Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ 240 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ- ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 18/9/2016 !!!
Δείτε φίλοι μου τα ΟΛΥΜΠΙΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ σκάφη στην Πύλο και επίσης δείτε τα 2 βίντεο. Το ένα δείχνει ιπτάμενο δίσκο που περνά από την Πύλο και το άλλο δείχνει το αστρόπλοιο που βρήκε η ΝΑΣΑ στο φεγγάρι. Δείτε τις διαστάσεις του.
ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ ΜΕΓΕΘΟΥΣ 240 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ
ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ 
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
Αναταραχή προκάλεσε στη ΝΑΣΑ η ανακοίνωση που έγινε στην Ουάσιγκτον για τη συνέντευξη τύπου σχετικά με την ανακάλυψη εξωγήινης ζωής, από τη Μαίρη Βόιτεκ, επικεφαλής του προγράμματος Αστροβιολογίας της ΝΑΣΑ και την Πάμελα Κόνραντ, αστροβιολόγο του διαστημικού κέντρου <<Γκοντάρντ>> της ΝΑΣΑ, ότι εντοπίστηκε δίσκος όπου πιθανολογείται ότι έχει ΔΙΑ-μετρο περίπου 5.500 χιλιόμετρα, ο οποίος φωτγραφήθηκε από τους αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.
Ένα βίντεο περιέχει φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από ένα μετεωρολογικό μπαλόνι στις 10/3/2013 , όταν αυτό έφθασε στα όρια της ατμόσφαιρας και αποθανάτισε το άπειρο του ΔΙΑ-στήματος.
Στη φωτογραφία αυτή ακριβώς πάνω και αριστερά από τον ήλιο, φαίνεται καθαρά ένα τεράστιο διαστημικό αντικείμενο. Τα δημοσιεύματα στις ΗΠΑ σχετικά με τη φωτογραφία, κάνουν λόγο για τεχνητό διαστημικό σταθμό. Αφού οι πληροφορίες διασταυρώθηκαν και μάλιστα τυχαία από δύο διαφορετικές πηγές, επιβεβαίωσαν τις παλαιότερες πληροφορίες, που ανέφεραν ότι τρία γιγαντιαία αντικείμενα πλησίαζαν τη ΓΑΙΑ. Αυτό σημαίνει ότι κάτι υπάρχει εκεί έξω στο σκοτεινό διάστημα, που ελάχιστοι το γνωρίζουν και φυσικά δεν το λένε.
Δεν είναι τυχαίες οι όλο και περισσότερο αυξανόμενες αναφορές από το 2010 και μετά, που γίνονται από τη ΝΑΣΑ. Μια πρόσφατη φωτογραφία του πλανηταρίου Μπραζίλια, δείχνει ένα αντικείμενο σε σχήμα δίσκου , που εμφανίζεται πάνω από την ατμόσφαιρα της ΓΑΙΑΣ, τεραστίων διαστάσεων. Το αντικείμενο μοιάζει με αυτά που έχουν αναφερθεί πιο πάνω, αλλά και έγγραφα του SETI, αποκαλύπτουν ότι υπάρχουν τρία τεραστίων διαστάσεων διαστημόπλοια, η τροχιά των οποίων βρίσκεται μέσα στην πορεία της ΓΑΙΑΣ, αλλά και ο αστροφυσικός Γκρέγκ Κασνόβ του ινστιτούτου SETI, ανακοίνωσε την προσέγγιση προς τη ΓΑΙΑ τριών μεγάλων UFO, που κινούνται πολύ γρήγορα. Το μήκος τους είναι της τάξεως των 240 χιλιομέτρων κατά προσέγγιση. Η πιο κοντινή προσέγγισή τους στη ΓΑΙΑ, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των επιστημόνων, θα πρέπει να είναι στα μέσα Δεκεμβρίου του 2018(Η συμφωνία μεταξύ των δυνάμεων του ΔΙΟΣ και το κρόνου, ότι δηλαδή δεν μπορεί να επέμβει κανείς για 13.500  γήινα χρόνια στον πλανήτη ΓΑΙΑ, λήγει το 2017. Οπότε από κει και ύστερα είναι όλα ανοιχτά. Αρκεί να δούμε και την χρονολογία που θα βρίσκονται κοντά στη ΓΑΙΑ τα τρία τεραστίων διαστάσεων διαστημόπλοια. 2018).
Η ΝΑΣΑ προσπαθεί να αποκρύψει σημαντικές πληροφορίες, όπως έκανε και με την αποστολή του <<Απόλλων 11>>. Σήμερα προσπαθεί να καταστρέψει τις αποδείξεις ύπαρξης εξωγήινου πολιτισμού στη Σελήνη, βομβαρδίζοντας με τακτικά πυρηνικά όπλα, εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην επιφάνειά της.
Τα αντικείμενα αυτά δεν είναι εχθρικά για την ανθρωπότητα, είναι όμως ανελέητοι διώκτες της σιωνιστικής μαφίας. Σηκώστε τα μάτια σας στον ουρανό και κρατήστε αυτά ανοιχτά. Η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω. Η νέα τάξη πραγμάτων θα αποτύχει και οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν για τα εγκλήματά τους.

Θα σας δώσω φίλοι μου ένα μικρό παράδειγμα για την προπαγάνδα που γίνεται όσον αφορά το θέμα των διαστημοπλοίων ΝΕΜΕΣΙΣ-ΤΕΛΕΙΩΤΗΣ και ΦΟΙΝΙΞ που πλησιάζουν τον πλανήτη. 
Κουβέντιαζα με έναν ηλικιωμένο άνθρωπο για το θέμα και μου είπε το εξής. (Βρέθηκα σε μία παρέα στην Καλαμάτα οι οποίοι κουβέντιαζαν γι' αυτό το θέμα και έλεγαν ότι αυτά τα σκάφη είναι εχθρικά)
Αμέσως φίλοι μου τον καθυσήχασα λέγοντάς του ότι όχι μόνο εχθρικά δεν είναι, αλλά έρχονται για το καλό όλης της ανθρωότητας.
Έτσι θέλουν να παρουσιάζουν την επέμβαση των ΟΛΥΜΠΙΩΝ, ως εχθρική. Πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος ορθά. Η επέμβαση γίνεται για καλό μας. Εάν δεν ήταν τα αδέρφια μας στους αιθέρες επιβλέποντας προς τον παρόν τον πλανήτη, οι αποστάτες θα μας είχαν ήδη τελειώσει οριστικά.

ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!

4 σχόλια:

  1. καλησπερα
    πως ειναι δυνατον να τα βλεπεις αυτα μονο εσυ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα βρίσκονται εκεί έξω και περιμένουν να τα αναζητήσουμε !!! Έτσι όπως έχουν κάνει τις ζωές μας οι επικυρίαρχοι αποστάτες, θέλει δουλειά για να απεγκλωβιστούμε!!! ΕΣΘ' ΗΜΑΡ !!!

      Διαγραφή
    2. Σταματήστε να εκθέτετε τα πιστεύω των πολυθεϊστών. Σταματήστε την βλακεία!

      Διαγραφή