Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑ ΘΥΓΑΤΡΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ !!! ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 18/11/2016 !!! Φίλοι μου δείτε τα θυγατρικά σκάφη που εμφανίσθηκαν στην Πύλο πριν ολίγες ημέρες. Έχω ακούσει από πολλούς την εξής  ερώτηση : Γιατί εμείς δεν τα βλέπουμε και ένα σωρό άλλες απορίες. 
Τα σκάφη τους τα εμφανίζουν σχεδόν καθημερινά αλλά κανένας δεν καταλαβαίνει αυτά τα φαινόμενα. Πως να τα καταλάβει εξάλλου όταν αντί να κοιτά τους ουρανούς κοιτά τα πατώματα. Εδώ θα πει και πάλι κάποιος : Σιγά μην κοιτώ τον ουρανό. 
Και γω θα του απαντήσω :Πως θα αντιληφθεί όλα αυτά τα περίεργα που συμβαίνουν στους αιθέρες εάν δεν κοιτά και λίγο τους ουρανούς και εδώ θα χρησιμοποιήσω μία φράση ενός γνωστού που είπε ότι στο κάτω κάτω όλο το μεγαλείο βρίσκεται στους ουρανούς και όχι στα πατώματα όπως εξάλλου μας θέλουν και οι θρησκείες, δηλαδή γονατιστούς για να χάνουμε την επαφή με τους ουρανούς.
Οι ουράνιοι έχουν όλη την καλή ΔΙΑ-θεση να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε όσους τους αναζητήσουν με σεβασμό και όχι με εγωιστική τάση απλά για ευχαριστήσουν το εγώ τους βλέποντας ένα σκάφος τους.
'Εδώ θα σας παραθέσω μήνυμα των ΟΛΥΜΠΙΩΝ στον Καλογεράκη για τον χώρο των Δελφών και γι' αυτούς που επισκέπτονται τον χώρο με απόλυτο σεβασμό και προσευχή.

Η  Κασταλία πηγή και ολόκληρος ο χώρος των Δελφών , φυλάσσονται συνεχώς από ουράνιες οντότητες για την αποτροπή καταστροφής τους από τους αποστάτες  και την προστασία της πηγής που ΔΙΑ-δραματίζει σπουδαιότατο ρόλο για τον χώρο.
ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ !!!
ΒΙΒΛΙΟ : ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 30.000 ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ !!!
[[ Όταν από τον χώρο των Ιερών διέρχεται ο ΦΑΕΘΩΝ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ, τότε στις οντότητες αυτές προστίθεται και μεγάλος αριθμός μαχητών του Φωτός από τον αστερισμό της ΛΥΡΑΣ. Όσοι έρχονται από τα πέρατα της Γαίας στους Δελφούς για να αποτίσουν τιμές και άλλοι να προσευχηθούν , ΤΟΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ (των ΟΛΥΜΠΙΩΝ). Αποστέλλουμε στην ουδετέρα υπόφυση αυτών , μηνύματα αβρογενούς ουσίας ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΦΩΤΟΣ. Είναι γόνοι "Ε" που έζησαν σε προηγούμενες ζωές στην ΕΛΛΑΝΙΑ  και στην ευρύτερη περιοχή των αποικιών της]].

Δεύτερο μήνυμα

[[ Το φαινόμενο του φωτισμού του χώρου των Δελφών , οφείλεται στην ανατολή του ΣΕΙΡΙΟΥ η οποία ενεργοποιεί όλα τα ενεργειακά πεδία του χώρου , γνωστά και άγνωστα σ' εσάς και ο αιθερικός κόσμος των ιεροφαντών των ιερών , ξεκινούν από τα βάθη του χρόνου και έρχονται για την υποδοχή του Θεού Ηλιου ΑΠΟΛΛΩΝΑ με δική σας ορολογία και να προστατεύσουν τη ΓΑΙΑ από την ανθρώπινη αφροσύνη, Ιεροφάντες, Ιερείς και Μύστες, Πυθίες και Ιέρειες που έρχονται πίσω στον χρόνο, γίνονται ορατοί από τους Ελλάνιους στην ψυχή και το πνεύμα, που επισκέπτονται τα ιερά και έχουν σχεδόν πάντα τη χαρά και την ευκαιρία να τους φωτογραφίσουν. Πάντοτε οι φωτεινές οντότητες και οι φωτεινές σφαίρες , κατακλύζουν τον χώρο και φορτίζουν θετικά τον ψυχισμό σας. Σε όσους επισκέπτονται τον Ιερότατο χώρο των Δελφών με αγαθή ΔΙΑ-θεση και με σεβασμό για την ιερότητα του χώρου και τις αξίες που εκπροσωπούν τα ιερά , εμείς αποδίδουμε τα οφειλόμενα . Δεν οφείλετε μόνο εσείς σε εμάς , αλλά και εμείς σε εσάς. Να ζητάτε και εμείς θα ικανοποιούμε τις επιθυμίες σας ]].

Μην περιμένετε λοιπόν φίλοι μου όταν εμείς ζητάμε να κερδίζει η ποδοσφαιρική μας ομάδα και τα κόμματα να έχουμε τέτοιου είδους εμπειρίες.
Καλά να περνάτε !!!

ΕΣΘ' ΗΜΑΡ  ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου