Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

7η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΦΩΤΟ!!!!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 1/7/2016 !!!
Φίλοι μου καλό μήνα εύχομαι σε όλους.
Δείτε τα ΟΛΥΜΠΙΑ σκάφη που φωτογραφήθηκαν τις τελευταίες μέρες στην ενεργειακότατη από αρχαιοτάτων χρόνων Πύλο του Νέστωρα.
Θα σας παραθέσω απόσπασμα μηνύματος των ΟΛΥΜΠΙΩΝ για την 7η αποστολή του ΔΙΟΣ. στον Γεράσιμο Καλογεράκη. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ, θα καταλάβετε πολλά!!!!!!
7η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΑ !!!
Ενημερώστε τάχιστα προσωπικότητες,συλλόγους, σωματεία εντός και εκτός ΕΛΛΑΝΙΑΣ, τόσο για την ύπαρξή μας, την επαφή μαζί σας, την επικείμενη άφιξή μας και τον επικείμενο Γαλαξιακό πόλεμο. Επίσης για το πρόγραμμα αναχαίτισής μας από το διαστημικό κέντρο της Γαίας(ΝΑΣΑ) και τους γήινους συνεργάτες των αποστατών.
Ιδιαίτερη προσοχή να δοθεί στην ενημέρωση για την προσπάθεια μετάλλαξης του ανθρώπινου γένους από τους αποστάτες, τόσο με τον ιό μετάλλαξης των εμβολίων όσο και τον αντίστοιχο μεταλλαγμένων τροφίμων ζωικής προέλευσης. Εργοστασιακά έχει κατασκευαστεί σκεπτόμενος ιός που θα τον χρησιμοποιήσουν μελλοντικά στους ανθρώπους και θα τον ενεργοποιούν από απόσταση με μικροκύματα.
Οι ΕΛΛΑΝΙΟΙ της ΕΛΛΑΝΙΑ αλλά και του εξωτερικού αφυπνίζονται με το ελάχιστο ερέθισμα γιατί τους διαγείρει τους πρώτους η αγάπη και τους δεύτερους η αγάπη και η νοσταλγία για την πατρίδα. Ήδη έχει αρχίσει ακτινοβόληση απάντων των Ελλάνιων της Γαίας. Στόχος μας η αφύπνιση του Ελλάνιου γονίδιου Ε που καθιστά τους φορείς ισότιμους με τις ουράνιες οντότητες.
Βρισκόμαστε στο ηλιακό σας σύστημα Απόλλων γιατί ο πλανήτης σας κινδυνεύει από την ακατανόητη αΔΙΑφορία των κατοίκων του. Η αΔΙΑφορία σας αυτή είναι εγκληματική.
Μπορούμε να σταματήσουμε την καταστροφή, αλλά ο άνθρωπος τότε θα γίνει χειρότερος από πριν.
Μπορούμε να αφανίσουμε όλα τα δορυφορικά συστήματα της Γαίας, τις ερευνητικές αποστολές σας και να σταματήσουμε το κακό, όμως η εντολ΄ή του Ιερού Άρχοντα ΦΩΤΟΣ είναι απαγορευτική(ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ) και όσοι παραβαίνουν την εντολή αυτή αφανίζονται.
Μόνο όταν από τις ανθρώπινες πράξεις διασαλεύονται οι φυσικοί νόμοι του ηλιακού συστήματος επεμβαίνουμε ομαδικά και με συμφωνία με τ' άλλα μέλη που είναι υπεύθυνα για το ηλιακό σύστημα.
Έχουμε τη δυνατότητα να επιβληθούμε ακαριαία στον πλανήτη σας  ή να σας επιβάλουμε τρόπους οικολογικής συμπεριφοράς αν δινόταν εντολή από τιον Ιερό Άρχοντα Φωτός.
Μπορούμε να ακινητοποιήσουμε κάθε τι που κινείται στην επιφάνεια της Γαίας με βαρυτικά κύματα, με φωτεινές ενεργειακές δέσμες ή να αυξήσουμε τη θερμοκρασία της ατμόσφαιρας πάνω από 250* C.
Η τεχνολογία μας είναι ασύλληπτη για τις δικές σας γνώσεις. Μπορούμε να κινηθούμε σε ελάχιστο χρόνο από την άκρη του Γαλαξία στην άλλη.
Βρισκόμαστε στο ηλιακό σας σύστημα με εντολή του ΙΕΡΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΦΩΤΟΣ. Είμαστε παρόντες για  την εκπλήρωση της υπέρτατης επιθυμίας του που είναι η ΔΙΑσωσή σας. Τα ακατόρθωτα από σας είναι κατορθωτά από εμάς.
Με εντολή του τηρούμε σε σταθερή κατάσταση τον πλανήτη της ΓΑΙΑΣ, εκπέμποντας γύρω από αυτόν κυκλικά μαγνητικά πεδία. 
Οι κυβερνήτες των σκαφών έχουν εφαρμόσει ενεργειακές ακτίνες σταθερότητας στις ρωγμές που υπάρχουν σε επικύνδυνα σημεία της επιφάνειας της Γαίας.
Η εντολή είναι να προστατέψουμε τη ΓΑΙΑ από τα επερχόμενα κοσμικά φαινόμενα που θα προκαλέσει η ανθρώπινη αφροσύνη και η τεχνολογία της.
Η αποστολή ΔΙΑσωσης του πλανήτη προβλέπει την εκκένωσή του που θα είναι προσωρινή μέχρι να κοπάσουν τα κοσμικά γεγονότα. Είμαστε δυνάμεις του Φωτός για την ισσοροπία της δημιουργίας και την εκπλήρωση της επιθυμίας του ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ.
Μην ανησυχείτε. Άπαντα θα συμβούν σύμφωνα με αυτά που σας έχουμε ενημερώσει.
Η προετοιμασία καθόδου της 7ης Ταξιαρχίας Κυνός(Σειρίου) στη ΓΑΙΑ έχει εισέλθει στην τελική φάση ολοκλήρωσης.
Οι αποστάτες θα συνεχίσουν τις προσπάθειες ελέγχου των Ελλάνιων της Ελλάνιας με οικονομικές και υλικές πιέσεις. Επιδιώκουν τη διάβρωση των αρχών  και αξιών του Ελλάνιου πνεύματος με την πολιτική εξουσία και τα μέσα ενημέρωσης.(Μη βλέπετε τηλεόραση). Θα εντείνουν τη μαζική είσοδο στην Ελλάνια  ιδικών τους συνεργατών με τη μορφή  ξενιστών μεταναστών.
Ενημερώστε τους γόνους Ε ότι άρχισε η κάθοδος της 7ης Αποστολής. Η επέμβαση του Άρχοντα Φωτός επίκειται.
Ήδη βρίσκεται πλησίον της ΓΑΙΑΣ  ένα μητρικό σκάφος, πέντε θυγατρικά και πλήθος υποθυγατρικών σκαφών όλα της 7ης Αποστολής και σε τέτοια απόσταση ώστε να είναι δυνατή η επέμβασή μας ακαριαία.
Το μητρικό σκάφος ΠΗΓΑΣΟΣ διοικείται από τον αρχηγό της αποστολής και αγαπητόν εις όλους τους λαούς της ΓΑΙΑΣ, τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΝ με την ουράνια ονομασία ΖΕΥΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.
Στο θυγατρικό σκάφος ΩΡΙΟΝ αρχηγός είναι ο ΠΕΡΣΕΑΣ.
Στο θυγατρικό σκάφος ΣΕΙΡΙΟΣ αρχηγός είναι η ΝΕΜΕΣΗ.
Στο θυγατρικό σκάφος ΤΟΞΟΤΗΣ αρχηγός είναι ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ.
Στο θυγατρικό σκάφος ΚΕΡΑΥΝΟΣ αρχηγός είναι ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.
Στο θυγατρικό σκάφος ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ αρχηγός είναι ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ.
Οι πλοηγοί των τριών υποθυγατρικών σκαφών που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τη ΓΑΙΑ και με τους οποίους εσείς επικοινωνείτε είναι οι ΝΙΣΠΑ-ΟΛΥΩΝ-ΔΟΝΕΥΣ.
Η άφιξή τους θα συμπέσει με την προετοιμασία για επέμβαση του Ιερού Άρχοντα Φωτός, ο θρίαμβος του οποίου πλησιάζει. 
Οι αντιδράσεις των αποστατών θα ενταθούν, θα σας δοθούν συντόμως εντολές.
Δεν έχουμε επέμβει μέχρι σήμερα διότι η περιοχή η δική σας είχε τα λιγότερα προβλήματα. Οι αποστάτες όμως και οι γήινοι συνεργάτες τους υπερέβησαν όλα τα όρια και πλυμμύρισαν τον πλανήτη στο αίμα. Το αίμα, το κλάμα, η αγωνία και η δυστυχία των θυμάτων έστειλαν το μύνημα στο ΟΛΟΝ ΦΩΣ που έδωσε εντολή επέμβασης στον Ιερό Άρχοντα Φωτός το ΔΙΑ.
Βρισκόμαστε καθ'οδόν προς τον πλανήτη σας, οι δυνάμεις επιτήρησης που έχουμε αποστείλει απαγορεύουν την προσέγγιση ενίσχυσεων των αποστατών στη ΓΑΙΑ.
Απαιτείται σημαντικός χρόνος αφύπνισης των ανθρώπων ώστε να μπορέσουν να προετοιμασθούν για να βιώσουν τελείως νέες καταστάσεις που θα δημιουργήσουν κινδύνους ανατροπής της ψυχικής και πνευματικής τους ισορροπίας.
Δεν πρέπει να αποσυντονισθούν οι άνθρωποι.
Ενσαρκωμένοι Ε που βρίσκονται στη ΓΑΙΑ και αφυπνισμένοι γόνοι Ε προετοιμάζουν την άφιξή μας.
Μην ανησυχείτε ήρθε η στιγμή της επέμβασης, γιατί η κατάσταση στη ΓΑΙΑ τείνει να φύγει εκτός ελέγχου.
Οι αποστάτες εξαπέλυσαν εναντίων σας κύματα κραδασμών αρνητικών σκέψεων μέσω της 6ης αίσθησης ώστε να προκαλέσουν σύγχυση στη γνώση σε ότι αφορά το υπερακτινοβόλον ΟΛΟΝ ΦΩΣ.
Η ευθύνη βαρύνει και πάλι τους ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ για να βγάλουν τον κόσμο από τον πανικό και τον φόβο.
Προσέξτε μην επηρεαστείτε, οπλισθείτε με θάρρος, έτσι τα κύματα κραδασμών θα επιστρέψουν ορμητικά στις εστίες εκπομπής τους και θα τους πανικοβάλουν. Το ΟΛΟΝ ΦΩΣ καλύπτει όσους συντονίζονται κραδασμικά με τις δυνάμεις φωτός.
Κάθε μόριο του οργανισμού σας έχει ΔΙΑφορετική κατασκευή και πάλλεται σε χωριστές συχνότητες. Ο φόβος ελαττώνει τις δονήσεις τους σε μεγάλο βαθμό γι' αυτό και οι αποστάτες επιχειρούν να σας ελέγχουν νοητικά με τη δημιουργία αγχωτικών καταστάσεων.
Όσοι από εσάς έχετε συντονισθεί κραδασμιακά με το ΟΛΟΝ ΦΩΣ ευρίσκεσθε σε υψηλότερα επίπεδα και οι επηρεασμοί σας είναι ασθενέστεροι.
Οι αποστάτες επέβαλαν στην ανθρωπότητα τη θεοποίηση του αλόγιστου γεννετήσιου ενστίκτου που δεν είναι έρωτας και αγάπη αλλά ενεργειακή κατάχρηση που καθιστά το άτομο ευάλωτο σε κάθε είδους επιρροές. Η παρατεταμένη σεξουαλική δραστηριότητα εκτρέπει τον άνθρωπο από την καθαρή σκέψη.
Το ΟΛΟΝ ΦΩΣ δεν έκανε το κακό, αυτό εμφυτεύφθηκε στον άνθρωπο την εποχή της ουράνιας αποστασίας.
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ  ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου