Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΚΑΦΩΝ !!!


Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 30/11/2016 !!! Δείτε τα σκάφη των ΟΛΥΜΠΙΩΝ φίλοι μου στην Πύλο. 
ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΔΙΣΚΩΝ - ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ " ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 30.000 ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ "

<< Το πλήρωμα των δίσκων είναι φιλικό προς τους ανθρώπους , όπως διαπίστωσε το F.B.I σε έρευνές του.  Ωστόσο σε μια αντιπαράθεση ήταν σίγουρο ότι το επιτιθέμενο γήινο αεροσκάφος θα διαλυόταν . Αν και μοιάζουν με τους ανθρώπους(μάλλον εμείς μοιάζουμε σε αυτούς μιας και αυτοί μας κατασκεύασαν), έχουν μεγαλύτερες ΔΙΑ-στάσεις και προέρχονται από δικό τους κόσμο. Ο κόσμος είναι αιθερικός και παράλληλος με τον δικό μας πλανήτη και η μετάβαση γίνεται , μόνο όταν αποκτούν υλική υπόσταση.

Ο Ρώσος κοσμοναύτης μηχανικός τριών αποστολών φίλοι μου ( GEORGIY M. GRECHKO) είχε πει το εξής : <<Αν μπορούσα να αφηγηθώ τα όσα είδα στο ΔΙΑ-στημα , ο κόσμος θα έμενε έκπληκτος! Σε τελική ανάλυση, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ! Υπάρχει μία ανώτερη ευφυία που μας καθοδηγεί από ψηλά >>.

Ο αρχαιολόγος (Αλ Μασούντι και υπουργός πολιτισμού της Αιγύπτου είχε πει το εξής : <<Έχω δει πράγματα που δεν περιγράφει κανείς  από φόβο , μήπως κάνει τους άλλους να αμφιβάλουν για τη νοημοσύνη, αλλά εγώ τα έχω δει>>

Όλα αυτά φίλοι μου έρχονται από αρχαιοτάτων χρόνων. Πρέπει να ψάξουμε την ιστορία μας με σεβασμό και να κατανοήσουμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας και ούτε φυτρώσαμε από του πουθενά. Τέτοιες επεμβάσεις στον πλανήτη έχουν γίνει πάμπολλες φορές. Αυτή τη στιγμή, ο πλανήτης έχει φθάσει σε τέτοιο σημείο, που έχει ανάγκη αυτή την επέμβαση γιατί η κατάσταση αρχίζει και ξεφεύγει επικίνδυνα. Το πρόβλημα των περισσοτέρων ανθρώπων είναι ότι δεν θέλουν να χαλάσει η καθημερινότητά τους γι' αυτό και δεν δέχονται την ύπαρξη των ουράνιων αδερφών μας. Επί πλέον υπάρχει και ο φόβος γιατί τόσα χρόνια οι επικυρίαρχοι έκρυβαν την πραγματικότητα , λόγω ότι τους βόλευε να ελέγχουν όλο τον πλανήτη και να μας έχουν υποχείριά τους.  Μην νομίζουμε ότι είμαστε εξελιγμένοι στον πλανήτη επειδή κρατάμε ένα κινητό στα χέρια ή επειδή έχουμε ένα αυτοκίνητο. Ζούμε σε χειρότερη μορφή σκοταδισμού από ότι ζούσαν στον μεσαίωνα. Τότε τουλάχιστον υπάρχουν πολλοί πίνακες ζωγραφικής καλλιτεχνών που έδειχναν Α.Τ,Ι.Α. Εκείνοι γνώριζαν, τα έβλεπα και τα ζωγράφιζαν. Σήμερα εάν κάποιος μιλήσει για τέτοια θέματα, ο χλευασμός πάει σύννεφο. Ο τελευταίος όμως τι κάνει; Ο μεν που δεχόταν τη χλεύη γελά καλύτερα, και αυτός που εξαπέλυε τη χλεύη τρελαίνεται καλύτερα. Αυτό είναι νόμος απαράβατος. Καλά να περνάτε !!! ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου