Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ! ΕΡΠΕΤΑ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ !!!


Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 24/4/2016!
Δείτε φίλοι μου για άλλη μία φορά όλα αυτά τα ΟΛΥΜΠΙΑ και ΣΥΜΑΧΙΚΑ σκάφη που πετάν συνεχώς στην Πύλο. Θέλω να παρατηρήσετε τις 10-16 φωτογραφίες. Αυτό το περίεργο αντικείμενο έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές στην Πύλο. Πραγματικά είναι ένα περίεργο σκάφος για το οποίο με έχει ενημερώσει ο υποστράτηγος ε.α. Καρδαμίτσης ότι ανήκει στα σκάφη των θετικών δυνάμεων.
Δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω, εκείνος γνωρίζει καλύτερα από μένα.
Τώρα θα αναφέρω από ποιους κυβερνάται ο πλανήτης ΓΑΙΑ οι οποίοι τον έχουν φέρει μαζί και εμάς σε όλη αυτή την ανωμαλία. 
Ο πλανήτης μας κυβερνάται εδώ και 7.000 χρόνια από την αδελφότητα των δράκων και οφιτών. Από τη μια πλευρά οι δράκοι και τα ερπετά και από την άλλη οι οφίτες με τα μιάσματα, θέλουν να επιβάλουν τη νέα τάξη πραγμάτων όπου σχεδιάζουν την εξόντωση του 90% του πληθυσμού της ανθρωπότητας. Σχεδιάζουν ακόμη να επαναφέρουν το θεσμό της δουλείας στον άνθρωπο, των σκλάβων με τις αλυσίδες στα πόδια και τη ζωώδη κατάσταση. Απέναντι σε αυτούς βρίσκεται ο ΔΙΑχρονικός ΈΛΛΗΝΑΣ, που είναι η μοναδική ελπίδα της ανθρωπότητας.  Ο παγκόσμιος οικονομικός πόλεμος κατά της Ελλάδος και του Ελληνισμού στοχεύει στον αφανισμό του. Πολιτικοί δήθεν έλληνες, στην ουσία όργανα των σκοτεινών δυνάμεων του πλανήτη, λαμβάνουν εντολές από τα ερπετικά αφεντικά τους και οδηγούν τη χώρα στον αφανισμό και το χάος.
Αυτόν τον πόλεμο λοιπόν πρέπει να τον κερδίσουν οι ΈΛΛΗΝΕΣ  που βρίσκονται στην σπηλιά του Κύκλωπα. Μπορεί ο Κύκλωπας να έφαγε τους συντρόφους του Οδυσσέα δεν έφαγε όμως τον Οδυσσέα ο οποίος τον τύφλωσε και βγήκε σώος από τη σπηλιά. Οι νικητές σε αυτό τον πόλεμο θα είμαστε εμείς. Τα ερπετά σέρνονται και στη δεδομένη στιγμή θα συνθλιβούν.
ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ!
Χαίρεστε εν ειρήνη. Ολόκληρος ο πολιτισμός των αποστατών ευρίσκεται υπό κατάρρευση και άπαντα είναι πιθανά. Γνωρίζετε ότι οι ΔΙΑδικασίες απελευθέρωσης του πλανήτη και επεναφοράς της συμπαντικής τάξεως και αρμονίας, ευρίσκονται ήδη εν εξελίξει. Οι αντιδράσεις των αποστατών θα είναι άκρως οδυνηρές για όσους δεν αφυπνισθούν εγκαίρως και παραμείνουν εγκλωβισμένοι εις τα δεσμά της ύλης. Δια τούτο προετοιμάσατε τους εαυτούς εγκαίρως. Εγγύς εστί ο χρόνος ΔΙΑ την απελευθέρωση της ΓΑΙΑΣ. Ο Ιερός Άρχων Φωτός μεθ' υμών εστί. Έρρωσθε.
Ημερομηνία λήψεως 26/11/2011.
Μήνυμα 2ο.
Χαίρερστε εν ειρήνη! Το σχέδιο των αποστατών για την πλήρη κοινωνική αποσταθεροποίηση της Ελλανίας ευρίσκεται σε εξέλιξη.
Ως έχουμε προαναφέρει, άπαντα τα σημερινά κοινοβουλευτικά κόμματα της Ελλάνιας ελέγχονται από τις αποστατικές δυνάμεις. Μεγάλος δε αριθμός από τους συμμετέχοντες στο πολιτικό σύστημα, είναι αποστάτες ενδεδυμένοι γήινη μορφή. Εμείς επετρέπουμε τις εξελίξεις αυτές, διότι θα επιταχύνουν την απελευθέρωση της ΕΛΛΑΝΙΑΣ από τα αποστατικά δεσμά. Κοντά είναι ο χρόνος για την αναγένννηση του Φοίνικα από την τέφρα του.
Το σχέδιο επέμβασης του πλανήτη από τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ φίλοι μου έχει την κωδική ονομασία ΦΟΙΝΙΞ. Είναι τυχαίο φίλοι μου που στη Ολυμπιάδα του 2004 μαζί με κάποιους Φοίνικες που έφεραν από το εξωτερικό έφεραν και το περιβόητο σκαθάρι το οποίο έχει καταστρέψει το μεγαλύτερο μέρος των φοινικόδεντρων; Καθόλου τυχαίο.
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου