Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΑΠΟ ΓΕΡ. ΚΑΛΟΓ.-ΦΩΤΟ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 14/9/2016 !!!
Δείτε φίλοι μου τα ΟΛΥΜΠΙΑ και συμμαχικά σκάφη στην Πύλο. Ο λόγος που υπάρχουν τόσα σκάφη εδώ, είναι η μεγάλη αστρική πύλη που υπάρχει στην Πύλο την οποία προσπαθούν να ανοίξουν οι αποστάτες. Το πείραμα Νέστωρ έχει απόλυτη σχέση με όλα αυτά όπως έχει σχέση και με το Cern.
ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ " ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ "
ΤΙΤΛΟΣ " ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ "
Όλες οι αφηγήσεις των ανθρώπων περί απαγωγής τους από εξωγήινους, στην πραγματικότητα αποτελούν μυστικές επιχειρήσεις ψυχολογικού πολέμου από τις μυστικές υπηρεσίες στρατιωτικής αντικατασκοπίας, ή μονάδες δίωξης εμπορίου ναρκωτ....
Αυτές οι μονάδες προβαίνουν σε απαγωγές πολιτών χωρίς νόμιμη άδεια ή δικαιολογία, τους ανακρίνουν, τους εκφοβίζουν, τους κακοποιούν πολλές φορές.
Κατόπιν με τεχνικές πλύσεως εγκεφάλου κάνουν τα θύματα της απαγωγής  να ξεχάσουν τις εμπειρίες τους και τους εμφυτεύουν ψυχοτρονικά τσιπς με ψευδείς μνήμες ότι απήχθηκαν από εξωγήινους και τους έχουν σε συνεχή παρακολούθηση.
Η πιθανότητα μιας εξωγήινης κατακτητικής εισβολής, λογικά αλλά και θεωρητικά , είναι μηδαμινή έως ανύπαρκτη όπως επιμένουν χιλιάδες επιστήμονες σε όλη τη ΓΑΙΑ. Όμως οι συνωμότες της Καμπάλ έχουν την ψευδαίσθηση ότι αν συμβεί μία εισβολή θα μπορούσε κάποια στιγμή να αποκρούσουν αποτελεσματικά τις δυνάμεις τις 8ης αποστολής του ΔΙΟΣ και να γίνουν παγκόσμιοι κυρίαρχοι. Από τις μέχρι τώρα οδυνηρές εμπειρίες του παρελθόντος, όσες φορές προσπάθησαν να εναντιωθούν στις εξωγήινες δυνάμεις, σε καμμία περίπτωση δεν κέρδισαν πλεονεκτήματα και οι απώλειές τους ήταν βαρύτατες. Τίποτε όμως δε διδάχθηκαν, ούτε τους δίδαξε κάτι η τύφλωση των μέσων επικοινωνιών τους με ηλεκτρομαγνητικό παλμό σε κάθε προσπάθειά τους, ούτε η απόσβεση μνήμης των χειριστών των οπλικών τους συστημάτων, ούτε και η καταστροφή των υπογείων εγκαταστάσεών τους.
Το πεντάγωνο των ΗΠΑ προετοιμάζεται όχι για να αποκρούσει μία εξωγήινη εισβολή, αλλά να χτυπήσει ανεξαρτήτως προθέσεων κάθε εξωγήινη παρουσία, έστω και αν αυτή έρχεται με τις καλύτερες προ'υποθέσεις ειρηνικής συνεργασίας, η οποία έχει χαρακτηριστεί εκ των προτέρων εισβολή. Μεθοδικά καλλιεργείται ο εξωγήινος φόβος όχι μόνο στην Αμερική αλλά και σε όλη την ανθρωπότητα. Τονίζουν συνεχώς ότι εφ' όσον εισβάλλει ο διαστημικός στόλος, η ανθρωπότητα δεν πρόκειται να παραδοθεί χωρίς αντίσταση αλλά θα πολεμήσει τους εισβολείς και πως πρέπει να ενωθούν όλες οι γήινες δυνάμεις. Πώς θα πολεμήσουν τον απίστευτα προηγμένο εξοπλισμό των εξωγήινων, με τα γήινα μέσα, τα οποία έχουν κατασκευασθεί με την τεχνολογία που μας έδωσαν οι ίδιοι οι εξωγήινοι; Είμαστε πραγματικά έτοιμοι για μάχη με τις εξωγήινες δυνάμεις;.
Η Καμπάλ θρασύτατα μας πληροφορεί: << Ο καλύτερος τρόπος για να ενώσουμε όλα τα έθνη είναι το σχέδιο της εικονικής εξωγήινης εισβολής, όπου οι άνθρωποι μπροστά στον κοινό εχθρό θα ανταποκριθούν στην ιδέα της ενώτητας προ του κοινού εχθρού και του ατομικού τους συμφέροντος. Έτσι θα δημιουργηθεί μία παγκόσμια κυβέρνηση που θα μας προστατεύσει από μία εξωγήινη εισβολή από το ΔΙΑ-στημα>>. Το άλλο επιχείρημά της είναι ότι : << Προκειμένου να μας σκλαβώσουν οι εξωγήινοι, καλύτερα να δημιουργήσουμε εμείς οι άνθρωποι μία παγκόσμια κυβέρνηση και να τους αποκρούσουμε, γιατί χωριστά κάθε μία από τις γήινες δυνάμεις, δεν θα μπορέσει να τους αντιμετωπίσει>>. 
Είτε συμφωνεί κανείς με τον πρώην πρόεδρο Ρέηγκαν  ότι οι εξωγήινοι είναι ήδη εδώ, είτε διαφωνεί, σε πολύ σύντομο χρόνο θα ξέρουμε.
Η ΝΑΣΑ φερόμενη βλακωδώς έχει επανδρώσει τον διεθνή ΔΙΑ-στημικό σταθμό με τους <<Εκδικητές>> όπως ονομάζονται τα πληρώματα των σκαφών απόκρουσης.
Επειδή κατά κανόνα ο δυτικός κόσμος είναι χριστιανικού θρησκεύματος, για να τον πείσουν οι αποστάτες ότι οι εξωγήινοι είναι εχθροί, χρησιμοποιούν το βλακώδης επιχείρημα << Αφού η βίβλος δεν αναφέρει τίποτε για τους εξωγήινους, αυτό σημαίνει ότι οι εξωγήινοι είναι σατανάδες και η αποστολή των ΗΠΑ είναι να νικήσουν αυτούς τους δαίμονες, προκειμένου να διευκολυνθεί η επιστροφή του Χριστού με τη δευτέρα παρουσία, η οποία θα γίνει με το τέλος του κόσμου που θα προκύψει από τον πόλεμο αυτόν κατά των εξωγήινων>>.

ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου