Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΟΥΡΟΕΙΔΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟ YOU TUBE ΜΕ ΙΔΙΑ ΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ !!! ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ ΣΤΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ !!!


Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 5/1/2016 !!!
Δείτε φίλοι μου το πουροειδές σκάφος που δείχνει το βίντεο που έχω τοποθετήσει στο τέλος της ανάρτησης. Το βίντεο είναι από το you tube. Συγκρίνετε αυτό το σκάφος που θα δείτε στο βίντεο με τα πουροειδή σκάφη των ΟΛΥΜΠΙΩΝ δυνάμεων που έχουν φωτογραφηθεί στην Πύλο !!!
Από ότι καταλαβαίνετε δεν πρόκειται για απλές συμπτώσεις. 
Οι ουράνιοι βρίσκονται πλέον εδώ. Στα μηνύματά τους στον Γεράσιμο Καλογεράκη έχουν πει ότι υπάρχουν πολλά σκάφη ενσφηνωμένα μέσα στη ΓΑΙΑ τα οποία ανήκουν στην 7η αποστολή του ΔΙΟΣ τα οποία θα ενωθούν με τα σκάφη της 8ης αποστολής. 
Όπως θα δείτε στο βίντεο το σκάφη βγαίνουν μέσα από οπές που υπάρχουν στα βουνά. Εκεί βρισκόντουσαν παρκαρισμένα για χιλιάδες χρόνια. Ήρθε πλέον η στιγμή να αναλάβουν δράση.
Το 2017 είναι κομβικό έτος. Οι θεάσεις θα αυξηθούν. Να είστε προετοιμασμένοι γι' αυτά που θα γίνονται θεατά στον ουρανό και δεν χρειάζεται φόβος.  
Ας φοβούνται αυτοί που πρέπει να φοβούνται. Αρκετοί μέσα στο 2016 είχαν εμπειρίες θεάσεων.
Γνώρισα τις τελευταίες μέρες άνθρωπο ο οποίος έχει διευθυντική θέση. Ο εν λόγω κύριος γνωρίζει πάρα πολλά . Όταν είδε το θέμα με το οποίο ασχολούμε, η πρώτη του κουβέντα ήταν :Εμείς οι δύο έχουμε να κουβεντιάσουμε πολλά. Η συνάντηση μας δεν ήταν τυχαία. Στην τύχη δεν γίνεται τίποτα:.
Όντως κουβεντιάσαμε πολλά. Όταν του έδειξα το αστρόπλοιο το οποίο σας έδειξα πριν λίγες αναρτήσεις και έχω τοποθετήσει φώτο του και σε αυτήν την ανάρτηση για να καταλάβετε,  η ερώτησή του ήταν εάν η φώτο ήταν τραβηγμένη στο χειμερινό ηλιοστάσιο στις 21/12/2016. 
Κοιτώντας τη φωτογραφική μηχανή, έμεινα έκπληκτος γιατί όντων η φώτο ήταν τραβηγμένη στις 21/12/2016 , ημέρα χειμερινού ηλιοστασίου.
Ο άνθρωπος λοιπόν γνωρίζει πολλά και μάλιστα μου είπε ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τίποτα από αυτά, το μόνο που τον νοιάζει είναι το ποδόσφαιρο. Μου μίλησε για τους άνδρες με τα μαύρα οι οποίοι προστατεύουν τους ανθρώπους τους οποίους έχει δει. Όταν προέτρεψε κάποιους να τους πάει να δούν τους λεγόμενους άνδρες με τα μαύρα- Αθανάτους του ΔΙΟΣ, αυτοί οι κάποιοι κότεψαν. Ο χλευασμός όμως χλευασμός σε αυτά που τους έλεγε. Δεν πειράζει ο χλευασμός θα κοπεί ξαφνικά. Τα σκάφη των ΟΛΥΜΠΙΩΝ δυνάμεων πετάν καθημερινά από πάνω μας. Πολλοί θα πουν ότι δεν έχουν δει. Εγώ αυτό που έχω να απαντήσω σε αυτούς είναι ότι όσοι τους αναζήτησαν με σεβασμό, έχουν δει σκάφη τους. Όσοι χλευάζουν τίποτα.....
Καλά να περνάτε !!!!
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!! ΕΡΡΩΣΘΕ !!!
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου