Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ  9/9/2016 !!!
Δείτε φίλοι μου τί γίνεται μέσα στα σύννεφα στη δύση του ηλίου !!! Κοιτάξτε πόσα σκάφη ΟΛΥΜΠΙΩΝ - ΣΥΜΜΑΧΩΝ υπάρχουν. Κάνουν φοβερό καμουφλάζ! Πέρα από τα μικρά, εκεί μέσα κρύβονται και μεγάλα !!! Ο καιρός φίλοι μου που θα επέμβουν επίσημα στη ΓΑΙΑ είναι πολύ κοντά. Από ότι με ενημέρωσε ο αγαπητός αδερφός Σταύρος Βαλάσσης ήδη βρίσκονται στη ΓΑΙΑ . Θα μου πει κάποιος γιατί δεν εμφανίζονται επίσημα. Να είστε σίγουροι ότι θα γίνει και αυτό. Όλα στην ώρα τους, αλλά η ώρα έχει σχεδόν φθάσει. 
Η κουβέντα που είχα με τον αγαπητό αδερφό επί διημέρου Σταύρο- Μενέλαο ήταν μεγάλη και μέγιστης πληροφόρησης.
Αυτή την στιγμή στον πλανήτη ΓΑΙΑ και ειδικά στην ΕΛΛΑΝΙΑ υπάρχουν πάρα πολλοί ενσαρκωμένοι ΟΛΥΜΠΙΟΙ γόνοι για να φέρουν εις πέρας αυτό που τους έχει ανατεθεί από τους ίδιους τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ !!! Για το ποιοι είναι αυτοί, δεν είναι η ώρα να πούμε παραπάνω πράγματα για το λόγο ότι κάποιες πληροφορίες δεν χωράν ακόμα στον ανθρώπινο εγκέφαλο και αυτό γιατί από μικρά παιδιά, τα περισσότερα πράγματα που μαθαίνουμε είναι διαστρεβλωμένα και εδώ είναι υπεύθυνες και οι θρησκείες σε παγκόσμιο επίπεδο οι οποίες φοβερίζουν τον κόσμο με κολάσεις, με το ότι δεν υπάρχει ζωή σε άλλο πλανήτη, ότι δεν ισχύει η μετενσάρκωση έτσι ώστε να κρατάν την πελατεία τους.  Έλα όμως που τα τελευταία χρόνια η πελατεία τους αρχίζει και μειώνεται. 
Ας προχωρήσουμε τώρα σε μήνυμα των ΟΛΥΜΠΙΩΝ στον Γεράσιμο Καλογεράκη!
ΒΙΒΛΙΟ- ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ !!!
ΜΗΝΥΜΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΤΗΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΤΟΣΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΨΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ 23/3/2016 !!!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!
[[ Οι δηλώσεις και οι λεονταρισμοί των πολιτικών της Ευρωπα'ικής Ένωσης ότι θα νικήσουν την τρομοκρατία είναι τελείως υποκριτικές και αποτελούν προπέτασμα καπνού στα μάτια της κοινής γνώμης. Οι περισσότεροι πολιτικοί ηγέτες έχουν ενημερωθεί από τους αποστάτες για το τί συμβαίνει ή θα συμβεί.Με τον τρόμο και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, προσπαθούν να αποτρέψουν τις κοινωνικές εξελίξεις που έρχονται. Θα ακολουθήσουν και άλλα δυσάρεστα γεγονότα, όμως τελικώς οι αποστάτες θα αποτύχουν και θα τιμωρηθούν.
Τόσο το τρομοκρατικό χτύπημα της 14ης /11 / 2015 Παρίσι όσο και αυτά των Βρυξελλών την 22α /3 /2016, αποτελούν καλά σχεδιασμένες επιχειρήσεις των μυστικών υπηρεσιών ΗΠΑ, Αγγλίας, Ισραήλ, για να στρέψουν την κοινή γνώμη εναντίων του Αραβικού κόσμου ώστε να δικαιολογήσουν μελλοντικές επεμβάσεις τους στη Μέση Ανατολή που θα παρουσιάσουν δήθεν σαν πόλεμο κατά της τρομοκρατίας. Θέλουν να δημιουργήσουν αισθήματα ανασφάλειας σε όλη την Ευρώπη σαν εκδίκηση για την αρνητική θέση που έχει πάρει κατά του Ισραήλ για τις απάνθρωπες συμπεριφορές του σε βάρος των Παλαιστινίων. Θέλουν γενικά να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τα δεσμά των αποστατών προς το ανθρώπινο γένος. Καλλιεργούν τον τρόμο ώστε να μην υπάρξει διεθνείς αντίδραση σε αυτά που σχεδιάζουν οι σιωνιστές,
ΔΙΑτηρήστε την ψυχραιμία σας  και τη νηφαλιότητά σας. Οι συνομώτες θα αποκαλυφθούν γρήγορα και θα υποστούν κυρώσεις.
Σε ότι αφορά το γεγονός ότι η ΕΛΛΑΝΙΑ έχει κατακλυσθεί από αλλοεθνείς μετανάστες, αυτό αποτελεί συνέχεια του οικονομικού πολέμου  που υφίστανται οι ΕΛΛΑΝΙΟΙ με στόχο την πλήρη οικονομική εξαθλίωση  τους βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα να αλλοιώσουν την πληθησμιακή ομοιογένειά της  και να αφανιστεί η Ελληνική φυλή. Πρόκειται για μελετημένη προσπάθεια των σκοτεινών οργανώσεων του σιωνισμού και των αποστατικών κλώνων που διοικούν την ΕΛΛΑΝΙΑΝ.
Υπενθιμίζουμε ότι εγγύς είναι οχρόνος για την πλήρη αδρανοποίηση των αποστατών και την απελευθέρωση της ΓΑΙΑΣ. ΔΙΑτηρήστε υψηλά το ηθικό σας και να συνεχίσετε την ΔΙΑδικασία αφυπνίσεως των ΕΛΛΑΝΙΩΝ γόνων και των λοιπών κατοίκων της ΕΛΛΑΝΙΑΣ !!! Αποβάλατε κάθε αμφιβολία από τη σκέψη σας καθώς υπάρχει μία μόνο αλήθεια που είναι η επικράτηση των δυνάμεων του φωτός της 8ης Αποστολής του ΔΙΟΣ επί των δυνάμεων του σκότους.
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ, ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!! ]]
Φ'ιλοι μου μπορούμε να κατανοήσουμε ότι όλα αυτά τα βιώνουμε καθημερινά και τα μηνύματα των ΟΛΥΜΠΙΩΝ είναι αληθινότατα και δεν χωρά καμμία αμφιβολία για την προέλευσή τους.
Οι ΟΛΥΜΠΙΟI είναι εδώ και ας μην αρέσει αυτό σε κάποιους και ας τρέξουν οι θρησκείες να βαφτίσουν σατανικά όπως έχουν μάθει να κάνουν όταν κάτι πάει κόντρα στα συμφέροντά τους.
Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΣ !!!
ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ !!!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ !!!
ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΔΕΦΙΑ ΜΑΣ !!!
ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΧΛΕΥΑΣΟΥΝ !!! 
Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!

ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου