Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 1ου ΑΘΛΟΥ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ!!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 27/2/2016!
Αποκωδικοποίηση του 1ου άθλου του ΗΡΑΚΛΗ Από το βιβλίο του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ!
                                       
                                       ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ
                                 Ή ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΩΝ ΦΟΡΑΔΩΝ
                                          Ζώδιο:  ΚΡΙΟΣ: 21/3-20/4
Οι άθλοι του ΗΡΑΚΛΗ είναι ΔΙΑστρικά  ταξίδια και όλα σύμφωνα με την παράδοση σχετίζoνται με τον άλλο κόσμο ή τον κόσμο των ψυχών όπου η αφετηρία τους προσδιορίζεται στην Εσπερία στο τρίγωνο των Βερμούδων.
Ο Διομήδης βασίλευε πέρα από τις Ηράκλειες στήλες στην Εσπερία. Ήταν γιος του ΆΡΗ , βασιλιάς του κόσμου των ψυχών. Η καταγωγή του και η μυθική Εσπερία που αναφέρεται, μαρτυρούν την Αρειανή καταγωγή του Διομήδη και το κοσμικό ταξίδι του ΗΡΑΚΛΗ. Ο κριός είναι ο αστερισμός των πεπτοκότων αγγέλων.
Οι φοράδες του Διομήδη ήταν θανατηφόρα υψηλής τεχνολογίας μέσα, που αποτελούσαν πρόβλημα για τον πλανήτη ΓΑΙΑ-ΓΗ. Έπρεπε ο ΗΡΑΚΛΗΣ να τα εξουδετερώσει. Τα άλογα ήταν σύμβολα του θεού ήλιου. Κανείς δε μπορεί να τα πλησιάσει επειδή η φωτιά κατατρόγει την ανθρώπινη σάρκα. Ήταν τόσο τρομερά μηχανήματα που οι άνθρωποι ΕΤΡΕΜΑΝ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥΣ κι έκαναν πολύ θόρυβο. Ήταν μηχανικά μέσα.
Στην περιοχή του ζωδιακού κύκλου του Κριού υπάρχουν οι αστερισμοί ΚΗΤΟΣ-ΚΑΣΣΙΟΠΗ-ΠΡΩΤΕΑΣ-ΠΕΡΣΕΑΣ, αστερισμοί με πλούσια ιστορία ο καθένας στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΕΛΛΑΝΙΑ παράδοση. Κριός ήταν η πτητική μηχανή που πήρε τον Φρίξο και την Έλλη.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ πήγε στο τρίγωνο των Βερμούδων που υπάρχει ο κοσμικός ΔΙΑυλος και γνωρίζοντας όλα τα ουράνια μυστικά μετάβασης και επιστροφής, έκανε τα ταξίδια του στους πλανήτες των αστερισμών του ζωδίου, σε χρόνο πολύ λιγότερο από αυτόν που αναφέρουν οι επιστημονικές εκτιμήσεις.
Από εκεί πρεσβευτής- κατακτητής, πείθει για την ανάγκη ύπαρξης του ανθρώπου στη ΓΑΙΑ-ΓΗ και ετοιμάζεται για τις άλλες αποστολές του στα αστέρια.
Οι άθλοι του ΗΡΑΚΛΗ μας αποκαλύπτουν τις προθέσεις και τους σκοπούς των θεών. Πίσω από τον ήρωα αυτόν, τον γιο του μεγάλου πατέρα ΔΙΑ , αποκρυπτογραφέιται , ένα μεγάλο μέρος. από το σκοτεινό παρελθόν της ανθρωπότητας.
Η αλληγορία των μύθων γύρω από τους άθλους μας αποκαλύπτουν αλήθειες που μας οδηγούν στη γνώση της προέλευσής μας.
Οι δοκιμασίες στις οποίες υποβλήθηκε θεληματικά και πρόθυμα με εντολή του ΔΙΑ για να γίνει αθάνατος, μαρτυρούν τη θε'ική καταγωγή του ξαι τη μαεσιανική αποστολή του, προκειμένου να απαλλάξει την ανθρωπότητα από κινδύνους.
Δυστηχώς η εγχώρια ΔΙΑνόηση(που μόνο τη νόηση του ΔΙΑ δεν έχουν) παρουσιάζουν τον ΗΡΑΚΛΗ σαν έναν ανόητο-μπουνταλά που δεν κάνει τίποτα άλλο, από το να επιδεικνύει τη μυική του δύναμή(αυτές τις σαχλαμάρες μας διδάσκουν από μικρούς στα σχολεία οι εβραίοι). Αγνοούν σκόπιμα ότι τι πολυθρύλητο αυτό πρόσωπο, ακόμη και σήμερα λατρεύεται σα θεός σε πολλές περιοχές των Ινδιών, ενώ στη σύγχρονη Ελλάδα αγνοούν ακόμη και τον τόπο καταγωγής του.
Είναι γιος του ΔΙΑ και της Αλκμήνης συζύγου του Αμφιτρίονα. Το όνομα Ηρακλής είναι σύνθετο ΗΡΑ+ΚΛΕΩΣ=δόξα της ΗΡΑΣ. Είναι ο μόνος θνητός που ενώ είναι ημίθεος(θνητή μητέρα), γίνεται θεός με τα έργα του και σε κάποιες εποχές εντάσσεται στο επίσημο δωδεκάθεο του ΟΛΥΜΠΟΥ.
Αγάπησε τον άνθρωπο και ΔΙΑλεξε το δρόμο της αρετής. Βοηθούσε τους φτωχούς και αδυνάτους . Σταυρώνεται για τη σωτηρία του ανθρώπου και κατακτά με τη θυσία του τον ΟΛΥΜΠΟ δίπλα στον παντοδύναμο πατέρα ΔΙΑ.
Το 1973 μ.Χ. ο Σκωτσέζος αστρονόμος Ντάνκαν Λούναν αποκρυπτογράφησε σήματα που έπιασε στα ηλεκρονικά του όργανα και οι πληροφορίες που έδινα ήταν συγκλονιστηκές. Παρουσιάστηκαν σιλουέτες ανθρώπινες με μορφή τελειών και γραμμάτων και έλεγαν ότι: Είναι εξωγήινοι και έχουν έρθει πριν από 11.000 χρόνια , περιφέρονται γύρω από το φεγγάρι, αφετηρία τους ήταν το άστρο Ε του Βοώτη που έχει 7 πλανήτες. Αυτοί ξεκίνησαν από τον 6ο ο οποίος απέχει 103 έτη φωτός από τη ΓΗ-ΓΑΙΑ.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ήταν παγκόσμιος θεός και όπως υποστηρίζουν οι Αιγύπτιοι ιερείς, ηγήθηκε των Αθηναίων και κατανίκησε τους Άτλαντες λίγο πριν το μεγάλο κατακλυσμό. Περνά και βάζει σημάδια τις Ηράκλειες στήλες, το σημερινό Γιβραλτάρ. Τα δύο πρώτα είναι προσωνυμίες του ΗΡΑΚΛΗ και το τρίτο σημαίνει βράχος. Κατά τον Ησίοδο, Πίνδαρο και Απολλόδωρο, το όνομα Γιβραλτάρ σημαίνει βράχος του ΗΡΑΚΛΗ, και ανοίγει το δρόμο για τη μυθική Εσπερία.
Είναι ο μόνος άνθρωπος που δε δέχθηκε να μυηθεί στα μυστήρια, που Φανέρωναν μυστικά για τον τρόπο μετάβασης στον κόσμο των νεκρών, γιατί όπως δήλωσε στους ιερείς της Ελευσίνας, δεν χρειαζόταν επειδή αυτά που επρόκειτο να του δείξουν τα είδε όταν πήγε στον Άδη και στον κόσμο των νεκρών.
Οι δώδεκα άθλοι του ΗΡΑΚΛΗ δεν είναι αφελή ευχάριστα παραμύθια. Είναι υπεράνθρωποι κοσμικοί άθλοι για τη ΔΙΑσφάλιση της ανθρώπινης  ύπαρξης στη ΓΑΙΑ. Είναι αποστολές που μόνο ένας θεόσταλτος  μπορούσε να τις φέρει σε πέρας.
Η ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, αναφέρει ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ πήρε εντολή από τον ΔΙΑ να υποταχθεί στον Ευρυσθέα, το πνεύμα του κακού και να εκτελέσει τις εντολές που θα πάρει.
Ο κάθε άθλος αντιστοιχεί σε ένα ορισμένο ζώδιο και φανερώνει αλληγορικά την ολοκλήρωση κοσμικών στόχων προκειμένου να ΔΙΑσφαλίσει, χωρίς κοσμικούς κινδύνους, τη ζωή στη ΓΑΙΑ.
Τι μέσα χρησιμοποιούσε για την εκπλήρωση τους ο ΗΡΑΚΛΗΣ;
α) Το μαγικό παντοδύναμο ρόπαλο, το σκήπτρο και την τρίαινα, όμοια με αυτή την παντοδύναμη του ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ, όπλα πανίσχυρα στο σύνολό τους.
β) Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ του χάρισε το αλάθητο Φωτεινό τόξο, όπλα ακτίνων που θα είναι τα ανθρώπινα όπλα του μέλλοντος.(πόλεμος των άστρων)
γ)Ένα όχημα αρκετά μεγάλο, αφού κατά την παράδοση χώρεσε τα βόδια του Γηρυόνη. Το όχημα ήταν ο συνδυασμός υδροπλάνου και μεταγωγικού αεροπλάνου αφού διέσχιζε γρήγορα τον ωκεανό και πετούσε στον αέρα.
Μυθολογώ=μυθος-λόγος=ΔΙΑδίδω κάτι διά του λόγου. Καμμία σχέση με παραμύθι.
Παραμύθι=παρά του μύθου=δίπλα από την πραγματικότηα. Οπως παραλία=παρα-αλιεία=δίπλα από την αλιεία. Παραίσθηση=Παρά της αίσθησης=δίπλα από την αίσθηση. Όσοι έχουν παραισθήσεις, αυτά που βλέπουν είναι πραγματικότητα για τον απλούστατο λόγο ότι έχουν κάψει στον εγκέφαλό τους κάποια δικλείδα ασφαλείας με αποτέλεσμα να έρχονται σε επαφή με παράλληλους κόσμους. Η επιστήμη επειδή δε μπορεί να κατανοήσει αυτούς τους ανθρώπους, τους δίνει φάρμακα για να τους έχει σε μία είδους καταστολή.
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου