Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ(μηνύματα)- ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 19/7/2016 !!!
Δείτε φίλοι μου όλα τα σκάφη των Ολύμπιων σε μορφή σύννεφου. Δείτε το Ολύμπιο σκάφος πάνω από τη σημαία. Αυτή τη φωτογραφία μου την έχει δώσει γνωστός. Δείτε πως είναι παραταγμένα τα σκάφη τους. Δείτε την ηλιακή στεφάνη η οποία έλαβε χώρα για να κατέβουν φωτόνια στην ατμόσφαιρα της ΓΑΙΑΣ με σκοπό την αναβάθμιση του γεννετικού κώδικα(DNA=ΔΝΑ=ΔΙΑΝΟΙΑ=ΔΙΑΣ-ΝΟΥΣ=Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, τίποτα τυχαίο) Όλα αυτά φίλοι μου σας έχω ξαναπεί είναι δωσμένα για το πως παρουσιάζονται και ποιες μορφές παίρνουν στον υποστράτηγο Γεράσιμο Καλογεράκη από τους ίδιους τους Ολύμπιους. Οι φωτογραφίες έρχονται απλά για να συμπληρώσουν τα λεγόμενά του.
ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΤΙΣ 22/6/2015 !!!
ΕΡΩΤΗΣΗ: Πως θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που θα προκύψουν από την εμφάνιση των ΟΛΥΜΠΙΩΝ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Η 8η αποστολή του ΔΙΟΣ έχει μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση των μεθόδων εξαπάτησής μας που χρησιμοποιούν οι αποστάτες. Τους έχουμε μελετήσει επαρκώς και θα αποφύγουμε απέναντί τους την επίδειξη μεγαλοψυχίας την οποία εκλαμβάνουν πάντοτε ως δική μας αδυναμία για να προκαλέσουν προβλήματα κατά την εμφάνισή μας. Γνωρίζουμε τα πάντα, τί σκέπτονται και τί σχεδιάζουν εναντίων μας. Με την τεχνολογική υπεροχή που ΔΙΑθέτουμε, έχουμε τη δυνατότητα να ΔΙΑσφαλίσουμε ότι είναι αναγκαίο για την εξουδετέρωση οποιασδήποτε απειλής από τη πλευρά την αποστατών και των γήινων συνεργατών τους.
Μόλις θα ολοκληρωθεί ο κύκλος επαφών μας, θα εμφανισθούμε επίσημα και όταν θα επανέλθει η ηρεμία των ανθρώπων στη ΓΑΙΑ, θα επαναφέρουμε τον πλανήτη στην παρθένα κατάσταση, όπως ήταν στα αρχικά στάδια εποικισμού του, με την τεχνολογική επέμβασή μας, το συντομότερο δυνατό, για να εκλείψει κάθε κίνδυνος μόλυνσής του. Οι αλλαγές είναι απαραίτητες για να ολοκληρωθεί το όραμα της νέας Γης και να καθαρίσει από τα απομεινάρια των πράξεων των αποστατών που την έχουν λεηλατήσει. Η ΓΑΙΑ βρίσκεται ακόμη σε ανεκτά όρια.
Ο μεγάλος ενιαυτός της μεγάλης καταστροφής έχει κλείσει και έχει αρχίσει ο νέος μεγάλος κύκλος της ανανέωσης  και αναδημιουργίας. Εμείς της 8ης αποστολής του ΔΙΟΣ μπορούμε να ελέγξουμε την επίδραση των μεταβολών της ΓΑΙΑΣ, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί η φθορά τους και να προβούμε στην ομαλή αποκατάστασή τους.
Ολόκληρη η ιστορία της ΓΑΙΑΣ και των εξωγήινων κοινωνιών και ότι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια της παρουσίας μας δεν είναι κάτι νέο αλλά συνέχεια μιας ιστορίας χιλιάδων ετών. Η ΔΙΑφορά του χθες από το σήμερα είναι ότι έχετε μια αυξανόμενη συνειδητοποίηση και μια θετική αποδοχή της παρουσίας μας. Το πιο σημαντικό όμως είναι, να υπάρχει πίστη στην ειρηνική επαφή για τις προθέσεις μας προς τους κατοίκους της ΓΑΙΑΣ.  Βέβαια θα υπάρξουν και θύματα με την εμφάνισή μας από τους ανημέρωτους και τους αποστάτες, όμως γι' αυτούς τους λίγους δε θα θυσιάσουμε τους πολλούς.(Γι' αυτό σας λέω φίλοι μου να ενημερώνετε όσους μπορείτε. Καλό θα τους κάνετε. Μακριά από θρησκευτικές και παραθρησκευτικές οργανώσεις που θα μιλήσουν για τέλος του κόσμου και άλλες τέτοιες αερολογίες και ασυναρτησίες).
Γνωρίζουμε ότι υπάρχει μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων της ΓΑΙΑΣ που θα ήταν πραγματικά ευτυχείς να μας δουν να προσγειωνόμαστε και επιτέλους να πάρουμε την πρώτη επαφή μαζί σας. Αυτή η στιγμή δεν είναι πολύ μακριά. Υπάρχει επίσης και μια άλλη μερίδα που είναι ενημερωμένη για την ύπαρξή μας, αλλά το θρησκευτικό τους πιστεύω δεν τους επιτρέπει να το δεχθούν. Τέλος υπάρχει και η Τρίτη μερίδα που δεν έχει τίποτα να χάσει από την εμφάνισή μας και θα μας δεχθούν.
Οι ενεργειακές πηγές θα αλλάξουν τελείως στο πολύ εγγύς μέλλον. Το πετρέλαιο θα πρέπει να μείνει εκεί που βρίσκεται, στο σώμα της ΓΑΙΑΣ για την ομαλή λειτουργία του πλανήτη(Είναι φίλοι μου σαν να αφαιρούν από εμάς το αίμα). 
Η εξάρτησή σας από το πετρέλαιο, σας έριξε στο έλεος των αποστατών που ελέγχουν τις προμήθειες και τις τιμές του και χειραγωγούν την ανθρωπότητα. Οι αποστάτες συμπεριφέρονται σαν δυνάστες με ατιμωρησία και θα κάνουν τα πάντα για να δείξουν ότι είμαστε επιτιθέμενοι εισβολείς του πλανήτη, προκειμένου να αποφύγουν την τιμωρία για τα μέχρι τώρα εγκλήματά τους. Όμως και αυτά τα σχέδιά τους θα αποτύχουν και οι προσπάθειές τους θα αποβούν άκαρπες.
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ, ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!

1 σχόλιο: