Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΣΤΗ ΠΥΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ !!!


Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 3/4/2016!
Οι φωτογραφίες φίλοι μου των ΟΛΥΜΠΙΩΝ σκαφών είναι τραβηγμένες στην Πύλο.
Μήνυμα ΟΛΥΜΠΙΩΝ
Η ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ 8ης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΜΗΝΥΜΑ
Σε ότι αφορά τα σκάφη της 8ης αποστολής ξεπερνούν κάθε ανθρώπινη φαντασία, σε όγκο και αριθμό.
Η αρμάδα της 8ης αποστολής του ΔΙΟΣ συγκροτείται από 5 μητρικά σκάφη γιγαντιαίων ΔΙΑστάσεων, τριών μεγαλύτερων της ΓΑΙΑ και 2 μικρότερης αυτής. Προέρχονται από τα αστρικά συστήματα της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας και της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων της Λύρας και ευρίσκονται στο ηλιακό σας σύστημα και στο εγγύτερο αστρικό ΔΙΑστημα. Ολόκληρη η αποστολή παρακολουθείται από ΔΙΑστημικά και γήινα μέσα παρατήρησης  και ηλιακά παρατηρητήρια. Τα σκάφη επΙτήρησης του ηλιακού σας συστήματος που έχουν παραμείνει από την 7η αποστολή του ΔΙΟΣ, εξήλθαν από το εσωτερικό του ηλίου που ήταν σταθμευμένα και συνενώθηκαν με τις δυνάμεις της 8ης αποστολής για κοινή δράση. Από κοινού εκτελούν αποστολές περοπολιών και παρακολούθησης του ηλιακού σας συστήματος, για ΔΙΑφύλαξη της ΓΑΙΑΣ από καταστροφές που απειλούν τον πλανήτη και περαιτέρω επιδείνωσης των οικολογικών μολύνσεων του περιβάλλοντος και κυρίωςαπαγόρευση κάθε μεμονωμένης προσέγγισης ή μαζικής εισβολής δυνάμεων των αποστατών.
 Τα σκάφη μας εισέρχονται σκόπιμα στα πεδία πυκνώσεως της ΓΑΙΑΣ, ώστε να γίνονται αντιληπτά όχι μόνο από τα γήινα μέσα παρατήρησης αλλά και από ανυποψίαστους καθημερινούς ανθρώπους, με σκοπό την εξοικείωση αυτών με την εικόνα των σκαφών μας και με την παρουσία μας. Καθ' όλο το εικοσιτετράωρο υλοποιούμε πάνω από 2.000 σκάφη στον ουρανό του πλανήτη σας και γύρω από τον ήλιο, για να δείξουμε τις φιλικές προθέσεις μας , διότι εάν είχαμε εχθρικές ΔΙΑθέσεις δεν υπήρχε λόγος να κρυβόμαστε, αλλά θα είχαμε κατακτήσει τη ΓΑΙΑ σε χρονικό ΔΙΑστημα μικρότερο της μίας μέρας.
Η τρομοκρατία που ασκείται από τη νάσα και τις κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας των ήπα εναντίων όσων ανθρώπων τολμούν να μιλήσουν για την παρουσία μας και τις εμπειρίες που είχαν μαζί μας, αποσκοπεί στο να τους αποθαρρύνει να μιλήσουν ως απειλούμενοι με διασυρμό από τις κρατικές υπηρεσίες και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Η μέρα της εμφανίσεώς μας στη ΓΑΙΑ, θα καταγραφεί ως η σπουδαιότερη μέρα στην ιστορία της ανθρωπότητας, αφού θα είναι η αφετηρία μιας νέας πραγματικότητας και κοσμικής αναβάθμισης του πλανήτη και η απαρχή για την αποκατάσταση της φυσικής τάξης και της δικαιοσύνης.
Για να γνωρίζετε τις κινήσεις μας και για να γινόμαστε εμείς καλύτερα αντιληπτοί από τους ανθρώπους της ΓΑΙΑΣ, σας ενημερώνουμε ότι οι μετακινήσεις  των σκαφών μας γίνονται μεμονωμένα ή μαζικά, αναλόγως της αποστολής.
Για μικρές αποστάσεις και για εκτέλεση περιπολιών αναγνώρισης πέριξ της ΓΑΙΑΣ, συγκροτούμε στολίσκους μέχρι 20 υποθυγατρικών σκαφών αναγνωρίσεως, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να συσπειρώνονται σε ένα και να ΔΙΑσπόνται εκ νέου αναλόγως της αποστολής τους.
Για μεγάλες αποστάσεις και με αποστολή εμπλοκής σε μάχη ή σε ρόλο αναχαίτισης σκαφών των αποστατών, για παρεμπόδιση προσέγγισής τους στη ΓΑΙΑ, συγκροτούμε ομάδα αριθμού μέχρι 200 υποθυγατρικών πολεμικών σκαφών τα οποία συνοδεύονται και από ένα θυγατρικό και όλα μαζί κινούνται υπό τη μορφή νέφους. Η μετακίνηση αυτή καθιστά τα σκάφη μας άτρωτα και αόρατα. Δεν εντοπίζονται από τους αποστάτες. Εάν βληθούν με γήινους πυραύλους, αυτοί ποτέ δε θα μπορέσουν να φθάσουν στα σκάφη μας γιατί τους εξανεμίζουμε στα υλικά κατασκευής τους σε μοριακή μορφή από μεγάλη απόσταση.
 Καταλαβαίνετε λοιπόν φίλοι μου για ποιο λόγο εμφανίζονται τόσα σκάφη στις φωτογραφίες. Αυτά κινούνται καθημερινά και δε σας το λέω τυχαία.  Πραγματικά όμως οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ προβληματίζονται με αυτή την απάθεια και τη μη αποδοχή από τους περισσότερους ανθρώπους στη ΓΑΙΑ. Υπάρχει λύση όμως σε περίπτωση που το σχέδιο δεν τους βγει λόγο αυτής της απάθειας του κόσμου και της αυτοκαταστροφής. Από ότι με έχει ενημερώσει ο υποστράτηγος ε.α Γ. Κ. οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ έχουν ήδη εντοπίσει τους δικούς τους στη ΓΑΙΑ που ενΔΙΑφέρονται πραγματικά γι' αυτούς και σε περίπτωση αποτυχίας θα τους πάρουν στα σκάφη τους για να εποικήσουν άλλους πλανήτες και οι υπόλοιποι που θα παραμείνουν στη ΓΑΙΑ θα γυρίσουν σε πρωτόγονες εποχές. Τότε να δώ τι θα κάνουν όσοι είναι εξαρτημένοι από την ύλη. Φαντάζομαι ότι οι πιθανότητες να αποτύχει το σχέδιο αναβάθμισης της ΓΑΙΑΣ στην 5η ΔΙΑσταση είναι ελάχιστες. Γι αυτό όταν μου στέλνουν αρνητικά σχόλια σε αυτά που δείχνω και γράφω το ΔΙΑσκεδάζω, γιατί οι συγκεκριμένοι συνάνθρωποι τη στιγμή της μεγαλειώδους επέμβασης θα αισθανθούν τόσο κενοί, ξεκρέμαστοι και τότε θα θυμηθούν ότι κάπου τα έβλεπαν και ΔΙΑβαζαν όλα αυτά, αλλά αντί να μπουν στη ΔΙΑδικασία να τα ψάξουν εκείνοι τα χλεύαζαν. Δεν πειράζει.  Εδώ θέλω να πω το εξής. Επειδή οι αλήθειες πάντα ενοχλούν, με το που άρχισα να κοινοποιώ αυτή τη δημοσίευση για να τη δουν στις ομάδες, κάποιοι συνάνθρωποι με μπλόκαραν. Δεν πειράζει. Έχω να πω σε αυτούς που το έκαναν ότι δεν έχω κάτι το αρνητικό απέναντί τους και ότι η αλήθεια πάει πάντα μπροστά και ελευθερώνει από τα δεσμά του φόβου που μας έχει επιβάλλει το πολιτικό και θρησκευτικό κατεστημένο τόσες χιλιάδες χρόνια. Όποιος δε θέλει να ελευθερωθεί και θέλει πάντα να είναι γονατιστός και φοβισμένος στο θεό ας το κάνει. Αυτοί που αγαπάν τις ΕΛΛΑΝΙΕΣ αρχές δε φοβούνται τα ανθρώπινα κατασκευάσματα. Είτε με μπλοκάρουν είτε όχι, την επέμβαση των ουράνιων αδελφών μας ΟΛΥΜΠΙΩΝ δε μπορεί να τη μπλοκάρει κανείς. Ότι γράφω δεν είναι τυχαίο, όπως δεν είναι τυχαίο ότι πετάν καθημερινά τόσα ΟΛΥΜΠΙΑ σκάφη στους αιθέρες μας. 
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου