Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ - ΘΕΩΡΙΑ ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ. ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 9/11/2016 !!!
Δείτε φίλοι μου τα ΟΛΥΜΠΙΑ και ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ σκάφη που φωτογραφήθηκαν στην Πύλο τις τελευταίες μέρες. Δώστε προσοχή στο σκάφος από την 6η έως την 13η φώτο.  Θα δείτε στο σκάφος μία λευκή γραμμή. Να είναι καυσαέριο αποκλείεται και αυτό γιατί τα σκάφη δεν κινούνται με καύσιμα. Πιθανόν έχει ανοίξει Πύλη από την οποία ή εισέρχεται ή εξέρχεται. Αυτές τις Πύλες προσπαθούν να ελέγξουν με το πείραμα του Νέστωρ και επίσης να αποκρούσουν και τα ΟΛΥΜΠΙΑ σκάφη με το όπλο Haarp όπως έχουν πει οι ίδιοι οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ στον Καλογεράκη. Εάν δε θέλουν οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ δεν εντοπίζει κανένας τίποτα. 
Θα παραθέσω άρθρο του Γεράσιμου Καλογεράκη από το βιβλίο Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ το οποίο αναφέρει μηνύματα των ΟΛΥΜΠΙΩΝ για το πως κινούνται τα σκάφη τους, για τη Γαλαξιακή δραστηριότητα και  για το ποιοι είναι οι Γκρίζοι(Grey)

ΒΙΒΛΙΟ " Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ"
ΤΙΤΛΟΣ " ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΔΙΑ-ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ "
Οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ μας είπαν ότι μπορούν σε κατάσταση αποσυμπήκνωσης  των ιδίων και των σκαφών τους , με τη βοήθεια της Οργόνης , να κινούνται με την ίδια ευκολία στον αέρα, στη στεριά και τη θάλασσα. Η δυνατότητα αυτή τους παρέχει την ευχέρεια να εντοπίζουν ενδογήινες κοιλότητες τις οποίες θα χρησιμοποιήσουν σαν χώρους εργασίας αν απαιτηθεί. Επίσης αντιλαμβάνονται τηλεπαθητικά την ανθρώπινη συνειδητότητα σε πολλαπλά επίπεδα αντίληψης.
Γνωρίζουν όλη τη γαλαξιακή δραστηριότητα και την παρακολούθηση της Γης από κοσμικές δυνάμεις. Πιστεύουν ότι ο άνθρωπος ωρίμασε νοητικά , αφυπνίσθηκε συνειδησιακά και είναιέτοιμος να δεχθεί την άφιξη των ΟΛΥΜΙΩΝ και το νέο πεπρωμένο του ανθρώπου.
Οι περισσότερες ανθρώπινες θεωρίες και απόψεις δίνονται από τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ με επηρεασμό του ανθρωπίνου εγκεφάλου με τη βοήθεια των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που εκπέμπει και δέχεται. Οι κοσμικές ενεργειακές γέφυρες και γέφυρες επικοινωνίας , είναι σαν κοσμικά ηλεκτρόδια μέσω των οποίων οι θεοί μεταβιβάζουν τα μηνύματά τους στους ανθρώπους. Το ότι ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ χώρος είναι κατάσπαρτος από διαύλους επικοινωνίας, αυτό εξηγεί το φαινόμενο Έλληνας, αυτή η πλανητική μειοψηφία του 0,3 % , έχει ουράνια αποστολή γι' αυτό στέκεται πολύ μακριά από τις γήινες μικρότητες, παρέδωσε προς χρήση το 99,7% το οποίο επιβίωσε χάρη στον Ελληνικό στοχασμό. Σε όλη τη μυριόχρονη ΔΙΑ-δρομή του ο Έλληνας μέσα από την ιστορία , ΟΥΔΕΠΟΤΕ εξεδήλωσε ή οργάνωσε ρατσιστικά κινήματα , για τον απλούστατο λόγο ότι γνωρίζει ποιος είναι τί έχει δώσει και θεωρεί  ΟΛΟΥΣ τους λαούς της Γης , όντα της δημιουργίας και των θεών και τους αναγνωρίζει το δικαίωμα να συμβιώνουν ειρηνικά κάτω από τον ήλιο. Η συκοφαντία ότι οι αρχαίοι Έλληνες είχαν δούλους , είναι ανυπόστατη.Οι δούλοι (Δουλειά-Εργασία), ήταν ταυτόσημοι με τους σημερινούς εργάτες.Αποτελούσαν μέλη των οικογενειών , ουδέποτε τους φέρθηκαν σαν ζώα όπως έκανν οι άλλοι λαοί και οι δούλοι δεν εξεγέρθηκαν ποτέ. Ο Έλληνας ζούσε πάντα σε αρμονία με τη φύση και τους συνάνθρωπούς του.
Αν εμφανίζονται μερικά παρακμιακά στοιχεία μεμονωμένα που μετρούνται στα δάχτυλα της μιας χειρός , αυτό δε λέγεται ρατσισμός. Όσοι υποστηρίζουν κάτι τέτοιο δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να διατυμπανίζουν το μέγεθος της άγνοιάς τους και να προσβάλουν την ιστορία τους, την οποία ουδέποτε έκαναν τον κόπο να τη ΔΙΑ-βάσουν.

ΓΚΡΙΖΟΙ-GREY
Οι περιβόητοι γκρίζοι, τα τερατάκια εκείνα με τα μεγάλα μάτια, το σχιστό στόμα , τα μακριά χέρια και την έλλειψη οργάνων αναπαραγωγής καθώς και τριχοφυίας ,δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. 
Οι γκρίζοι δεν είναι εξωγήινα όντα με ασσύληπτο πολιτισμό. Είναι γήινα βιορομπότ που κατασκευάσθηκαν σύμφωνα με τις υποδείξεις των αποστατών και λάθος εργαστηριακό. Δεν κατοικούν στο διάστημα, δεν έχουν σχέση με εξωγήινους , αλλά ούτε κατοικούν στο εσωτερικό του πλανήτη, γιατί υπάρχουν χιλιάδες αποδείξεις ότι δεν συμβαίνει αυτό, να είναι κούφια η ΓΗ. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο και δεν έφθανε στην επιφάνεια της ΓΗΣ η ενέργεια του διαπύρου μάγματος  και τότε η ζωή δεν θα υπήρχε. Επειδή στην εποχή μας κατά την ορολογία της αγοράς " Πουλάει" το τρελό και το παράλογο , το παραμύθι, γι' αυτό συντηρούν το μύθο της κούφιας Γης  και τόσες άλλες παραδοξότητες.
Σκοπεύουν οι δημιουργοί των Γκρίζων, όταν θελήσουν να επιβάλουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων , να τους παρουσιάσουν σαν εξωγήινους που κατέλαβαν τη Γη, για να αποκλείσουν κάθε είδους αντίσταση σαν μάταιη. Μοιάζουν καταπληκτικά με τα ανθρώπινα υβρίδια του Κρόνου που προερχόνταν από κλωνοποιήσεις.
Η συχνή προβολή των Γκρίζων από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης , αποσκοπεί στο να τους γνωρίσει και ο τελευταίος άνθρωπος και θα είναι αδύνατον να αντιμετωπίσει στο μέλλον σε πιθανή αναμέτρηση, τους αήτητους εξωγήινους και πρέπει να υποταχθεί χωρίς αντίσταση.
Ο κύριος χειριστής των θεμάτων των UFO, από στρατηγικής απόψεως είναι το πεντάγωνο των ΗΠΑ με την αεροπορία του, απο τακτικής χρησιμοποιήσεως  είναι η CIA  και από επιστημονικής παρακολούθησης είναι η ΝΑΣΑ. Ο εκάστοτε πρόεδρος των ΗΠΑ, ενημερώνεται μετά από όρκο ότι ουδέποτε θα αποκαλύψει πληροφορίες  για τα εξωγήινα μυστικά. Διάφορες πληροφορίες μας διαβεβαιώνουν , ότι εκτός από την ενημέρωση των συμβούλων , οι προέδροι έχουν και προσωπικές επαφές μα τους εξωγήινους.

ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ Σ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου