Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ !!! ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ !!!

ΕΣΣΕΤ' ΗΜΑΡ: Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ -Β'ΜΕΡΟΣ:                                              ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΓΗ ΠΡΟΛΟΓΟΣ Το παρόν άρθρο είναι συνέχεια του Α'ΜΕΡΟΥΣ και συνιστώ στον...
Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 8/8/2016 !!!
Πρέπει να ασχοληθούμε φίλοι μου και λίγο με την αποκωδικοποίηση της μυθολογίας η οποία έτσι και αποκωδικοποιηθεί δίνει τέτοιες πληροφορίες που πραγματικά δεν ξέρει κανείς τί να πει και αμέσως καταλαβαίνουμε πόσο αληθής είναι όλη η αρχαία μας και ιερή ιστορία και ας μη θέλουν κάποιοι να παραδεχθούν όλες αυτές τις πραγματικότητες. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ. Δείτε επίσης τις φωτογραφίες με τα καμουφλαρισμένα σκάφη των ΟΛΥΜΠΙΩΝ και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις τελευταίες φώτο. Δείτε πως έχει ακουμπήσει στο ιερότατο από αρχαίων χρόνων βουνό το οποίο ήταν αφιερωμένο στην θεά ΆΡΤΕΜΗ ή ΑΦΡΟΔΙΤΗ. Πάνω από αυτό το βουνό πετάν συνεχώς σκάφη των ΟΛΥΜΠΙΩΝ. Οι ίδιοι οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ έχουν πει ότι με τα σκάφη τους παίρνουν τη μορφή νέφους- σύννεφου, για κάλυψη με σκοπό να μη γίνονται αντιληπτοί από τους αποστάτες στη ΓΑΙΑ. Στη Χριστιανική εποχή, το βουνό είναι αφιερωμένο στον Άγιο Νικόλαο. Άλλο ένα παράδειγμα αρχαιολογικού χώρου που πήρε ο Χριστιανισμός. Θα αναφέρω από το βιβλίο του Γεράσιμου Καλογεράκη ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,τί ήταν το ΙΞΙΟΝ,  Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ και ΤΟ ΣΚΗΠΤΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, όπως τα ανέλυσαν οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ στα μηνύματά τους στον αγαπητό Γεράσιμο Καλογεράκη.
ΒΙΛΙΟ: Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
ΙΞΙΟΝ : ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΑΔΑ:  " Ήταν φτερωτό άρμα που χρησιμοοιούσε ο ΖΕΥΣ, όταν ταξίδευε στην θάλασσα και στον ουρανό. Οι τροχοί του δεν βρέχονταν στη θάλασσα. Ήταν παρόμοιο με αυτό που χάρισε Ο ΠΩΣΕΙΔΩΝΑΣ στους Πέλοπες, οι χαλκόποδες ίπποι του οποίου πετούσαν πολύ γρήγορα πάνω από τα κύματα χωρίς να βρέχεται ο άξονας του άρματος. Το άρμα είχε χρυσά φτερά και τα άλογα του ιξίου ξεκουραζόταν σε σπήλαιο που βρισκόταν στη θάλασσα μεταξύ Ίμβρου και Τενέδου"

ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΞΙΟΝ: Το Ίξιον κινείτο πάνω σε στρώμα φωτονίων και οργόνης..." μας είπαν οι συνομιλητές μας και με τον τρόπο αυτό ανέπτυσσαν φωτονιακές ταχύτητες.

Σήμερα ύστερα από τόσες χιλιάδες χρόνια, είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε τί ακριβώς ήταν το Ίξιον του ΔΙΑ. Ήταν ένα όχημα πολλαπλών χρήσεων, ένα υπερσύχρονο χόβερκράφτ, που μπορούσε να ΔΙΑσχίζει την επιφάνεια της θάλασσας πάνω σε μαγνητικές ράγες, με τον άγνωστο σε εμάς συνδυασμό φωτονίων και οργόνης και με ταχύτητες προσεγγίζουσες  αυτές του φωτός. Ήταν υποβρύχιον όχημα γιατί καταδυόταν στον μεταξύ Ίμβρου και Τενέδου θαλάσσιο χώρο, πιθανόν για λόγους προστασίας και ασφάλειας.
Ο τεχνολόγος του αύριο θα είναι πιο πολύ σε θέση  να απαντήσει με ακρίβεια, τί ακριβώς ήταν το Ίξιον του ΔΙΑ.

ΤΟ ΠΥΡ ΤΟΥ ΔΙΑ- Ή ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ !!!
Είναι ο κεραυνός  ή το πύρ που αναφέρεται στην Ελληνική παράδοση, ότι είχε κλέψει ο Προμηθέας και το παρέδωσε στους ανθρώπους.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ Ή ΠΥΡ ΤΟΥ ΔΙΟΣ !!!
Πρόκειται για συσκευή πρωτο-ύλης, την οποία δεν δύναται να δεσμεύσει και χρησιμοποιήσει η τεχνολογία σας. Είναι ασυγκρίτως ισχυρότερη από την ισχυρότερη γήινη βόμβα, την οποία αποφεύγουμε να χρησιμοποιήσουμε, διότι μπορεί να εκτροχιάσει την ΓΑΙΑ και να προκαλέσει τρομακτικές καταστροφές. Είναι αυτή που αφαίρεσε ο Προμηθέας (την εποχή της μεγάλης αποστασίας του κρόνου την περίοδο της 4ης αποστολής που ηγούταν ο κρόνος, ο κρόνος είχε πάρει τον προμηθέα μαζί του) και την παρέδωσε στον Κρόνο για την καταστροφή των δυνάμεων της 7ης αποστολής του ΔΙΟΣ. Τον κεραυνό μπορούσε να ενεργοποιήσει μόνο ο Αυτοκράτορας ΖΕΥΣ.

Πραγματικά βλέπουμε κάποια στιγμή τον Προμηθέα να επιστρέφει τον κεραυνό στον ΔΙΑ επειδή ήταν άχρηστος από τη στιγμή που δεν μπόρεσαν να τον χρησιμοποιήσουν.
Μήπως και σήμερα για την ενεργοποίηση των πυρηνικών όπλων, δεν απαιτείται μια άκρως απόρρητη ΔΙΑδικασία προκειμένου να τοποθετηθούν οι επικρουστήρες πυροδότησης, ώστε να μην μπορεί να τα χρησιμοποιήσει μη εξουσιοδοτημένος χειριστής;

ΤΟ ΣΚΗΠΤΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ !!!
Σχετικά με το σκήπτρο του ΔΙΑ, είχαμε την εξής απάντηση.
" Το σκήπτρο του ΔΙΑ εσείς θα το αποκαλούσατε μαγικό ραβδί. Κατασκευάστηκε από τον Ήφαιστο και συνδύαζε όλες της δυνατότητες της Αιγίδας και του Γοργονείου και πλήθος άλλων χρήσεων που δεν μπορεί να φαντασθεί η ανθρώπινη σκέψη (Πληροφορίες για το Γοργόνειο και την Αιγίδα δίνονται στο βιβλίο του Γεράσιμου Καλογεράκη, Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ  ΠΡΟΜΗΘΕΑ). Οι ιδιότητές του ίσχυαν για όλες τις περιοχές των 13 Γαλαξιών  και των 7 συμπάντων που κυβερνούσε ο ΖΕΥΣ !!!

Φίλοι μου μπορείτε να ΔΙΑβάσετε και το σημαντικότατο άρθρο του Γεράσιμου Καρδαμίτση, υποστράτηγου ε.α. , στην αρχή της ανάρτησης με τίτλο: Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ- ΜΕΡΟΣ Β!










































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου