Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 19/1/2017 !!!
Φίλοι μου σας είχα πει ότι θα σας έδειχνα όλες τις φώτο των ΟΛΥΜΠΙΩΝ σκαφών στο βουνό της θεάς Άρτεμης το οποίο στην Χριστιανική εποχή δόθηκε στον άγιο Νικόλαο. Εκεί χτίσθηκε και εκκλησάκι. Δείτε όλες τις φώτο προσεκτικά. Ακόμα μία κλοπή από την Χριστιανική θρησκεία η οποία έχει πάρει όλους τους αρχαιοελληνικούς ενεργειακούς χώρους και τόπους προς εκμετάλευση. 
Τα σκάφη τα οποία έχουν φωτογραφηθεί εκεί είναι πάρα πολλά όπως θα δείτε και στις φώτο.  Το βουνό της θεάς Άρτέμιδος είναι φυσική πυραμίδα και μάλιστα ενεργειακότατη. Με την έλευση των ΟΛΥΜΠΙΩΝ δυνάμεων του ΔΙΟΣ όλες οι αλήθειες θα φανερωθούν. Ήδη από ότι μαθαίνω, όλες οι θρησκείες οι οποίες λατρεύουν τον Γιαχβέ τρέμουν γιατί γνωρίζουν την έλευση ης 7ης και 8ης αποστολής του ΔΙΟΣ. Μετά την έλευση όλα τα κατασκευασμένα από λάτρεις του Γιαχβέ ιερατεία θα χάσουν τις εξουσίες τους. Τό μόνο που ήξεραν να κάνουν μέχρι τώρα, είναι να φοβίζουν το ποίμνιο για να μην βγει από το μαντρί. Ό Έλλην φίλοι μου δεν είναι πρόβατο αν και δεν έχω τίποτα με τα προβατάκια τα οποία είναι αξιαγάπητα ζώα.
Ο Έλλην μαχόταν για την ελευθερία του από αρχαιοτάτων χρόνων και δεν ήταν πρόβατο κανενός. Ο Αληθινός Θεός - ΖΕΥΣ δεν θέλει πρόβατα. Ο Αληθινός ΖΕΥΣ θέλει δικαιοσύνη , ισότητα για όλους πάνω στον πλανήτη και αγάπη με την πραγματική της μορφή και όχι με αυτή του προβάτου που μέσα του κρύβεται ένας λύκος. Δεν μπορεί να μας κλέβουν τη χώρα και το ιερατείο να λέει ότι με τη βοήθεια του θεού θα το ξεπεράσουμε. Συν Αθηνά και Χείρα κίνει. Δεν μπορεί να υπάρχουν παιδιά σε τριτοκοσμικές χώρες που πεθαί.... από την πείνα και οι κύριοι κύριοι που μιλάν για αγάπη να μην κάνουν κάτι γι' αυτό. Η αδικία στο μεγαλείο της. Να γνωρίζουν όμως όλοι μα όλοι ότι η ΝΕΜΕΣΗ δεν χαρίζει κάστανα και επιπλέον να ξέρουν ότι τα τρία ΔΙΑ-στημόπλοια τα οποία πλησιάζουν τον πλανήτη και φέρουν τα ονόματα ΦΟΙΝΙΞ- ΤΕΛΕΙΩΤΗΣ- ΝΕΜΕΣΗΣ , είναι πάρα πολύ κοντά. 
Μπορεί να κατέστρεψαν τους φοίνικες στην Ελλάνια για να μας περάσουν το μήνυμα ότι δεν υπάρχει περίπτωση σωτηρίας μας, όμως το σκάφος των ΟΛΥΜΠΙΩΝ που φέρει το όνομα ΦΟΙΝΙΞ δεν μπορεί να το πειράξει κανείς.
Καλά να περνάτε !!!
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ!!! ΕΡΡΩΣΘΕ !!!!
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!

3 σχόλια:

 1. ΦΙΛΕ ΦΟΙΒΕ ΧΑΙΡΕ,
  Πρώτη φορά διάβασα αυτά που ανἠρτησες είναι αυτά που πρέπει για αφύπνιση του κόσμου, όμως θέλει προσοχή στην δια-τύπωση για να μην παρεξηγηθείς από αυτούς που ξέρουν... , ιδιαίτερη προσοχή στις λέξεις και είδικά στην τελευταία της υπογραφής, δεν υπάρχει στην Ελλ. Γραμματεία, Μυθολογία κλπ... δεν χρησιμοποιούσαν την λέξη άρχων είτε του φωτός είτε του σκότους. Αυτήν την λέξη την χρησιμοποιούν ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ Σατανιστές και δή οι Γνωστικοί που και αυτοί έκλεψαν από τους δικούς μας Γνωστικούς που γνώριζαν πολλά και τώρα αποκαλούνται archons τα σκοτεινά εξωγήϊνα όντα που μπαίνουν στην σκέψη μας... για μίσος, φόβο καί άλλα πολλά μπές στο Gnostics και στην Vasoula ideografimata .. και δές Θα πρέπει αυτό που υπογράφεις να το ξέρεις καλά και να το αντιπροσωπεύεις δηλ. ο Φοίβος (ο Απόλλων) είναι Μουσαγέτης ή Μουσ-ηγέτης δηλ. της Μουσικής ηγέτης άρα εάν κατέχεις και εσύ την Μουσική και είσαι ηγέτης τότε να το γράφεις Μουσηγέτης, όχι Μουσιγέτης, ούτε να γράφεις τον Υπερίωνα Ηλιο (Απόλλωνα) Ιερό άρχοντα του φωτός, διότι δεν τον ονομάζουμε εμείς όπως θέλουμε αυτός ΕΙΝΑΙ το φως ΕΙ ακόμη συνιστώ να αγοράσεις τα Ορφικά του Πασσά, για να μάθεις πολλά θα σου χρειασθούν άμεσα... Ἔσσεται Ἦμαρ, Ὅτε Φοῖβος Πάλιν Ἔλεύσεται καί ἐς ἀεί Ἔσσεται!!
  Μέ εκτίμηση και Φιλία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. 2 τρεις φράσεις τις σβήσανε από το σχόλιο, όμως σου γράφω μία στο Υoutube <θα σοκάρει!Ποιοί είναι οι άρχοντες;ή αλλιώς...Lords?? YouTube
  όπως φαίνεται τα σβήνουν άμα δεν τα γνωρίζουν πιστεύω αυτό να το πάρεις. χωρίς παρεξήγηση...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 2 τρεις φράσεις τις σβήσανε από το σχόλιο, όμως σου γράφω μία στο Υoutube <θα σοκάρει!Ποιοί είναι οι άρχοντες;ή αλλιώς...Lords?? YouTube
  όπως φαίνεται τα σβήνουν άμα δεν τα γνωρίζουν πιστεύω αυτό να το πάρεις. χωρίς παρεξήγηση...

  ΑπάντησηΔιαγραφή