Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΘΟΔΕΥΘΕΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ(μήνυμα) ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!!!!!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 21/7/2016 !!!
Φίλοι μου έχω τοποθετήσει ένα βίντεο του Γιούνκερ από το ευρωπα'ικό κοινοβούλιο που από τον τίτλο του φαίνεται να λέει ότι έχει μιλήσει ή μιλάει με κυβερνήτες άλλων αστρικών συστημάτων. Περιμένω να μου στείλουν τη μετάφραση επειδή δε γνωρίζω Γαλλικά. Όταν θα έχω τη μετάφραση θα τη μεταφέρω γραπτώς. Θέλω να ευχαριστήσω για το βίντεο του Γιούνκερ ένα φίλο ο οποίος το τοποθέτησε προς απάντηση αρνητικού και χλευαστικού σχολιασμού για όλα αυτά που δείχνω και γράφω , ο οποίος έγινε από άλλον συνάνθρωπο.
Ένα είναι το σίγουρο. Όλοι οι κυβερνώντες έχουν λάβει εντολή από τους ΟΛΥΠΙΟΥΣ να μιλήσουν στον κόσμο για την επικείμενη ειρηνική επέμβαση στον πλανήτη και αυτοί κάνουν το αντίθετο. Ας προσπαθήσουμε μεταξύ μας να αλληλοενημερωθούμε. Η επέμβαση θα είναι ειρηνική και ας ελπίσουμε ότι οι αποστάτες δε θα προσπαθήσουν να τους αποκρούσουν γιατί τότε μπορεί να λάβει χώρα και η μερική εκκένωση του πλανήτη των μικρών παιδιών και των δικαίων ανθρώπων. Πάντως το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι εδώ και μερικούς μήνες έχουν σταματήσει τους αεροψεκασμούς στην περιοχή της Πύλου και ελπίζω σε όλο τον πλανήτη, πράγμα που θεωρώ ότι δεν είναι τυχαίο γεγονός. Δείτε επίσης όλες τις φωτογραφίες των ΟΛΥΜΠΙΩΝ και ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ σκαφών στην Πύλο. Οι φώτο είναι καινούριες. Έχω τοποθετήσει και κάποια ενΔΙΑφέροντα βίντεο!
ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ !!!
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ 22/6/2015 !!!
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΘΟΔΕΥΘΕΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Οι  πρώτες επίσημες επαφές των ανθρώπων της ΓΑΙΑΣ με τις αστρικές κοινωνίες θα γίνουν κατόπιν προσκλήσεως  των ηγετών σας στη Σελήνη και ομάδας επιστημόνων στον πλανήτη Άρη.
Από τώρα ήδη έχουμε αναλάβει την υποχρέωση με το σκάφος "ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ", του οποίου ο κυβερνήτης είναι ο Οδυσσέας, να επιστρέψουμε στη ΓΑΙΑ τους επισκέπτες του Άρη λόγω της δική σας αδυναμίας για επιστροφή. Θα πρέπει μετά την επιστροφή και των δύο αποστολών, της Σελήνης και του Άρη, να επακολουθήσει επίσημη ενημέρωση των ανθρώπων για τις προθέσεις μας, τις εγκαταστάσεις μας, τον τρόπον ΔΙΑβίωσής μας, το τεχνολογικό μας επίπεδο όπως αυτά έχουν οργανωθεί από επιστήμονες της "Γαλξιακής Ομοσπονδίας Φωτός"
Το προσωπικό της βάσεώς μας από τον Άρη παρακολουθεί ΔΙΑρκώς τη ΓΑΙΑ και ανυπομονεί να σας δεχθεί, να σας γνωρίσει και επίσημα να σας φιλοξενήσει και να σας συγχαρεί για την πρώτη επαφή που θα πάρουν οι κάτοικοι της ΓΑΙΑΣ με τις αστρικές κοινωνίες. Εμείς δεν εμφανιστήκαμε ξαφνικά και από το πουθενά στη ΓΑΙΑ, είμαστε συγκάτοικοί σας πάνω στον πλανήτη από την αρχή της ανθρώπινης ιστορίας. 
Στο επίπεδο κυβερνήσεων των λεγομένων από εσάς μεγάλων δυνάμεων, ΔΙΑτηρούμε επαφές και τους συστήσαμε να μελετήσουν τρόπους ενημέρωσης της ανθρωπότητας για την παρουσία μας, ξεκινώντας από πολύ πίσω, στο λυκόφως της ιστορίας σας, μέχρι και τη στιγμή που θα γίνεται η ενημέρωση. Τους υποδείξαμε να αναζητήσουν τις πηγές ενημέρωσής τους σε χιλιάδες χειρόγραφα των λαών της ΓΑΙΑΣ , στο "Κίτρινο Βιβλίο του ΟΗΕ, που έχουμε δώσει εμείς και στο "Βιβλίο Συμφωνίας" του Σειρίου, το οποίο περιέχει όλες τις λεπτομέρειες για τη μετανάστευση των λαών από τον Βέγα, τη Λύρα, το Σείριο, τον Ωρίωνα και τον Γαλαξία της Ανδρομέδας, στη ΓΑΙΑ πριν από 4.000.000 χρόνια. Αντίγραφο του βιβλίου αυτού βρίσκεται σε υπόγεια κρύπτη του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών της Ελλάνιας , που το είχε γράψει ο Ιεροφάντης Ακήρατος με δική σας ονομασία, για να μην πέσει στην κατοχή των Περσών και κατακτήσουν τη ΓΑΙΑολόκληρη.
Οι ηγέτες των μεγάλων δυνάμεων με ΔΙΑφορες αιτιάσεις δεν το έπραξαν, όπως είχαν υποχρέωση, αλλά και συνωμότησαν εναντίων μας, με την τεχνολογία που τους δώσαμε με ειδικές συμφωνίες και με αυτήν σχεδιάζουν να μας επιτεθούν. Τους χορηγήσαμε αφειδώς δική μας τεχνολογία με την προ'υπόθεση ότι αυτή θα χρησιμοποιηθεί για να ανυψώσουν το επίπεδο ΔΙΑβίωσης των κατοίκων της ΓΑΙΑΣ και αυτοί την εκμεταλλεύτηκαν για το κακό της ανθρωπότητας.
Όλα αυτά πρέπει να τα γνωρίζει η ανθρωπότητα κατά τη φάση της "Πρώτης Επαφής" μαζί μας και αυτό το φοβούνται πολύ οι γήινοι αποστάτες.
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ, ΜΕΘ ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!! ΕΡΡΩΣΘΕ!!!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου