Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ 30.000 ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ !!! ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 15/11/2016 !!!
Δείτε φίλοι μου πόσο καθαρά φαίνονται τα σκάφη των ΟΛΥΜΠΙΩΝ δυνάμεων. Βρίσκονται συνεχώς εδώ. Το έχουμε ξαναπεί. Βρίσκονται εδώ για την δική μας προστασία.

Θα σας παραθέσω μήνυμα των ΟΛΥΜΠΙΩΝ οι οποίοι έδωσαν οδηγίες στον Γεράσιμο Καλόγεράκη για την συγγραφή του βιβλίου του ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 30.000 ΤΟΥ ΔΙΟΣ !!! ΕΤΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ : 2015 ! 
ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΑΦΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ !!!
[[ Θέσατε εις άμεσον σειρά προτεραιότητας τη συγγραφή του βιβλίου  " Αναζητώντας τους 30.000 Αθανάτους του Διός " σαν επίλογο της "Διαθήκης Του Φωτός" , η οποία αποτελείται από όλα εκείνα τα μηνύματα που σας έχουμε δώσει μέχρι σήμερα με τη μεταξύ μας επικοινωνία.
Θα περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία εκείνα τα οποία δεν έχουν κοινοποιηθεί με τα βιβλία του Γεράσιμου . Κυρίως να κοινοποιηθούν όλα όσα σχετίζονται με την παροχή βοήθειας μας προς αυτόν κατά τη συγγραφή των βιβλίων του , χωρίς περικοπές και παραλήψεις, καθώς και όσα θα του υπαγορεύουμε κατά τη διάρκεια της συγγραφής του.
Εμείς είχαμε ορίσει τη δική σας ομάδα ως φύλακες και κληρονόμους της σκέψης των Αθανάτων και της Διαθήκης του Προμηθέως για την ΕΛΛΑΝΙΑ , όπως αυτή υπαγορεύτηκε από εμάς και εσείς φέρατε εις πέρας την αποστολή που σας είχε ανατεθεί για τη ΔΙΑ-δοσή της.
Να επισπευθεί η συγγραφή του βιβλίου σε άμεση σειρά προτεραιότητας πριν από την  αναχώρηση του Γεράσιμου από τα υλικά πεδία , καθ'όσον πλησιάζει ο χρόνος ολοκλήρωσης της αποστολής του εις τη ΓΑΙΑΝ.
Πυκνώσαμε τις προσωπικές επαφές και εμπειρίες μαζί του και τα αναστελλόμενα προς αυτόν οράματα και ονειρικές καταστάσεις , ώστε να βιώνει φυσιολογικές συνθήκες αναχώρησης του εκ των υλικών πεδίων της ΓΑΙΑΣ . Του γίνονται νιονικά καλέσματα επιστροφής του στην ουράνια κοινωνία στην οποία ανήκει, για την ψυχολογική προετοιμασία του.
Τούτο δεν θα συμβεί λίαν συντόμως , διότι ευρίσκονται εν εξελίξει σημαντικότες διεργασίες στις οποίες συμμετέχει ενεργώς και πρέπει να ολοκληρωθούν . Όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου , θα έχει πλήρη επίγνωση της αναχώρησής του. Θα παραλάβει από την Ιέρεια Συμπαντικών Κρυστάλλων , Ιόλη, την ενέργεια των ΔΙΑ- σταυρωμένων Πύρινων Ράβδων  που του δόθηκαν εις Κασταλία Πηγή των Δελφών το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου του έτους 2000 , για την ΔΙΑ-νοιξη της πύλης επιστροφής του , που οδηγεί στην ουράνια πατρίδα του ]] Ημερομηνία μηνύματος (13/1/2013).

Ο Γεράσιμος φίλοι μου παραλαμβάνοντας το προαναφερόμενο  μήνυμα, αιφνιδιάστηκε και παρέβαλε τις αντιρρήσεις του για την αποκάλυψη των προσωπικών του εμπειριών, επειδή ξεφεύγουν των ορίων πραγματικότητας και ΔΙΑ-τύπωσε τις ενστάσεις του προς τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ , αφού για πρώτη φορά θα περιείχε μηνύματα που τον αφορούσαν προσωπικά του δεδομένα και ΔΙΑφώνησε μαζί τους γιατί για μία ακόμη φορά θα γινόταν στόχος πολλών και ποικίλων κύκλων. Η απάντηση όμως που πήρε από τους ουράνιους, δεν του άφησε περιθώρια αμφισβητήσεως και αρνήσεως του να συμμορφωθεί.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ !!!
[[ Τα προσωπικά σου ζητήματα βρίσκονται σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα προτεραιοτήτων από τον σκοπό τον οποίο υπηρετείς. Παρακάμπτουμε όλες τις ενστάσεις και τις αντιρρήσεις σου και αναμένουμε να υλοποιήσεις άμεσα την εντολή που πήρες . Θα σε προστατεύσουμε εμείς από κάθε είδους επιθέσεις]].

Καταλαβαίνετε λοιπόν φίλοι μου ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Αυτό το λέω για τον εξής λόγο. Ερώτησε κάποια η οποία λέει ότι πήρε τον υπολογιστή της και πήγε σε κάποιον αρχαιολογικό χώρο το εξής. " ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑ; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ"; 
Αστειότητες στο μεγαλείο τους. Το ουράνιο έργο είναι βαρυσήμαντης σημασίας και χρήζει μεγάλου σεβασμού. Αυτοί που λαμβάνουν τα μηνύματα είναι ΔΙΑ-λεγμένοι από τους ουράνιους ένας προς έναν και οι οποίοι προωθούν όλα αυτά τα μηνύματα χωρίς να φοβούνται μήπως τους χλευάσουν και ακόμα περισσότερο μήπως δεχθούν πάσης φύσεως επιθέσεις.
Για να μην περεξηγηθώ, θέλω να σας πω ότι εγώ δεν παραλαμβάνω μηνύματα. Αυτό που κάνω είναι να προωθήσω το έργο του Γεράσιμου για να ενημερωθεί ο κόσμος ο οποίος εν-ΔΙΑ-φέρεται για τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ. Επίσης, προς απάντηση όλων αυτών σας δείχνω και τις φωτογραφίες όλων αυτών των ουράνιων σκαφών. 
Ξαναλέω. Όλα αυτά τα σκάφη δεν είναι προ'ιόν μοντάζ . Δεν έχω λόγο να κάθομαι και να κορο'ιδεύω κανέναν. 
Καλά να περνάτε !!!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!





















1 σχόλιο:

  1. Αστειοτητες στο μεγαλείο τους είναι αυτά που γράφεις και ο τρόπος που απαντάς στα σχόλια των αναγνωστών. Και ποιος σου είπε εσένα ότι εγώ δεν έχω το θάρρος να διαδωσω και να υπερασπιστω αυτά τα μηνύματα ?????αλλά επειδή ούτε κι εσύ ξέρεις τι σου γίνεται γι αυτό απαντάς με χλευασμο!!!!! Έχω την εντύπωση ότι όχι ελλανιος αλλά πιο ερπετικος κι απ τους ερπετικους είσαι γι να με σνομπαρεις έτσι!!!!! Κι επειδή έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα κι έχω μιλήσει και με τον καλογερακη σου λέω μόνο αυτό :αν υπήρχαν όλοι αυτοί και ήταν έτσι ακριβώς όπως τους παρουσιαζετε θα είχαν επικοινωνήσει μαζί μου τόσο που προσπάθησα!!!!! Αλλά δυστυχώς ακόμη ένα παραμύθι για όλους εμάς!!!!!! Κι αν έχεις τα κότσια να μην σβησεις το σχόλιο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή