Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !!! ΟΛΥΜΠΙΑ-ΣΥΜΑΧΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΦΩΤΟ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 3/1/2017 !!!
Δείτε φίλοι μου τα σκάφη των ΟΛΥΝΠΙΩΝ- ΣΥΜΑΧΙΚΩΝ δυνάμεων του ΔΙΟΣ ! Πρόκειται για μικρά σκάφη. Προσέξτε τα 4 σκάφη τα οποία βρίσκονται πλησίον του αεροψεκασμού. 
 ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !!!
ΒΙΒΛΙΟ : Η ΓΗ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ !!!
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ : ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ !!!
Επειδή η ανθρωπότητα καθοδηγείται από τις θρησκείες και διοικείται από τις πολιτικές ηγεσίες των αποστατών με τη βία , το ψέμα, την απάτη, τον φόβο και τον θάνατο , γι' αυτό δυσκολεύεται να δεχθεί τη νέα πραγματικότητα της ύπαρξης εξωγήινων κοινωνιών , τη σύνδεσή της με τις ουράνιες κοινωνίες  και την αποκατάσταση σχέσεων καλής γειτονίας με τους κατοίκους των πλησιέστερων πλανητών προς τη ΓΑΙΑ που κατοικούνται.
Σε σας επιφίεται να επισπεύσετε ή όχι τη ΔΙΑ-δικασία σύνδεσή σας με την ουράνια κοινωνία , δημιουργώντας όλες εκείνες τις προ'υποθέσεις της ειρηνικής συνύπαρξή σας με αυτή.
Η ΓΑΙΑ είναι βυθισμένη σε νέφη πυκνής αρνητικότητας , που πηγάζουν από την ασέβεια των ανθρώπων προς τη φύση και τις απάνθρωπες μεταξύ τους σχέσεις. Τα νέφη αυτά είναι η κυριότερη αιτία για την οποία σας έχουν θέσει εκτός της Γαλαξιακής Κοινωνίας και τα οποία σήμερα συμβάλλουν πάρα πολύ στην οικολογική καταστροφή του πλανήτη σας.
Η αρνητικότητα που εκπέμπουν οι άνθρωποι της ΓΑΙΑΣ είναι η πιο ρυπογόνος ουσία , πολύ πιο επικίνδυνη και από τους βιομηχανικούς ρύπους, που γίνονται ακόμη πιο επικίνδυνοι όταν εμποτίζονται από την αρνητικότητα των ανθρώπων.
Ο πλανήτη σας οδηγείται αμετάκλητα στη δοκιμασία της οικολογικής καταστροφής από τη δική σας αδιαφορία και αφροσύνη. Ο κίνδυνος αυτός επιβάλλει την αναγκαστική επέμβασή μας και την επίσπευση της κοσμικής σύνδεσης σας με την ουράνια κοινωνία , για να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε στις τραγικές καταστάσεις που θα βιώσετε , αλλά και να αποκαταστήσουμε την οικολογική συνέχεια της ΓΑΙΑΣ.
Πρέπει όμως και η ανθρωπότητα να βοηθήσει τον εαυτό της με την πνευματική της απελευθέρωση  από όλα τα εμπόδια που την κρατούν στο σκοτάδι , για να είναι ευχερέστερη η παροχή βοήθειας από εμάς και η εκ νέου απρόσκοπτη είσοδος  τους στην ουράνια κοινωνία από την οποία είχαν εκδιωχθεί στο απώτερο παρελθόν.

























1 σχόλιο:

  1. Να σε ρωτησω κατι.Πως εισαι σιγουρος οτι ολα τα σκαφη που βλεπεις ειναι των ολυμπιων?Αφου δεν ειναι οι μονοι που κανουν βολτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή