Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΝΕΦΕΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 14/4/2016. 
Δείτε σήμερα φίλοι μου. Από το πρωί μας ψέκασαν στην Πύλο και φαντάζομαι και στην υπόλοιπη ΕΛΛΑΝΙΑ τα τσιράκια των αποστατών με τα σιχαμερά δηλητήριά τους.
Δείτε στην 5η φώτο πως ήταν ο ουρανός την υπόλοιπη ημέρα. Μόνο σύννεφα δεν ήταν. Δείτε στις επόμενες φώτο τα ΟΛΥΜΠΙΑ σκάφη και τα σκάφη νεφελίου τα οποία έχουν τραβηχθεί λίγες μέρες νωρίτερα.  Δείτε το τεραστίων ΔΙΑστάσεων σκάφος νεφελίου που το σχήμα του μόνο σε σύννεφο δεν παραπέμπει. Αυτός είναι ο λόγος που ψεκάζουν. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι όλα αυτά τα σκάφη βρίσκονται πλέον πολύ κοντά μας και προσπαθούν να μας αναβαθμίσουν το γεννετικό κώδικα-DNA(DNA-ΔΝΑ=ΔΙΑΝΟΙΑ=ΔΙΑΣ-ΝΟΥΣ=Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑ). Ψεκάζοντας οι αποστάτες θολώνουν τον ουρανό με αποτέλεσμα να εμποδίζουν την κάθοδο των φωτονίων από τον ήλιο και των νετρίνων που μας στέλνουν οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ με τα σκάφη τους συν ότι μας ψεκάζουν αρρώστιες, στειρώσεις και αποχαβνίτιδα για να μην αντιδρούμε σε όλο αυτόν τον πόλεμο που κάνουν στην πατρίδα μας την ΕΛΛΑΝΙΑ. Ένα κοκτέιλ και σύν όλα τα υπόλοιπα έχουν σκοπό να αφανίσουν τα τρία τέταρτα του πληθυσμού της ΓΑΙΑΣ μέχρι το 2029. Φανταστείτε τί έχουμε να δούμε τα επόμενα χρόνια. Οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ όπως έχουν πει σε μήνυμά τους βρίσκονται στο παρά πέντε της μεγαλειώδους επέμβασής τους. Τις τελευταίες μέρες όποτε ψεκάζουν πετάν και πολεμικά αεροσκάφη. Οι λόγοι είναι οι εξής.
1ον. Να έχουν σαν δικαιολογία ότι αυτοί οι ψεκασμοί είναι αποτέλεσμα των ασκήσεων.
2ον. Μπορεί να προσπαθούν να απομακρύνουν τα ΟΛΥΜΠΙΑ σκάφη τα οποία σκοτώνουν τα δηλητήρια των ψεκασμών. Έχω ενημερωθεί ότι οι πιλότοι τα βλέπουν συνέχεια τα ΟΛΥΜΠΙΑ σκάφη αλλά απαγορεύεται να μιλήσουν γιατί πού απλά δε θα ξαναπετάξουν. Η ελευθερία στο μεγαλείο της. Δείτε και τα βίντεο για να δείτε πως επεμβαίνουν τα ΟΛΥΜΠΙΑ σκάφη στους αεροψεκασμούς.
Αυτά φίλοι μου είναι ωμές πραγματικότητες. Οι αποστάτες κάνουν το παν για να εμποδίσουν την ουράνια επέμβαση και ανβάθμιση όλης της ΓΑΙΑΣ στην 5η ΔΙΑσταση. Δε θα τα καταφέρουν. Ενημερώστε όσους δε γνωρίζουν.
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου