Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ !!!- ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 25/11/2016 !!!
Δείτε φίλοι μου τα σκάφη των ΟΛΥΜΠΙΩΝ στην Πύλο. Αυτά που βλέπετε μικρά μαύρα στρογγυλά πρόκειται για ανιχνευτές. Όπως ένα βράδυ το καλοκαίρι εθεάθηκε από μια παρέα σκάφος το οποίο από ένα έγινε ξαφνικά τρία. Τα σκάφη βγάζουν τους ανιχνευτές όταν ψάχνουν για κάτι.Αυτό που βλέπεται πάνω από τη νήσο Σφακτηρία βρίσκεται ένα στάδιο πριν την πλήρη αποσυμπήκνωση γι' αυτό φαίνεται τόσο αραιό. 
ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ-ΑΡΙΣΤΑΙΑ !!! ΒΙΒΛΙΟ : ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 30.000 ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ !!!
[[ Ο Δίσκος της Φαιστού είναι κατασκευασμένος από την 3η Ταξιαρχία των Συμμάχων 3ης αποστολής του Αστερισμού των Πλειάδων . Δεν είναι η γραφή τους . Είναι κώδικας , για να βοηθήσει τους μεταφραστές της ΓΑΙΑΣ. Ο κώδικας αυτός αποτελείται από 72 σύμβολα σε συνδυασμό μεταξύ τους , ως Αλφάβητος . Ο Δίσκος αφορά τη δημιουργία του Αρχέτυπου Ανθρώπου σε περιοχές Αραιώσεων. Γεννετικά Πειράματα που διεξήχθησαν ύστερον στη ΓΑΙΑ σε περιοχές Πυκνώσεων , την Εξέγερση των Θυμάτων των Πειραμάτων και τη φυλάκισή τους σε θαλάμους απόσβεσης μνήμης των γονιδίων του DNA τους. Μεγάλο ποσοστό ανθρώπων στη ΓΑΙΑ είναι απόγονοι των θυμάτων αυτών]].

Έχετε σκεφθεί φίλοι μου τί μπορεί να σημαίνει η λέξη D N A ;
Εάν αντικαστήσουμε με ΕΛΛΑΝΙΑ γράμματα έχουμε Δ Ν Α= ΔΙΑΝΟΙΑ. Η λέξη ΔΟΙΑΝΟΙΑ είναι σύνθετη λέξη. ΔΙΑΣ - ΝΟΥΣ= Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑ !!! Καμία λέξη δεν είναι τυχαία.
Καλά να περνάτε !!!!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!


1 σχόλιο: