Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΙΑ ΤΟ 2012 . ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ- ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 17/1/2017 !!!
Πριν παραθέσω φίλοι μου το μήνυμα των ΟΛΥΜΠΙΩΝ στον Γεράσιμο Καλογεράκη για την προσπάθεια διαφυγής των αποστατών από τη Γαία, θέλω να δείτε για άλλη μια φορά ένα σκάφος το οποίο περνά χαμηλά , στους πρόποδες του βουνού του αγίου Νικολάου. Το εν λόγω βουνό την προ Χριστιανική εποχή υπήρχε στην κορυφή του βουνού Ιερό της θεάς Άρτεμης. Άλλη μία κλοπή αρχαίου Ιερού χώρου από το Χριστιανικό ιερατείο. Κλασική περίπτωση. 
Το βουνό είναι ενεργειακός χώρος γι' αυτό και έχουν φωτογραφηθεί πολλά σκάφη εκεί και βεβαίως έχουν γίνει θεατά από αρκετούς. Στην επόμενη ανάρτηση θα τοποθετήσω όλες τις φώτο που έχουν τραβηχθεί από το βουνό της Άρτεμης.
Προχωρώ στο μήνυμα των ΟΛΥΜΠΙΩΝ στον Γεράσιμο το οποίο αφορά την προσπάθεια διαφυγής των αποστατών από τη Γαία το 2012. Εάν θυμάστε τότε, όλα τα κανάλια παγκοσμίως παραπλάνησαν τον κόσμο ότι στις 21/12/2012 θα καταστρεφόταν ο κόσμος. Αυτές τις εντολές για ενημέρωση πήραν από τους αποστάτες μέσα στις στοές και αυτά είπαν.

ΒΙΒΛΙΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ " Η ΓΗ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ "
ΤΙΤΛΟΣ:   " ΕΚΛΕΚΤΟΙ  "
ΜΗΝΥΜΑ : <<Οι επιστήμονες της ΝΑΣΑ και οι αποστάτες γνωρίζουν την παρουσία  μας στο ηλιακό σας σύστημα , όπως γνωρίζουν και τους σκοπούς μας, που είναι η σωτηρία του πλανήτη, ο οποίος οδηγείται σε τραγικές κοσμικές διαδικασίες στο  εγγύς μέλλον.
Αντί να λάβουν μέτρα προστασίας της ανθρωπότητας και να βοηθήσουν στην προσπάθεια σωτηρίας της , αυτοί ετοιμάζονται να φύγουν, κατασκευάζοντας τέσσερα σκάφη διαφυγής(εδώ φίλοι μου μπορούμε να θυμηθούμε την ταινία 2012 με τις κιβωτούς. Το holywood είναι και αυτό μέσα στο μεγάλο κόλπο παραπλάνησης της ανθρωπότητας) τεραστίων διαστάσεων , στη Νεβάδα, στο Μεξικό , στη Βόρεια Καρολίνα και στο ακρωτήριο Κανάβεραλ των ΗΠΑ :
-Στο ένα από αυτά θα επιβαίνουν διάφορες διοικητικές προσωπικότητες των αποστατών της Γαίας.
-Στο δεύτερο που χρηματοδοτείται από τους θρησκευτικούς ηγέτες (τα πουλάκια μου, και αυτά στο μεγάλο κόλπο), θα επιβαίνουν τα ιερατεία όλων των θρησκειών.
-Στο τρίτο θα επιβαίνουν νεαρά υγιή ζευγάρια αναπαραγωγής για την διάσωση του ανθρωπίνου είδους , καθώς και γεννετικό υλικό της χλωρίδας και πανίδας.
- Στο τέταρτο θα επιβαίνουν πολύ πλούσιοι άνθρωποι . οι οποίοι και χρηματοδοτούν την κατασκευή του σκάφους με το ποσόν των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων έκαστος , με γήινες κοστολογήσεις.
Όλα μαζί θα απογειωθούν στις αρχές Δεκεμβρίου του 2012 με προορισμό την Σελήνη και τον Άρη. Τους συστήσαμε να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους και να παραμείνουν στη Γαία  για να βοηθήσουν στην προσπάθεια διάσωσης της ανθρωπότητας. Τους καταστήσαμε σαφές ότι δεν θα μπορέσουν να επιστρέψουν στη Γαία λόγω των κοσμικών συνθηκών , όπως και τους ειδοποιήσαμε επίσης ότι δεν θα τους επιτρέψουμε να προσεγγίσουν ούτε την Σελήνη - Λεβάνια, ούτε στον Άρη , αλλά θα τους εκδιώξουμε πέραν του ηλιακού σας συστήματος , όπου είναι βέβαιο ότι θα βρουν τραγικό θάν...>>.
<< Οι προετοιμασίες των αποστατών των ΗΠΑ , για την απόκρουσή μας με το σχέδιο ΝΕΒΑΔΩΝ που αναπτύχθηκε στη Νεβάδα , δεν μπορούν να ανακόψουν την επέμβασή μας .
Μπορούμε να εξουδετερώσουμε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα των αποστατών της Γαίας σε ελάχιστο χρόνο , βραχυκυκλώνοντας το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του πλανήτη σας>>.

Έχω μαρτυρία φίλοι μου από άνθρωπο της περιοχής της Πύλου ότι πριν μερικά χρόνια περνώντας με το αμάξι του δίπλα από το βουνό της Άρτεμης -αγίου Νικολάου, πύκνωσε άγνωστο αντικείμενο. Την ώρα που πύκνωσε το αντικείμνο, το όχημά του έσβησε. Όταν απο'υλοποιήθηκε το αντικείμενο, το όχημα ξαναπήρε εμπρός. Μετά από λίγο το αντικείμενο  ξαναπύκνωσε με αποτέλεσμα το όχημα να ξανασβήσει. Όταν απο'υλοποιήθηκε πάλι το αντικείμενο, το όχημα ξαναπήρε μπροστά. Αυτό το συμβάν είχε λάβει χώρα την δεκαετία του '70 εάν θυμάμαι καλά.

Οι ΟΛΎΜΠΙΟΙ φίλοι μου έδωσαν δύο ευκαιρίες στους αποστάτες για να φύγουν από τον πλανήτη ανοίγοντάς τους αστρικές πύλες.
- Η πρώτη ήταν το 2003-4 , όπου έφυγαν λίγοι.
-Η δεύτερη ήταν το 2006-7 όπου ξαναέφυγαν λίγοι.
Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναφύγειμ κανείς. Όποιος άρπαξε την ευκαιρία να φύγει , έφυγε.
Οι υπόλοιποι θα λογοδοτήσουν στη ΝΕΜΕΣΗ για όλα τα κακά που έχουν κάνει πάνω στον πλανήτη. Η ώρα που θα γίνει αυτό να είστε σίγουροι ότι είναι πάρα πολύ κοντά. 

Η πληροφορία που μου δόθηκε για το τί πρόκειται να συμβεί στον πλανήτη είναι πέρα από τα όρια της φαντασίας. Όταν θα ξαναβρεθώ με τον φίλο που μου την έδωσε θα ζητήσω περισσότερες πληροφορίες, θα προσπαθήσω να βρω περισσότερα στοιχεία και θα σας τη μεταφέρω.

Καλά να περνάτε !!!

Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!
ΕΡΡΩΣΘΕ !!! 
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου