Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΤΟ ΓΕΡ. ΚΑΛ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !!! ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 14/8/2016 !!!
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟΥ "ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ "ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ!
Βρισκόμαστε στην τελική επέλαση του "Παγκόσμιου Κράτους "των εβραίων τοκογλύφων όπως την βιώνει σήμερα η ΕΛΛΑΔΑ. Αν δεν του ανακόψουμε την πορεία, θα συντριβεί κάθε αξία της ζωής και θα επιβάλλει ένα στυγνό καθεστώς, σιωνιστικού ναζισμού, που θα μετατρέψει ολόκληρη την ανθρωπότητα σε απλούς αριθμούς, όπως αυτών των σκλάβων της Ρωμα'ικής αυτοκρατορίας.
Αποκρύπτουν την ύπαρξη των εξωγήινων, για να τους παρουσιάσουν μία δεδομένη στιγμή ως παγκόσμιο κίνδυνο, προκειμένου να εφαρμόσουν τα καταχθόνια σχέδιά τους, της παγκόσμιας κυριαρχίας και να αφαιρέσουν και την τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας για σωτηρία.
Εάν πιστεύουμε στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, πρέπει να την κρατήσουμε με νύχια και με δόντια, ακόμη και όταν τα χέρια μας ματώσουν και βγουν τα νύχια μας, ακάμη και αν ξεριζωθούν τα δόντια μας. Μόνο μέσα από τον πόνο μπορεί να εξασφαλισθεί το αύριο των παιδιών μας.
Δεν είμαι εχθρός κανενός. Είμαι όμως αντίθετος με τα καταχθόνια σχέδια του κάθε δυνάστη.

ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΠΕΡΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ 01/12/2015 !!!
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΩΝ !!!
[[ Κατανοούμε τα συναισθήματα και την αγωνία σας, για όσα αρνητικά εξελίσσονται στην ΕΛΛΑΝΙΑ και στον πλανήτη ολόκληρο. Κατανοούμε επίσης και τη δυσάρεστη κατάσταση στη οποία έχουν περιέλθει οι ΕΛΛΑΝΙΟΙ.
Σας επαναλαμβάνουμε όμως, για μία ακόμα φορά, ότι ευρίσκεται σε εξέλιξη ευρύτατο εκβιαστικό σχέδιο από τους γήινους αποστάτες, το οποίο εκτός των άλλων περιλαμβάνει, τη γεννετική μετάλλαξη, όχι μόνο των ΕΛΛΑΝΙΩΝ, αλλά και ολόκληρου του ανθρώπινου είδους. Επίσης περιλαμβάνει τη διάλυση όλων των κοινωνικών συστημάτων και την πρόκληση πολεμικών αναμετρήσεων εις ολόκληρη τη ΓΑΙΑ. Εις το σχέδιον τούτο συμμετέχουν ενσαρκωμένοι αποστάτες όλων των βαθμίδων, είτε ως πρόσωπα εξουσίας και επιρροής, είτε ως απλοί πολίτες.
Η ολική καταστροφή της ΕΛΛΑΝΙΑΣ. αποτελεί πρωταρχικό στόχο των αποστατών, για τη μείωση του επιπέδου κραδασμιακών συχνοτήτων των ΕΛΛΑΝΙΩΝ γόνων και τη διακοπή της ΔΙΑδικασίας αφυπνίσεως, καθώς και για την καταστροφή του γονιδίου ΕΨΙΛΟΝ. Η επίτευξη των ανωτέρων προ'υποθέτει, εκτός της προκλήσεως οικονομικής καταστροφής, της δημιουργίας συνθηκών ένδειας, κοινωνικού χάους, την πτώση του ηθικού και την ακραία αρνητική ψυχολογία των ΕΛΛΑΝΙΩΝ γόνων. Εκτός τούτων απεργάζονται την καταστροφή των κρατικών μηχανισμών και απάντων των κοινωνικών συστημάτων της ΕΛΛΑΝΙΑΣ, τη διάλυση του κοινωνικού ιστού, την αύξηση της εγκληματικότητας, τον παγκόσμιο εξευτελισμό όλων των αξιών και εμμέσως την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας των ΕΛΛΑΝΙΩΝ. 
Για την εφαρμογή των σχεδίων τους έχουν ενεργοποιήσει πλειάδα πολιτικών και μέσων μαζικής ενημέρωσης , φορέων και πολιτών, εντός και εκτός ΕΛΛΑΝΙΑΣ.
Οι αποστάτες έχουν επιδοθεί σε παράνομες ενέργειες με την τεχνολογία που τους χορηγήσαμε εμείς και την οποία χρησιμοποιούν για την τροποποίηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς και την εύκολη χειραγώγησή σας, κατά παράβαση των όρων της συμφωνίας που υπήρχε για τη χορήγηση  της τεχνολογίας αυτής.
Θα επιχειρήσουν ακόμη μεγαλύτερη χειραγώγηση σας. Οι πιέσεις κατά της ΕΛΛΑΝΙΑΣ θα συνεχισθούν με δική μας ανοχή, εώς ότου επιφέρουν την αφύπνιση και τον απεγκλωβισμό ικανού αριθμού ΕΛΛΑΝΙΩΝ γόνων εκ των αποστατικών συστημάτων.(Πως θα επέρθει η αφύπνιση φίλοι μου από τη στιγμή που όλος ο πλανήτης παίζει πόκεμον, αυτό είναι ένα άλλο τραγικό ζήτημα πνευματικής αποχάβνωσης του ανθρώπινου είδους).
Εμείς μπορούμε να παρεμποδίσουμε τα τεκταινόμενα εις την ΕΛΛΑΝΙΑ, δεν το πράττουμε όμως, διότι με τις ΔΙΑδικασίες που υφίστανται οι ΕΛΛΑΝΙΟΙ, θα επιταγχύνουν τον πνευματικό απεγκλωβισμό τους  από τα αποστατικά δεσμά και θα αφυπνισθεί ο πατριωτισμός τους, που είναι απαραίτητος για ΔΙΑφύλαξη της εθνικής κυριαρχίας τους. Μόνο η αίσθηση του κινδύνου μπορεί να ενεργοποιήσει την ψυχική έκρηξη για τον απεγκλωβισμό σας.
Άπαντα τα ανωτέρω θα συνεχίσουν να εξελίσσονται  όχι μόνον εις την ΕΛΛΑΝΙΑΝ, αλλά εις ολόκληρον τη ΓΑΙΑ, με αυξανόμενη ένταση. Οι γήινες δυνάμεις των αποστατών, καταβάλουν απεγνωσμένες προσπάθειες να προκαλέσουν παγκόσμια αναταραχή αλλά θα υποστούν οδυνηρή ήττα που θα σημάνει την απαρχή μιας νέας εποχής για τη ΓΑΙΑ και το ανθρώπινο γένος.
Δεν συντρέχουν τόσο σοβαροί λόγοι για τόσο μεγάλη ανησυχία, που να σας οδηγεί σε πλήρη απόγνωση, ή στη φυγή σαν μετανάστες στο εξωτερικό.
Τα πάντα εξελίσσονται συμφώνως προς το σχέδιο Πυριγενής Φοίνιξ που έχει τεθεί σε εφαρμογή. (Εδώ μπορούμε να κατανοήσουμε φίλοι μου τί μήνυμα ήθελαν να στείλουν στην ΕΛΛΑΝΙΑ οι αποστατικοί εβραιοσιωνιστές,  όταν το 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφεραν στην ΕΛΛΑΝΙΑ φοινικόδεντρα, έχοντας τοποθετήσει μέσα σε αυτά το γνωστό σκαθάρι το οποίο κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος των φοινικόδεντρων. Το ουράνιο σχέδιο σωτηρίας των ΟΛΥΜΠΙΩΝ έχει την κωδική ονομασία ΠΥΡΙΓΕΝΗΣ ΦΟΙΝΙΞ).
Συντόμως θα κληθείτε και εσείς να συμμετάσχετε ενεργά στις εξελίξεις που έρχονται, όμως προς το παρόν οφείλετε να παραμένετε ψύχραιμοι. Τα πάντα θα συμβούν υπό τον δικό μας έλεγχο και να παρακολουθείτε τα γεγονότα με ηρεμία και νηφαλιότητα.
Να ενθυμείσθε ότι αξία έχουν τα τελικά αποτελέσματα και όχι οι πρόσκαιρες δυσμενείς καταστάσεις.
Δεν θα επιτρέψουμε την ολοκλήρωση των σχεδίων των αποστατών εναντίον του πλανήτη και της ΕΛΛΑΝΙΑΣ.

Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!! ΕΡΡΩΣΘΕ !!! ]]
 Δείτε επίσης τα ΟΛΥΜΠΙΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ σκάφη που φωτογραφήθηκαν στην Πύλο τις τελευταίες μέρες !!!
ΕΣΘ'  ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου