Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ !!! ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ !!!



Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 24/8/2016 !!!
Φίλοι μου γεια σας. Εδώ θέλω να πω για τις αναρτήσεις αυτού του μπλογκ ότι απευθύνεται σε αφυπνισμένα άτομα τα οποία ψάχνουν να βρουν απαντήσεις σε θέματα που όλοι αυτοί που εξουσιάζουν τον πλανήτη, τα αποκρύβουν. Θέλω να παρατηρήσετε το αιθερικό αστρόπλοιο το οποίο φάνηκε πάνω από τον ήλιο την ώρα της δύσης του στην πανέμορφη Λευκάδα. Κοιτάξτε προσεκτικά τον πρόχειρο σχεδιασμό που έχω κάνει σε κάποιες φωτογραφίες για να μπορέσετε να κατανοήσετε τί βλέπετε. Έπειτα δείτε στο τέλος της ανάρτησης το αστρόπλοιο που φωτογράφησε η ΝΑΣΑ στην ΑΠΟΛΛΩΝ 20 αποστολή της στη Σελήνη.  Δείτε τις ομοιότητες που υπάρχουν. Βλέποντας το αστρόπλοιο που φωτογραφήθηκε στη Σελήνη θα καταλάβετε καλύτερα τι βλέπετε στις φωτογραφίες.  Το ότι οι αποστολές της ονομάζονται ΑΠΟΛΛΩΝ δεν είναι καθόλου τυχαίο μιας και το ηλιακό μας σύστημα ανήκει στον ΦΟΙΒΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Το αστρόλπλοιο που βλέπετε, κοιτώντας τις φωτογραφίες θα δείτε ότι κινείτε από  δεξιά προς αριστερά και τα χαρακτηριστικά του δεν αλλοιώνονται καθόλου. Βρίσκεται σε μία ενΔΙΑμεση κατάσταση πυκνώσεως. Εξάλλου οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ βρίσκονται σε ανώτερες ΔΙΑστάσεις από τη δική μας.
ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΙΦΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΑΛΌΓΕΡΑΚΗ !!!
ΒΙΒΛΙΟ- ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ !!!
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΨΗΣ 27/6/2015 !!!
[[ Τα γεγονότα σχετικά με το δημοψήφισμα, υποβοηθήθηκαν εν μέρει από εμάς, με σκοπό την κραδασμιακή διέγερση του πατριωτισμού σας και την επιτάχυνση της ΔΙΑδικασίας αφυπνίσεως των ΕΛΛΑΝΙΩΝ γόνων, εις ολόκληρο τον πλανήτη. Υπήρξαν θετικά αποτελέσματα. Οι αποστάτες υποχρεώθηκαν να εξαγγείλουν το δημοψήφισμα, έστω και με αποπροσανατολιστικό ερώτημα και κατέβαλαν κάθε προσπάθεια, ώστε τελικώς να το αποφύγουν.
Σε κάθε περίπτωση η εξαγγελία του σηματοδότησε την απαρχή σημαντικών εξελίξεων, οι οποίες θα οδηγήσουν εις την απελευθέρωση της ΕΛΛΑΝΙΑΣ από τα δεσμά των αποστατών. Όμως τούτο θα συμβεί αφού θα ενταθούν στον υπερθετικό βαθμό, οι οικονομικές δυσκολίες όλων σας. Σας συνιστούμε να παραμείνετε ήρεμοι, με καθαρή σκέψη και να συνεχίσετε την ΔΙΑδικασία αφυπνίσεως. Μην ανησυχείτε για την εδαφική ακεραιότητα της ΕΛΛΑΝΙΑΣ, δεν πρόκειται να αντιμετωπίσετε προβλήματα. Εγγύς ο χρόνος δια την απελευθέρωση του πλανήτη.
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ, ΜΕΘ. ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ ΕΡΡΩΣΘΕ !!!!]]








1 σχόλιο:

  1. Χθές το απόγευμα στις 7.30 μμ περίμενα στην στάση λεοφορείων στον Πειραιά να πάρω το 843 που πηγαίνει στο Πέραμα.Πάντα κοιτάζω τον ουρανό κ τα σύγνεφα,κοιτάζοντας προς τον ηλιο διέκρινα κάτι παρόμοιο.Φτάνοντας στο Πέραμα κοίταξα εκ νεου τον ηλιο ο οποιος είχε πάρει ενα ομορφο πορτοκαλί χρώμα,εκστασιασμένος τον χάζευα να δύει ωσπου χάθηκε απο τα μάτια μου,αφήνοντας αυτη την γλυκιά ανάμνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή