Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΣΚΑΦΩΝ 7ης ΚΑΙ 8ης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 18/4/2016! 
Δείτε φίλοι μου τα ΟΛΥΜΠΙΑ και ΣΥΜΑΧΙΚΑ σκάφη τα οποία έχουν φωτογραφηθεί στην Πύλο και στην ευρύτερη περιοχή τους τελευταίους μήνες. 
Όλα αυτά φίλοι μου είναι απολύτως αληθή και σε καμία περίπτωση δεν είναι προ'ιόν μοντάζ. Αυτό μπορώ να το αποδείξω οποιαδήποτε στιγμή. Πριν λίγες μέρες είχαμε θέαση ζωντανά με ένα φίλο του οποίου του είχα μιλήσει για όλα αυτά. Την ώρα που τα έβλεπε επαναλάμβανε συνεχώς, Ε! ΟΧΙ! Ο φίλος είχε ενημερωθεί και η αντίδρασή του παρόλα αυτά ήταν αντίδραση μεγάλης έκπληξης αλλά καθόλου φόβου γιατί τον είχα ενημερώσει ότι δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα από τα σκάφη των ΟΛΥΜΠΙΩΝ! Γι' αυτό το λόγο σας λέω συνεχώς ενημερώστε όσους περισσότερους μπορείτε γιατί όσοι δε γνωρίζουν την ώρα που θα πυκνώσουν τα σκάφη τους οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ στον ουρανό για να τους δει επίσημα όλος ο κόσμος, τα συναισθήματα θα καταρεύσουν.
Τώρα θα αναφέρω τα ονόματα των σκαφών επέμβασης της ανωτέρας τάξης συμμάχων.
Πριν από τις ονομασίες θα αναφέρω μήνυμα των ΟΛΥΜΠΙΩΝ!
Ο αιμοσταγής αποστάτης γιαχβέ επιχείρησε γενική απέλπιδα επίθεση εναντίων των δυνάμεων μας σε ολόκληρο το ηλιακό σύστημα ΑΠΟΛΛΩΝ για απελευθέρωση του κοσμοσκάφους λίλιθ και τον απεγκλωβισμό των αποστατών του Δράκοντος, του Κήτους, της Ύδρας, του Όφεως, της Σαύρας και των Βοωτιδών από τον Αρκτούρο και τον -ε- του Βοώτη, που βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε υπόγειες πόλεις των Η.Π.Α. μαζί με τους γήινους συνεργάτες τους και στους οποίους έχουμε απαγορεύσει κάθε έξοδο στην επιφάνεια της ΓΑΙΑΣ.
Εναντίων των δυνάμεων της αποστασίας απεστάλη η 8η Ταξιαρχία από σκάφη της Κραταιάς Αυτοκρατορίας και της Ανωτέρας Τάξης συμμάχων αποτελούμενη από τις εξής δυνάμεις.
ΣΚΑΦΗ ΟΛΥΜΠΙΩΝ!
1.Το μητρικόσκάφος ΠΗΓΑΣΟΣ της 7ης αποστολής με 10.000 υποθυγατρικά επιθετικά σκάφη για την άμεση έναρξη της επίθεσης εναντίων των αποστατών με αρχηγό τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΝ με την ουράνια ονομασία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΖΕΥΣ, με αποστολή να εκδιώξει τους εισχωρήσαντες αποστάτες.
2.Το θυγατρικό σκάφος ΩΡΙΩΝ της 7ης αποστολής με 5.000 υποθυγατρικά σκάφη αναχαίτισης καταδίωξης των αποστατών με αρχηγό τον νικητή ΠΕΡΣΕΑ, με την ουράνια ονομασία ΠΕΡΣΕΑΣ-ΖΕΥΣ, με αποστολή να εκδιώξει και να απομακρύνει από το ηλιακό σας σύστημα τις ηττημένες δυνάμεις των αποστατών.
3.Το θυγατρικό σκάφος ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ της 7ης αποστολής με 4.000 υποθυγατρικά σκάφη ενέδρας και δημιουργίας εικονικών στόχων με αποστολή την παγίδευση και παραπλάνηση των αποστατών με αρχηγό τον ήρωα του Τρωικού πολέμου ΟΔΥΣΣΕΑ, με την ουράνια ονομασία ΟΔΥΣΣΕΥΣ-ΖΕΥΣ.
4.Το θυγατρικό σκάφος ΣΕΙΡΙΟΣ της 7ης αποστολής με 5.000 υποθυγατρικά εφεδρικά σκάφη με αποστολή τη διεξαγωγή ηλεκτρομαγνητικού, φωτονικού και ψυχοτρονικού πολέμου, για τύφλωση των οργάνων των σκαφών των αποστατών και νοητικό αποσυντονισμό των πληρωμάτων και επιπλέον για τη διεξαγωγή βαρυτονικού πολέμου με τη δημιουργία αόρατων συμπαγών εμποδίων βαρυτονίων, επί των οποίον προσκρούουν τα σκάφη των αποστατών και διαλύονται, νάρκες θα τα αποκαλείτε εσείς στη δική σας ΔΙΑλεκτο και με αρχηγό την αποκαλούμενη από εσάς θεά της δικαιοσύνης ΝΕΜΕΣΗ με την ουράνια ονομασία ΝΕΜΕΣΙΣ-ΗΡΑ.
5.Το μητρικό σκάφος ΥΓΕΙΑ της 8ης αποστολής, με 8.000 υποθυγατρικά σκάφη ιατρικής φύσεως, με αποστολή την περισυλλογή τραυματιών, ναυαγών και νεκρών των καταστραμμένων σκαφών, για θεραπεία τραυματιών και ανάσταση των νεκρών, εφόσον ετούτο είναι εφικτό, με αρχηγό τον Ιατρό τον αποκαλούμενο από εσάς θεό ΑΣΚΛΗΠΙΟ, με την ουράνια ονομασία ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ.
6.Το θυγατρικό σκάφος ΑΣΠΙΣ της 8ης αποστολής, με 3.000 υποθυγατρικά πολεμικά σκάφη αναχαίτησης καταδίωξηςτων αποστατών, με αποστολή την ενίσχυση των δυνάμεων του Περσέα εφόσον θα απαιτείτο με αρχηγό την ηρωίδα της Αργοναυτικής Εκστρατείας την ΑΤΑΛΑΝΤΗ με την ουράνια ονομασία της ΑΤΑΛΑΝΤΗ-ΗΡΑ.
7.Το θυγατρικό σκάφος ΣΑΡΙΣΑ της 8ης αποστολής με 5.000 υποθυγατρικά σκάφη πολεμικά σκάφη με αποστολή την ενίσχυση της επιθετικής προσπάθειας του Αλέξανδρου εφόσον θα απαιτείτο, με αρχηγό την αποκαλούμενη από εσάς νύμφη ΚΥΡΗΝΗ βασίλισσα της Λυβύης με την ουράνια ονομασία της, ΚΥΡΡΗΝΗ-ΗΡΑ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ !
Ο μόνος πρωθυπουργός που πιέζει την αμερικανική ηγεσία να μιλήσει για όλα αυτά είναι του Καναδά.

ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου