Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΤΟΛΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ- ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΚΑΦΩΝ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 23/9/2016 !!!
Δείτε φίλοι μου τα ΟΛΥΜΠΙΑ και συμμαχικά σκάφη στην ευρύτερη περιοχή της Πύλου. Οι φωτογραφίες είναι καινούριες. Πετάν καθημερινά πάνω από τα κεφάλια μας άσχετα εάν δεν τα αντιλαμβανόμαστε λόγω ΔΙΑ-φορετικής ΔΙΑ-στάσεως. Οι φωτογραφίες είναι απλά καταπληκτικές. Για άλλη μία φορά τα ουράνια αδέρφια μας, έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Είναι μία πραγματικότητα και δεν είναι αποτέλεσμα πειραμάτων των Αμερικάνων και των Ρώσων και θα σας εξηγήσω το γιατί. Όταν τραβώ μία φώτο, εκείνη την ώρα δεν βλέπω τίποτα και απλά εμφανίζεται το σκάφος στη φώτο. Στην επόμενη φώτο που έχει πάρει τη μορφή νέφους-σύννεφου, με το που τράβηξα τις φώτο, φεύγοντας από το σημείο απλά έσβησε. Το ξαναλέω δεν είναι αποτέλεσμα πειραμάτων όπως κάποιοι λεν. Θα ξαναπώ το εξής. Όποιος ασχοληθεί σοβαρά και με σεβασμό προς τους ουράνιους, θα πάρει τις απαντήσεις του. Εξάλλου και οι ίδιοι αυτό θέλουν. Να τους αναζητήσει ο κόσμος. Όλη μας η ζωή είναι ένα matrix και θέλει πολύ προσπάθεια για να βγεις από εκεί. Για την επιτυχία του matrix έχουν παλέψει πάρα πολύ η πολιτεία και οι θρησκείες. Όταν ο υπέρτατος Νους-Θεός έφτιαξε όλη αυτή την απέραντη δημιουργία δεν πιστεύω ότι απαίτησε να γίνουν θρησκείες. Ο μόνος που απαίτησε να τον προσκυνούν και διαχώρισε τον λαό του σε εκλεκτό είναι ο ψευτοθεός του Σινά, Γιαχβέ. Ο πραγματικός ΘΕΟΣ δεν ξεχωρίζει τον κόσμο σε εκλεκτούς και μη.

ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΣΚΑΦΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ !!!
ΒΙΒΛΙΟ-  <<ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ>>
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ !!!
Το 1953 οι αστρονόμοι ανακάλυψαν μεγάλα αντικείμενα στο ΔΙΑ-στημα που φαινόταν ότι έρχονται προς τη ΓΑΙΑ. Στην αρχή πίστευαν ότι ήταν αστεροειδής., αλλά αργότερα όσο πλησίαζαν προς τη Γη αποδείχθηκαν τεχνολογικά αντικείμενα που θα μπορούσαν να είναι μόνο ΔΙΑ-στημόπλοια.
Ο Δρ, Έρικ Νόρτον που εργαζόταν επί 12 έτη ως σύμβουλος του συμβουλίου εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ και των εξωτερικών υποθέσεων της ΝΑΣΑ , ήταν υπεύθυνος παρακολούθησης των ουρανίων απειλών από αστεροειδής και κομήτες. Στις αρχές Ιανουαρίου του 2012, ο Δρ. Νόρτον παρατήρησε στον ουρανό ΄κάτι που έμοιαζε πολύ με τεράστιο στόλο σκαφών, εξωγήινης προέλευσης , που κατευθυνόταν προς το ηλιακό μας σύστημα. Στις 22 Ιανουαρίου 2012, κλήθηκε στο παρατηρητήριο <<Μακ Ντόναλντ>> κοντά στο οχυρό Ντέηβις του Τέξας, για να ανιχνεύσει τα σκάφη που είχαν παρουσιαστεί.
Για το γεγονός αυτό γράφει:
<<Είδα μια σειρά ογκωδών, τρισδιάστατων μαύρων κατασκευών στο ΔΙΑ-στημα, σε σχηματισμό ευθείων γραμμών, κινούμενων προς την κατεύθυνση των πλανητών του Ηλίου. Κατά τη διάρκεια της τρίμηνης παρακολούθησης της κινήσεώς τους τα αντικείμενα είχαν διανύσει πολλά εκατομμύρια μίλια ερχόμενα όλο και πιο κοντά, μέσα ακριβώς στο ηλιακό μας σύστημα. Τα στοιχεία της κατόπιν φασματοσκοπικής εξέτασης έδειξαν ότι τα άγνωστα αντικείμενα κατασκευάστηκαν από υλικά αρκετές χιλιάδες φορές  σκληρότερα από τα υλικά της Γης>>. Φυσικά αυτή η υπόθεση προκάλεσε τη μεγάλη ανησυχία  στον Δρ. Έρικ Νόρτον και τους βοηθούς του.
 Και συνεχίζει: <<Ο στόλος προωθήθηκε μέσα στο ηλιακό μας σύστημα, τα τηλεσκόπια μπορούσαν να διακρίνουν τις λεπτομέρειές τους με ακρίβεια και κρίνοντας από την απόσταση, συμπεραίνω ότι τα αντικείμενα ήταν τεράστια. Μέχρις τις αρχές 2013, τα αντικείμενα αυτά είχαν περάσει την τροχιά του Άρη, κατόπιν με δική τους άγνωστη σε εμάς τεχνολογία, έσβησαν τα ίχνη τους από το ορατό φάσμα των μέσων παρατηρήσεώς μας>>.
Ήξερα ότι τα ανώτερα κλιμάκια της κυβέρνησης ανησύχησαν γι' αυτά τα ιπτάμενα αντικείμενα και ήμουν κάτω από μια σταθερή εικοσιτετράωρη φρουρά από τους μυστικούς πράκτορες υπηρεσιών. Δεν ξέραμε τί ήταν αυτά τα πράγματα. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, αυτά τα πράγματα θα ήταν κοντά σε μας. Δεν ξέραμε εάν έρχονταν ακόμα ή είχαν αφήσει το ηλιακό σύστημα>>.
Περίπου ένα έτος αργότερα, ο Δρ, Έρικ Νόρτον ήρθε σε επαφή με έναν από τους συνάδερφούς του στο παρατηρητήριο και του αποκάλυψε το γεγονός ότι ο στόλος ήταν άλλη μία φορά ορατός και είχε τοποθετηθεί πίσω από το φεγγάρι. Του έδωσε επίσης μία εσωτερική έκθεση που ανέφερε ότι ένα τεράστιο αντικείμενο , που ελέγχεται οπτικά, είναι προσεληνωμένο στο φεγγάρι και έχει κάνει κρατήρα ίσον με το μέγεθος της πόλης του Σικάγου.
Ευτυχώς, το αντικείμενο φωτογραφήθηκε από τη σεληνική  τροχιακή φωτογραφική μηχανή αναγνώρισης του Google και οι εικόνες υπάρχουν στο ΔΙΑ-δίκτυο, (Ανάρτηση Πέμπτη, 14 Μα'ίου 16:09).
Τα σκάφη αυτά ασύλληπτου βάρους και κατασκευής, βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τη Γη, κινούμενα με εκατομμύρια μίλια την ώρα..... αλλάζουν μορφές και εξαφανίζονται επί τόπου.
Τα ερωτήματα είναι τα εξής: Αυτά τα αστρόπλοια είναι περαστικά από το ηλιακό μας σύστημα ή μήπως ο ήλιος είναι κοσμικός κόμβος; Μήπως είναι εξωγήινο παρατηρητήριο του ηλιακού μας συστήματος; Μήπως κάπου, εκεί έξω, υπάρχει κάποιο κοινό σημείο συνάντησης και είναι τόσα πολλά; Μήπως μας παραφυλάνε; Μήπως συνωμοτούν εναντίων μας ; Και άν ναι τί σκοπεύουν να κάνουν;
Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά τα <<μήπως>>. Όλος αυτός ο μεγάλος αριθμός των τεραστίων ΔΙΑ-στάσων σκαφών είναι <<δικά μας>>, είναι σκάφη της 8ης Αποστολής του Ιερού Άρχοντος Φωτός του Διός >> που προστατεύουν τη Γη από τους αποστάτες του Κρόνου και τους γήινους συνεργάτες τους. Είναι σκάφη της <<Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας>> και της <<Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων της Λύρας>> του θε'ικού ΦΟΙΒΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ. 
Ο Τζον Λέναρντ Γουίλσον είναι ερασιτέχνης αστρονόμος και αστροφωτογράφος. Έχει εφεύρει μία συσκευή που συνδυάζεται με το τηλεσκόπιό του και είναι σε θέση να ανιχνεύει, να εντοπίζει, να <<συλλαμβάνει>> και να φωτογραφίζει αστρόπλοια εξωγήινων νοήμονων πολιτισμών, που κάνουν ΔΙΑ-πλανητικά και ΔΑΙ-στρικά ταξίδια και βρίσκονται στη γειτονιά μας.
Αν ερασιτέχνης αστρονόμος με μία απλή ευρεσιτεχνία, καταφέρνει και <<φωτογραφίζει>> αστρόπλοια στο ΔΙΑ-στημα.... φανταστείτε τί <<βλέπει >>η ΝΑΣΑ  και τα αποκρύπτει.

ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου