Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ - ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ!!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 21/8/2016 !!! 
Δείτε φίλοι μου τα ΟΛΥΜΠΙΑ σκάφη, Παρατηρήστε πως καμουφλάρονται όταν υπάρχει συννεφιά για να μη γίνονται αντιληπτά. Πρόσφατα μίλαγα με γνωστό μου ο οποίος εργάζεται στην αρχαιολογική υπηρεσία και με ΔΙΑβεβαίωσε για τις αστρικές πύλες που ανοίγουν ανά τακτά ΔΙΑστήματα στην Πύλο. Επίσης μου είπε πως αυτοί που γνωρίζουν τις αστρικές πύλες και αντιλαμβάνονται αυτά τα φαινόμενα, μπορούν να τα καταλάβουν όταν λαμβάνουν χώρα. Όταν τον ρώτησα γιατί δεν ενημερώνει τον κόσμο γι' αυτά τα φαινόμενα, η απάντηση ήταν η εξής. Ο κόσμος δεν είναι έτοιμος και δεν χωράν στο μυαλό του όλα αυτά. Επίσης με ενημέρωσε για την ανασκαφή γιγαντιαίων σκελετών που έλαβε χώρα σε κοντινό χωριό στην Πύλο. Η ανασκαφή αποσιωπήθηκε και οι σκελετοί εξαφανίσθηκαν εν ριπή οφθαλμού. Ότι απάντηση θέλουν να βρουν γι' αυτά που βρίσκουν, μου είπε ότι ΔΙΑβάζουν τα ανάλογα κείμενα της μυθολογίας. Οπότε μπορούμε να καταλάβουμε πως όλη η μυθολογία μας είναι αληθινή και κωδικοποιημένη. Δεν ενημερώνει το κράτος τον κόσμο για τίποτα. Το μόνο που ενημερώνουν όλες οι σαχλοεκπομπές είναι με ποιον πήγε η μία και η άλλη, ποιος διάσημος χώρισε και ότι άλλες ανοησίες μπορούμε να φαντασθούμε. Άρα από ενημέρωση είμαστε καλυμένοι και δε χρειάζεται να μάθουμε κάτι άλλο. 

ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΨΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ 21/1/2016 !!!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
[[ Η κρίση των τραπεζών αποτελεί μέρος του οικονομικού χάους που δημιούργησαν σκόπιμα οι γήινοι αποστάτες, οι οποίοι όμως δεν είχαν υπολογίσει την καταστροφή που θα υφίσταντο και τα δικά τους συμφέροντα, με τη δημιουργία του νέου τραπεζικού συστήματος των κρατών των BRICS με δική σας ορολογία.
Αυτό το χάος  προκάλεσε πανικό, αφού πολλοί συνεργάτες των δυνάμεων του σκότους, τους εγκαταλείπουν για να συμμαχήσουν με τη νέα οικονομική δομή των κρατών της ΓΑΙΑΣ, που ΔΙΑφωνούσαν με τις ληστρικές μεθοδεύσεις των σιωνιστών.
Οι αντιδράσεις της ανθρωπότητας κατά των σκοτεινών δυνάμεων, άρχισαν να πληθαίνουν αριθμητικά σε ολόκληρη τη ΓΑΙΑ και σε όλα τα επίπεδα. Οι αποστάτες βρίσκονται σε αδυναμία να καθορίσουν τους όρους του τέλους του απάνθρωπου παιχνιδιού τους  που μαστίζει τη σημερινή ανθρωπότητα. Η αίσθηση της απελπισίας εξαπλώνεται σε όλες τις τάξεις της σκοτεινής οργάνωσης των τοκογλύφων και η δυσαρέσκεια του κόσμου αυξάνεται εκθετικά. Αυτό σημαίνει ότι η επιτυχία των στόχων μας δεν είναι μακριά.
Οι αποστάτες δεν μπορούν πλέον να ασκήσουν το βαθμό ελέγχου που απαιτείται  για να κάνουν την ανθρωπότητα υποχείριό τους. Η αδυναμία τους αυτή θα είναι η αιτία της καταστροφής τους, γιατί η ανθρωπότητα θα στραφεί εναντίων τους. Αυτό που βλέπετε τώρα είναι η αρχή της κατάρρευσης των καταχθονίων σχεδίων των αποστατών στη ΓΑΙΑ. Μόλις οι ηγέτες τους δεν θα είναι σε θέση να ασκήσουν την εξουσία και τον έλεγχο της ανθρωπότητας, θα χάσουν την αίσθηση της δυνάμεώς τους και θα υποταχθούν απόλυτα.
Η εγκληματική οργάνωση των αποστατών, ε΄χει χάσει μεγάλο μέρος της δυνάμεώς της και πολύ γρήγορα θα καταρρεύσει πλήρως. Ήρθε η ώρα της ΝΕΜΕΣΕΩΣ. 
Έχουμε δώσει εντολή σε ολόκληρο το στόλο των σκαφών μας, να παραμείνει σε ετοιμότητα επιτήρησης όλων των πολεμικών βάσεων των αποστατών , οι οποίοι ευρισκόμενοι σε απελπιστική κατάσταση, πιθανόν να επιχειρήσουν πράξεις παραφροσύνης εναντίων υμών και της ανθρωπότητας.
Συνεχίστε να ενημερώνετε τον κόσμο στο περιβάλλον της εργασίας σας, τα μέλη της οικογένειας, τους φίλους, τους γνωστούς σας, για το τι πρόκειται να συμβεί σχετικά με την κατάρρευση των συνομωτικών οργανώσεων των αποστατών. Ο χρόνος πλησιάζει. Χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους που θα ξέρουν την αλήθεια.
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ, ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!! ΕΡΡΩΣΘΕ !!!

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου