Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΧΘΗ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ.-ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ!!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 28/7/2016!!!
ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΧΘΗ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ 14/8/2014 !!!
Οι αποστάτες με την οικονομική κατάρρευση της Ελλάνιας, την κατάργηση του συντάγματος και την απώλεια όλων των κοινωνικών κεκτημένων δικαιωμάτων των Ελλάνιων, προσπαθούν  να σας θέσουν υπό απόλυτο ψυχολογικό έλεγχο και να σας αποτρέψουν από θετικές κοινωνικές εξελίξεις, έχοντας προς τούτο συνεργούς τα μεταλλαγμένα αποστατικά υβρίδια των πολιτικών οι οποίοι είναι υποχείριά τους.
Η φλόγα εξαγνισμού της ΓΑΙΑΣ θα ανάψει στην πόλη του Φωτός την Αθήνα και υπό την αιγίδα της αποκαλούμενης από εσάς θεάς Αθηνάς. Θα μετατραπεί εις πύρινη λαίλαπα, εις τη χώρα του Φωτός την Ελλάνια και εκείθεν εις την Ευρώπη και εις ολόκληρη τη ΓΑΙΑ.
Οι πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες της Ελλάνιας εκτελούν πιστά τις εντολές των αποστατών και προσπαθούν με κάθε τρόπο να σας αποκόψουν  από τις πνευματικές καταβολές σας, ώστε να μη μπορέσετε να συμμετάσχετε στο επερχόμενο κοσμικό γίγνεσθαι της αναβάθμισής σας.
Προσπαθούν απεγνωσμένα να κάνουν τους Ελλάνιους να ξεχάσουν ότι είναι "τέκνα των άστρων" και "δική μας προέκταση. Όσοι Ελλάνιοι το έχουν ξεχάσει, έχουν μεταλλαχθεί σε υλιστικά υβρίδια και υποτάχθηκαν στους αποστάτες.
Πλησιάζει το τέλος της αστρικής απομόνωσης της ΓΑΙΑΣ και των δοκιμασιών της ανθρωπότητας. Ήρθε η στιγμή όπου ο πλανήτης θα γίνει ισότιμο μέλος της "Γαλαξιακής Ομοσπονδίας Φωτός".
Να είστε ψύχραιμοι και σε εγρήγορση και να μην πτοείσθε. Πλησιάζει ο χρόνος για την τελική αναμέτρηση και στα πεδία πυκνώσεων. Η απελευθέρωση της ΓΑΙΑΣ και η επικράτηση του Φωτός, είναι απόφαση του ΙΕΡΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ του ΔΙΟΣ!!!
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!! ΕΡΡΩΣΘΕ !!!

Δείτε επίσης φίλοι μου όλες τις φωτογραφίες με τα σκάφη των ΟΛΥΜΠΙΩΝ του ΔΙΟΣ !!!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου