Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ- ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 2/9/2016 !!!
Οι φωτογραφίες φίλοι μου είναι τραβηγμένες τις τελευταίες μέρες.
ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΨΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ  ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ
 30/11/2015 !!!
ΒΙΒΛΙΟ: ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ !!!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!
Αποστέλλουμε συνεχώς προειδοποιητικά μηνύματα στις σκοτεινές οργανώσεις των αποστατών να παραιτηθούν των καταστρεπτικών σχεδίων τους σε βάρος της ανθρωπότητας.
Η κατάσταση στη μέση ανατολή αποτελεί  συνέχεια του ψεύτικου πολέμου κατά της τρομοκρατίας. Είναι ακόμα μία επινόηση των αποστατών, για να διατηρούν τις δυνάμεις τους σε ετοιμότητα, για να εξαπολύουν ληστρικές επιδρομές εναντίων πλουσίων κρατών ώστε να αρπάξουν τα υπάρχοντά τους.
Εμείς έχουμε αποτρέψει μέχρι τώρα την κλιμάκωση του πολέμου στη Μέση Ανατολή. Ενημερώσαμε τη Ρωσία για τα σχέδια των αποστατών και της συστήσαμε να μην αντιδράσει, ούτε στην κατάρριψη του Ρωσικού επιβατικού αεροσκάφους στη χερσόνησο του Σινά, ούτε στην κατάρριψη του Ρωσικού πολεμικού αεροπλάνου από τουρκικό μαχητικό. Μετά την επέμβαση της Ρωσίας στην περιοχή έχουν ανατραπεί τα σχέδια των αποστατών οι οποίοι επιμένουν στις προκλήσεις.
Δεν υπάρχει καμμία απολύτως περίπτωση να επικρατήσουν οι σκοτεινές δυνάμεις στη Μέση Ανατολή όπως δεν υπάρχει και περίπτωση να αναστρέψουν την κατάσταση υπέρ αυτών.
Έχουμε αφαιρέσει από τους αποστάτες και τους γήινους συνεργάτες τους, κάθε δυνατότητα ανασυγκρότησής τους. Η διάλυσή τους είναι οριστική και αμετάκλητη. Η δική μας παρουσία στη Μέση Ανατολή, αποτελεί ΔΙΑσφάλιση της νίκης κατά των σκοτεινών δυνάμεων, οι οποίες έχουν περιέλθει σε απελπιστική επιθανάτια κατάσταση.
Το Φως δημιουργεί ένα περίπλοκο ιστό γύρω από την ανθρωπότητα για την προστασία της και εξαπλώνεται με πολύ μεγάλη επιτυχία. Το σκοτάδι υποχωρεί γρήγορα.
Πρέπει να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας. Οι σκοτεινές δυνάμεις δεν πρόκειται να αντέξουν, θα διαλυθούν τελείως, όταν θα αρχίσουν οι αποκαλύψεις των εγκλημάτων τους.
Ενημερώστε όσους περισσότερους Ελλάνιους, για τις στημένες καταστάσεις στη Μέση Ανατολή, τη σχεΔΙΑσμένη αταξία και μια δεδομένη στιγμή να είναι έτοιμοι να αντιδράσουν για την αποτυχία των σιωνιστικών σχεδίων.
Για τελευταία φορά προειδοποιούμε την κυβέρνηση των ΗΠΑ να άρει τον αντιτρομοκρατικό νόμο(USA/ Patriot- Act) που έχει μετατρέψει το πολίτευμα των ΗΠΑ δικτατορικό καθεστώς που δρα κατά των αμερικανών και υπέρ του σιωνισμού.
Καμμία ενέργεια των αποστατών δε θα μείνει αναπάντητη. Σε κάθε περίπτωση θα αντιμετωπίζεται με αυστηρότητα.
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ. ΕΡΡΩΣΘΕ !!!

Εδώ φίλοι μου θέλω να πω ότι είναι ανεπίτρεπτο να λεν κάποιοι ότι οι δρακονιανοί θα υποδυθούν τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ  και θα επέμβουν στον πλανήτη. Ακόμα λεν ότι οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ είναι παρκαρισμένοι στον κρόνο. Και τί κάνουν εκεί απλά κοιτάν τους αποστάτες να μας καταστρέφουν; Η Σελήνη έχει περάσει στους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ εδώ και πολλά χρόνια και δεν ανήκει πλέον στους αποστάτες. Η τεχνολογία των ΟΛΥΜΠΙΩΝ είναι κλάσεις ανώτερη από των δρακονιανών.  Είναι υποτιμητικό να μιλάμε έτσι. Εάν δεν υπήρχαν αυτοί, οι αποστάτες θα μας είχαν ήδη τελειώσει. Όλο το χειμώνα που μας ψέκαζαν τα αποστατικά αεροπλάνα, πέρναγαν τα ΟΛΥΜΠΙΑ σκάφη και έριχναν αβρογενή ουσία για να διαλύσουν τις χημικές ουσίες. Αυτά τα έχω δει και σας τα λέω. Όπως και όλες οι φωτογραφίες που σας δείχνω οι οποίες όπως έχω ξαναπεί δεν είναι προ'ιόν μοντάζ.
Ο Καλογεράκης δεν είναι μασώνος όπως κάποιοι καλοθελητές λέν. Όποιος το λέει καλό θα είναι να μπορεί να το αποδείξει και να μη μένει μόνο στα λόγια. Είναι ο μόνος που μιλά για ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ, όλοι οι άλλοι έχουν σταματήσει και δεν χρειάζεται να αναφέρω ονόματα. Οι μαρτυρίες θεάσεως στην περιοχή της Πύλου έχουν αυξηθεί.
Πιθανόν οι γήινοι αποστάτες να κάνουν κάποιες σπασμοδικές κινήσεις εναντίων της ανθρωπότητας και να προσπαθήσουν με το πρόγραμμα μπλε ακτίνα να παρουσιάσουν ψεύτικα σκάφη στον ουρανό. Από ότι όμως με έχουν ενημερώσει, οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ δεν αφήνουν να συμβεί αυτό. Όποτε έχουν προσπαθήσει να ενεργοποιήσουν το πρόγραμμα μπλε ακτίνα(blue beam) οι αποστάτες, οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ το ρίχνουν και δεν αφήνουν να εξελιχθεί.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ !!!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΓΗΪΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ. ΔΕ ΘΑ ΧΑΖΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΕΤΣΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΝΟΣΗΡΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΑΣ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή