Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 27/2/2016!
 Απόσπασμα για τον ΗΡΑΚΛΗ από το βιβλίο του Γεράσιμου Καλογεράκη ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ!
 Δεν είναι τυχαίο γεγονός ότι στην αρχαία ΕΛΛΑΔΑ εμφανίστηκε η ιστορική επιστήμη.
Ο Κικέρων αναφέρει 6 ΗΡΑΚΛΕΙΣ και ο Ουάρων 34.
Προσωπικά πιστεύω στην ύπαρξη 4 ΗΡΑΚΛΕΩΝ.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ήτοι η δόξα της ΗΡΑΣ(ΗΡΑ+ΚΛΕΩΣ). Άρειος στην καταγωγή ο γιός του μεγάλου ΔΙΑ , είναι αυτός που διέτρεξε τον ζωδιακό για να εξασφαλίσει τη συνέχιση της ζωής στη ΓΑΙΑ. Είναι αυτός στον οποίο έδωσε ο Ήλιος (ΣΕΙΡΙΟΣ) το ΔΕΠΑΣ(αμφίβιο όχημα θαλάσσης-αέρος με το οποίο πέρασε ο ΗΡΑΚΛΗΣ τον Ατλαντικό), όπως αφηγείται ο Απολλόδωρος με το οποίο έφθασε στις ακτές της απέναντι ηπείρου(αμερική). Ο κήπος των εσπερίδων με τα χρυσά μήλα, γνωστός σαν κήπος των θεών, βρισκόταν στα δυτικά πέρατα του κόσμου.
 Από τις ακτές αυτές ξεκινούσαν και οι ΔΙΑστρικές περιπέτειες των ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ και ΗΡΩΩΝ. Ο πρώτος ΗΡΑΚΛΗΣ έκανε την εμφάνισή του ταυτόχρονα με τον ΔΙΑ το 25.000 π.Χ.
Ο 2ος ΗΡΑΚΛΗΣ βασιλιάς των Αθηνών ή ο νικητής των Ατλάντων εμφανίστηκε γύρω στο 12.000 π.Χ.
Ο 3ος εμφανίστηκε το 8.000 π.Χ. και είναι ο εποικιστής των Ινδιών και της Μεσσοποταμίας.
Ο 4ος και  τελευταίος εμφανίστηκε το 3.200 π.Χ. και είναι γνωστός σαν ΗΡΑΚΛΗΣ Αλκείδης.
Δεν δέχομαι την αλληγορική ερμηνεία των άθλων όπως αυτή επιχειρείται από τους θεοσοφιστές. γιατί αφήνουν σκόπιμα να ΔΙΑφύγει η πραγματική σημασία των άθλων και ο κοσμικός χαρακτήρας τους, αφού ο ΗΡΑΚΛΗΣ ήταν και είναι πρέσβης καλής θελήσεως προς τις αστρικές κοινωνίες, αλλά και καταστροφέας των δυνάμεων του κακού που απειλούσαν τη ΓΑΙΑ.
Δεν ήταν μόνο εξολοθρευτής των τεράτων, ο τιμωρός των τυράννων, ο ελευθερωτής των σκλάβων, ο νομοθέτης των ελευθέρων ανθρώπων, ο ρυθμιστής της δικαιοσύνης, ο εφευρέτης των νόμων, ο άνδρας με τα αληθινά λόγια και τις έντιμες πράξεις, ήταν ένας αληθινός θεός.
Με την επωνυμία ΗΡΑΚΛΗΣ είχε βαπτισθεί το μεγαλύτερο ΔΙΑστημικό πρόγραμματης της εποχής του και όλων των εποχών, ένα πρόγραμμα που είχε εμπνευστεί η αφέντρα των ουρανών , ΄θε'ική σύζυγος ΗΡΑ.
Η παράδοση θέλει τον ΗΡΑΚΛΗ να πεθαίνει από τη ζήλεια της γυναίκας του και πεθαίνει επώδυνα φορώντας ένα χιτώνα που μόλις τον φόρεσε πήρε φωτιά. Το χιτώνα τον δώρισε η γυναίκα του γιατί τον ζήλευε. Μάλλον πρόκειται για ΔΙΑστημική στολή την οποία αφού φόρεσε μπήκε στο ΔΙΑστημόπλοιο που καλύφθηκε από τη φωτιά εκτοξεύσεως και ανέβηκε στον ουρανό ΣΕΙΡΙΟ (Όλυμπο) δίπλα στον μεγάλο πατέρα ΔΙΑ. Ένα σύννεφο τον σκέπασε και χάθηκε στον ουρανό. Πρόκειται για το σύννεφο την ώρα της εκτόξευσης.

Όπως καταλαβαίνετε φίλοι μου αυτά τα πράγματα δε συμφέρει κανένα να τα μάθει  ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ. Όλοι μας φοβούνται από αρχαιοτάτων χρόνων. Γνωρίζουν ότι όλες οι τεχνολογίες προέρχονται από τους αρχαίους θεούς και ήρωες οι οποίοι ήταν ΕΛΛΑΝΙΟΙ. Εάν γνωρίζαμε και αποδεχόμασταν την ιστορία μας δε θα είχαμε φθάσει εδώ που φθάσαμε, να προσκυνάμε πολιτικούς και παπάδες οι οποίοι θέλουν να μας κρατάν στο σκοταδισμό γιατί πολύ απλά εξυπηρετούν τα συμφέροντα των εβραιο σιωνιστών.  ΕΛΛΗΝΕΣ πρέπει να ξυπνήσουμε επιτέλους από τον λήθαργο και να ξεπεράσουμε τους φόβους και τα ψέμματα που μας έχουν φυτέψει από την  παιδική μας και αθώα ηλικία. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ δεν είναι αυτό το πράγμα που ζούμε σήμερα. Προερχόμαστε από τους ουρανούς είτε τους αρέσει είτε όχι. Μας έφτιαξαν οι αρχαίοι σοφοί-θεοί για τους οποίους ντρεπόμαστε να μιλήσουμε με το φόβο μην μας πουν αιρετικούς και δωδεκαθε'ιστές.
Να γνωρίζετε ότι ηλήθεια ελευθερώνει και εμάς μας θέλουν υπόδουλους. Για πόσο ακόμα;
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου