Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΜΕΓΑΛΟ ΟΛΥΜΠΙΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΗ ΣΓΡΑΠΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ !!!


Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 14/4/2016!
Φίλοι μου σήμερα με αυτό που είδα στις συγκεκριμένες φωτογραφίες πραγματικά τα συναισθήματά μου εναλάσονται με τέτοιους ρυθμούς που δεν μπορώ να περιγράψω. Καταρχήν θέλω να  ευχαριστήσω τα ουράνια αδέρφια μου τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ γι'αυτό το φωτογραφικό υλικό που μου έδωσαν.  Αυτό το ΟΛΥΜΠΙΟ σκάφος με τον τρόπο που εμφανίστηκε είναι απλά τέλειο, φανταστικό,ουράνιο, απερίγραπτο. Δεν ξέρω με τι λόγια να το χαρακτηρίσω. Η χαρά μου είναι απερίγραπτη.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή γιατί θεωρώ ότι αυτή η ανάρτηση είναι μέσα στις πιο συναρπαστικές.
Η φωτογραφία τραβήχθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Πύλου 1 ώρα περίπου πριν δύσει ο ήλιος στη Σγράπα Μεσσηνίας. Εκείνη την ώρα βρίσκονταν πολύ κόσμος στο συγκεκριμένο σημείο λόγω μίας τελετής που γίνονταν. Κανένας δεν κατάλαβε τίποτα, σε κανέναν δεν κίνησε την περιέργεια. Κι όμως ήταν ολοφάνερο όπως βλέπετε εξάλλου και στη φωτογραφία.
Οι 10 πρώτες φωτογραφίες στη ουσία είναι μία, απλά όπως καταλαβαίνετε έχει γίνει μεγέθυνση στο σκάφος. Οι υπόλοιπες είναι πάλι μία φωτογραφία την οποία  τράβηξα 5 περίπου λεπτά αργότερα αφού απομακρύνθηκα περίπου 50 μέτρα από τον κόσμο.
Στην 1η φωτογραφία φαίνεται μεγάλο μέρος του ΟΛΥΜΠΙΟΥ σκάφους ενώ στη 2η έχει καλυφθεί όπως θα ΔΙΑπιστώσετε. 
Με βάση την έρευνα που έχω κάνει, δύο είναι οι περιπτώσεις που λάμβαναν χώρα εκείνη την ώρα.
1ον. Ή έχει ανοίξει αστρική πύλη σε εκείνο το σημείο και εισέρχεται το ΟΛΥΜΠΙΟ σκάφος!
και 2ον. Ή καλύπτεται με οργόνη όπως αναφέρουν και οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ στα μηνύματά τους στον στρατηγό ε.α Γ.Κ. για να μη γίνεται αντιληπτό. Παρατηρήστε πως λάμπει η δεξιά πλευρά του ΟΛΥΜΠΙΟΥ σκάφους. Επίσης έχει πάρει τη μορφή νεφέλης! Σε καμία των περιπτώσεων αυτό που λάμπει δεν είναι ο ήλιος γιατί όπως θα δείτε στη δεύτερη φωτογραφία ο ήλιος βρίσκεται αριστερά και το ΟΛΥΜΠΙΟ σκάφος δεξιά. Επίσης θα παρατηρήσετε στη 2η φωτογραφία ότι υπάρχει και άλλο ένα πολύ μικρότερο υποθυγατρικό σκάφος!
Μπορείτε να ΔΙΑνοηθείτε φίλοι μου πόσο κοντά μας βρίσκονται και ότι κάτι μεγάλο έρχεται;
Φαντάζεστε εκείνη την ώρα να έπαιρνε πλήρως την υλική του μορφή τι πανικός θα επικρατούσε γιατί ο κόσμος έχει πλήρη άγνοια και δε θέλει να ενημερωθεί για το συγκεκριμένο θέμα χλευάζοντάς το;
Καταλαβαίνετε γιατί ΔΙΑσκεδάζω όταν δέχομαι αρνητικά σχόλια; Θα το φωνάζω και θα το γράφω συνέχεια. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ όσους περισσότερους μπορείτε. Θα βρεθείτε προ εκπλήξεως. Εχθές το βράδυ 00.30-02.30 από ότι με ενημέρωσε φίλος ο οποίος έχει ενημερωθεί δεόντος για το θέμα της επέμβασης των ΟΛΥΜΠΙΩΝ, υπήρχε ΟΛΥΜΠΙΟ σκάφος πάνω από τη νήσο Σφακτηρία για 2 ολόκληρες ώρες και κινούταν δεξιά-αριστερά κατά μήκος του νησιού ακτινοβολώντας παλμικά το νησί μέχρι που έφυγε. Όταν του είπα να ενημερώσει τον κόσμο, η απάντησή του ήταν ότι θα το κάνει γιατί πλέον έχει συνηθίσει την ύπαρξή τους και ότι έχει γίνει μέρος της ζωής του  αφού σε πολύ κοντινό ΔΙΑστημα έχει δεί ΟΛΥΜΠΙΟ σκάφος 2 φορές. Την ώρα που αντιλήφθηκε την ύπαρξή του ξύπνησε τη γυναίκα του για να το δει. Είναι τόσο θετικός, ευχάριστος και χαμογελαστός  άνθρωπος που οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ του επέτρεψαν 2 φορές να τους δει. Όπως έχουν πει οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ σε μήνυμά τους. οι δικοί τους γόνοι που έχουν ενσαρκωθεί στη ΓΑΙΑ, ξεχωρίζουν από το χαμόγελό τους, με αποτέλεσμα όταν γελάν γελά όλο τους το πρόσωπο. Αντίθετα οι γόνοι των αποστατών όταν γελάν, το πρόσωπό τους κάνει απλά μυικό σπασμό, δηλαδή τα χαρακτηριστικά τους δε γελάν.
Φίλοι μου ο καιρός πλέον που ο πλανήτης θα περάσει σε άλλη ΔΙΑσταση και σε άλλο τρόπο ζωής είναι πολύ κοντά. Οι αποστάτες γνωρίζουν ότι οι φωτεινοί ΟΛΥΜΠΙΟΙ βρίσκονται εδώ και παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για να εξοντώσουν όλη την ανθρωπότητα και ειδικά τους ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ γόνους Ε! γιατί γνωρίζουν από που προέρχονται. Καλά να περνάτε και όσοι δεν πιστεύετε σε αυτά, πείτε ότι ΔΙΑβάσατε ένα παραμύθι για μεγάλους. 
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου