή πρέπει και πάλι να βελτιωθεί με ουράνια επέμβαση.
 Θα ΔΙΑσωθεί ένα πολύ μεγάλο μέρος των ανθρώπων ενώ οι άλλοι θα αφανιστούν στο ολοκαύτωμα που θα τους οδηγήσει η παραφροσύνη τους και η συνείδησή τους.
 Αυτοί που θα επηζήσουν, θα βελτιωθούν σαν είδος από την επέμβαση των όντων του σύμπαντος. Οι βελτιωμένοι γεννετικά θα ΔΙΑσπαρούν και πάλι στον πλανήτη μας για να κάνουν μία νέα αρχή.
 Τα σκάφη μας σαρώνουν τον ουρανό και καταγράφουν τα πάντα. Έχουν εντοπίσει τα όντα που τους ενΔΙΑφέρουν από την αύρα που εκπέμπει το σώμα τους και θα τους πάρουν μαζί τους.
 Τα ουράνια ανώτερα όντα είναι πνευματικά ανώτερα όντα και έχουν αποστολή την προστασία του έργου της δημιουργίας. Υπάρχουν και πνευματικά κατώτερα όντα  που είναι εχθρικά προς τον άνθρωπο, οι αποστάτες.
 Τα ανώτερα πνευματικά όντα έχουν εξελιχθεί εκατομμύρια χρόνια πριν από τον άνθρωπο, έχουν δεσμεύση την ύλη, έχουν απαλλαγεί από το υλικό σώμα, είναι φωτεινές σφαίρες που παίρνουν όποια μορφή θέλουν.
 Τα σκάφη μας μπορούν να επιτηρούν όλες τις στρατιωτικές βάσεις του πλανήτη και είμαστε απρόσβλητοι από τη γήινα οπλικά συστήματα. Η παραφροσύνη έχει κυριεύσει την ανθρωπότητα. Το εγώ των ανθρώπων και των λαών, τους οδηγεί στον αφανισμό.
 Ετοιμάστε τους εαυτούς σας και απαλλαγείτε από το θανάσιμο αμάρτημα του εγώ σας.
 Ο άνθρωπος έχει ελάχιστα περιθώρια να σώσει τον πλανήτη του.
 Σε σύντομο χρόνο η ΓΑΙΑ θα εισέλθει στη σημαντικότερη περίοδο από την εμφάνιση της ζωής σε αυτή. Προετοιμάστε τους εαυτούς σας για συγκλονιστικές εμπειρίες και βιώματα. Συνεχίσατε προσπαθείας δι' αφύπνιση και ενημέρωση ΕΛΛΑΝΙΩΝ περί της ελεύσεώς μας. Κατά την περίοδο αυτήν, πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί για τις πληροφορίες που θα διασπείρωνται από τους αποστάτες. Θα επιδιώξουν με διαστρέβλωση της πραγματικότητας και με θρησκευτικό παροξυσμό να οδηγήσουν μεγάλες μάζες ατόμων σε αυτοκ..νία όπως έπραξαν στο περελθόν. (Για του λόγου το αληθές φίλοι, επειδή το βιβλίο γράφθηκε το 2001, για θυμηθείτε τί έγινε το 2012 με τις ανοησίες περί καταστροφής του κόσμου. Πόσοι άνθρωποι άλλων λαών οδηγήθηκαν σε αυτοκ..νία με τις ευχές των θρησκευτικών ηγετών τους);
 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ. Ολοκληρώνονται σημαντικές διεργασίες μας στη ΓΑΙΑ, τις οποίες δε γνωρίζετε για δική σας προστασία. Ολοκληρώνεται άφιξη ενισχύσεών μας στο δορυφόρο ΕΥΡΩΠΗ.
Στη ΓΑΙΑ υπάρχουν Μονάδες Ελευθέρων Σταθμών επανδρωμένες με ενσαρκωμένους Ε! Ο κάθε σταθμός επικοινωνεί με τα δικά του σκάφη που περιπολούν το ηλιακό σας σύστημα. Η επικοινωνία αυτή γίνεται με ακτίνες φωτός, ορισμένης συχνότητας, τις οποίες δε δύνασθε ν' αντιληφθείτε με την όρασή σας η οποία είναι ατελής και περιορίζει το όλο πεδίο των εικόνων σας. Η τεχνολογία σας υστερεί και αυτή με αποτέλεσμα να μη δύναται να τις εντοπίσει.
 Η εξάπλωση των πάσης φύσεως θρησκειών με δικές σας ονομασίες, οπισθοδρόμησαν την πνευματική πορεία της ανθρωπότητας.
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου