Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ. ΕΛΛΑΝΙΟ Ε ΣΕ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΚΑΦΩΝ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 7/11/2016 !!!
Φίλοι μου γεια σας ! Κοιτάξτε τί γίνεται μέσα στα σύννεφα. Βλέπουμε σύννεφα και δεν μπορούμε να φανταστούμε πόσα σκάφη βρίσκονται μέσα σε αυτά. Αδύνατον θα πουν κάποιοι. Καθόλου αδύνατο. Επίσης δείτε για άλλη μία φορά στις δύο τελευταίες φώτο, το Ε που φωτογραφήθηκε σε αστρική πύλη στην Πύλο. Φαίνεται πεντακάθαρα. Είναι ένα από τα σήματα αναγνώρισης των ΟΛΥΜΠΙΩΝ, όπως και πολλά άλλα φυσικά. Όλες αυτές οι δυνάμεις είναι υπαρκτές. Τα ουράνια αδέρφια μας είναι εδώ και μας προστατεύουν και φυσικά η μέρα που θα πυκνώσουν τα σκάφη τους στους ουρανούς, είναι πλέον κοντά. Ο πλανήτης ΓΑΙΑ πάει από το κακό στο χειρότερο. Αυτό από μόνο του θα επισπεύσει την επέμβαση των ΟΛΥΜΠΙΩΝ. Οι αποστάτες και τα τσιράκια τους θα πάρουν δρόμο χωρίς επιστροφή.  Πολύ μεγάλο ρόλο στην απόκρυψη αυτών των εξωγήινων δυνάμεων έπαιξαν και οι θρησκείες σε παγκόσμιο επίπεδο. Εδώ θα σας παραθέσω άρθρο από το βιβλίο του Γεράσιμου Καλογεράκη, ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 30.000 ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, το οποίο αναφέρει την ζημιά που έχουν κάνει οι θρησκείες στο συγκεκριμένο θέμα. Δείτε και τα βίντεο του νεφιλόσοφου Λιαντίνη για τις θρησκείες και θα καταλάβετε πολλά.

ΑΡΘΡΟ !!!
Η γήινη θεολογία έκανε το δικό της παραμύθι για να εξηγήσει το πως βρέθηκε ο άνθρωπος στη Γη. Δημιούργησε λατρευτικά πλέγματα αντιμαχόμενων θρησκευτικών ομάδων και παρατάξεων, διαφορετικών ιδεολογιών, διαφορετικής φιλοσοφίας, διαφορετικού στοχασμού, διαφερετικής μυστικιστικής τελετουργίας και έστρεψε την κάθε μία ομάδα εναντίων όλων των άλλων, δίνοντας το σύνθημα καταστροφής των απίστων. Διδάσκαλος των συγκρούσεων αυτών είναι ο φοβερός και τρομερός θεός του Σινά, ο οποίος χώρισε την ανθρωπότητα σε εκλεκτούς και εχθρούς του, καθόρισε εδαφικά όρια κυριαρχίας των εκλεκτών του << ως γη της επαγγελίας>> και τους προέτρεπε να αρπάζουν τα αγαθά των άλλων και να τους σκοτώνουν.
Οι θεολόγοι με τα δόγματα της άκαμπτης πίστης , δημιούργησαν τη δυσπιστία προς τις ανώτερες πηγές γνώσης και κατέστησαν την ανθρωπότητα αδιάφορη για τη μάθηση.
Έτσι αφήρεσαν από τους λαούς της Γαίας την ελεύθερη βούληση, τους έκαναν φανατικούς στις θρησκευτικές λατρείες με αποτέλεσμα να σκέφθονται μόνο τον εαυτό τους και να ακολουθούν από συνήθεια ιδεολογίες , δόγματα και θρησκείες.
Ό,τι δεν καταστρέφουν οι θρησκείες , το καταστρέφει το καταστημένο που πλαισιώνεται και αυτό από το χειρότερο είδοε ανθρώπων , εγωιστών , ψευτών, υποκριτών, χωρίς ηθικά ερείσματα, προσποιούνται συνεχώς ότι είναι κάτι που δεν είναι.. Αισθάνονται ανώτεροι από τους άλλους  μέχρι αυτοθαυμασμού και περιφρονούν τους οπαδούς τους.
Οι άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να περάσουν από σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους , δεν είναι έτοιμοι να πάρουν επαφή με τις αστρικές κοινωνίες  και γι' αυτό απαιτείται ένα μεταβατικό στάδιο ενημέρωσης , που θα αποτελεί μια μετατόπιση προς τα πάνω με αύξηση των κραδασμών, ένα άλμα σε άλλο επίπεδο, σαν το κβαντικό άλμα  των σωματιδίων. Θα πρόκειται για μία εντελώς νέα δόνηση , σε νέα υψηλότερη συνείδηση και επίγνωση , μια νέα ύπαρξη. Θα είναι ένας καθαρισμός , μια αναγέννηση , μια μεταμόρφωση , μια νέα αρχή για πρώτη φορά στην ιστορία του πλανήτη. Δεν θα είναι απλά μια μετάβαση , αλλά μια εξέλιξη προς ανώτερο επίπεδο.

Όλα αυτά φίλοι μου είναι απόλυτα κατανοητά αρκεί να γυρίσουμε πίσω στην ιστορία και μέχρι τις ημέρες μας για να δούμε πόσοι θρησκευτικοί πόλεμοι έχουν γίνει. Όλες μα όλες οι θρησκείες επιβάλλονται με απίστευτη σκληρότητα. Αυτά που κάνουν τώρα οι τζιχαντιστές τα έκαναν και οι Χριστιανοί στους ΈΛΛΑΝΙΟΥΣ για να αποποιηθούν την Πατρώα τους θρησκεία.  Και τότε τζιχάν έκαναν και αυτό το λέω γιατί τζιχάν σημαίνει ιερός πόλεμος. Οι θρησκείες έχουν καταστρέψει την ανθρωπότητα. Μήπως να θυμηθούμε πόσους ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ σκότωσε ο Θεοδόσιος στο Βυζάντιο; Κατήργησε τους Ολυμπιακούς αγώνες, έκλεισε τους Δελφούς και φυσικά γκρέμισε τους ναούς των αρχαίων μας θεών. Για όλα του αυτά τα κατορθώματα τον ονόμασαν μέγα άγιο Θεοδόσιο. Ένας υπήρξε ο οποίος ήθελε να επαναφέρει την αρχαιοελληνική φιλοσοφία και θρησκεία στο Βυζάντιο. Ο Ιουλιανός και όλος τυχαίος σκοτώθηκε στη μάχη. Το Βυζάντιο φίλοι μου ήταν η καταστροφή του ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. 
Η ώρα όμως που λάμψει ξανά η αλήθεια είναι κοντά. Ο κόσμος έχει αρχίσει και επανέρχεται στα Πατρώα.
Καλά να περνάτε !!!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!





















1 σχόλιο: