Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΟ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 25/6/2016 !!!

'Αλλο ένα ΟΛΥΜΠΙΟ σκάφος φωτογραφήθηκε στην ενεργειακότατη Πύλο.
Μήνυμα ΟΛΥΜΠΙΩΝ για την ανθρωπότητα στον Γεράσιμο Καλογεράκη!!!
ΜΗΝΥΜΑ
Ο άνθρωπος δεν έχει μέλλον, κατέστρεψε τον πλανήτη που τον φιλοξενεί...
Η ανθρώπινη φυλή πρέπει πάλι να βελτιωθείμε ουράνια επέμβαση.
Θα ΔΙΑσωθεί ένα πολύ μεγάλο μέρος των ανθρώπων, ενώ οι άλλοι θα αφανιστούν στο ολοκαύτωμα που θα τους οδηγήσει η παραφροσύνη τους και η συνείδησή τους.
Αυτοί που θα επιζήσουν θα βελτιωθούν σαν είδος από την επέμβαση των όντων του σύμπαντος. Οι βελτιωμένοι γεννετικά θα ΔΙΑσπαρούν και πάλι στον πλανήτη μας για να 
κάνουν μια νέα αρχή.
Τα σκάφη μας σαρώνουν τον ουρανό και καταγράφουν τα πάντα. Έχουν εντοπίσει τα όντα που τους ενΔΙΑφέρουν από την αύρα που εκπέμπει το σώμα τους/
Τα ουράνια όντα είναι πνευματικά ανώτερα όντα και έχουν αποστολή την προστασία του έργου της δημιουργίας. Υπάρχουν και πνευματικά κατώτερα όντα που είναι εχθρικά προς τον άνθρωπο, οι αποστάτες.
Τα ανώτερα πνευματικά όντα των ουρανών έχουν εξελιχθείεκατομμύρια χρόνια πριν από τον άνθρωπο, έχουν δεσμεύσει την ύλη, έχουν απαλλαγεί από το υλικό σώμα, είναι φωτεινές σφαίρες που παίρνουν όποια μορφή θέλουν.
Τα σκάφη μας μπορούν να ελέγχουν και να επιτηρούν όλες τις στρατιωτικές βάσεις του πλανήτη και είμαστε απρόσβλητοι από τα γήινα οπλικά συστήματα... Η παραφροσύνη έχει κυριεύσει την ανθρωπότητα. Το εγώ των ανθρώπων και των λαών, τους οδηγεί σε αφανισμό.
Ετοιμάστε τους εαυτούς σας και απαλλαγείτε από το θανάσιμο αμάρτημα του εγώ σας.
Ο άνθρωπος έχει ελάχιστα περιθώρια να σώσει τον πλανήτη του.

Όπως καταλαβαίνετε φίλοι μου τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα από ότι νομίζουμε. Εάν δεν κοιτάξουμε το συνάνθρωπό μας σα να είμαστε εμείς, είμαστε χαμένοι. Όταν μας κυβερνάν τα πάθη, με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε στην καταστροφή. Μου είπε ένας γνωστός το εξής. Άντε να επικρατήσει ο αρχαιοελληνισμός και το 12θεο να αρχίσουν τα όργια.... και όλα αυτά που γινόντουσαν στα αρχαία χρόνια.Αυτά είναι που μας έχουν διδάξει οι σιωνιστές για τη μυθολογία μας. Ούτε ο Διόνυσος ήταν μπεκρής ούτε ο Δίας γυναικάς, ούτε η Άρτεμης κυνηγούσε και σκότωνε ελάφια.Οι τελετές του Διονύσου ήταν μυστηριακές ανώτερες  τελετές, ο Δίας με πνευματική ΔΙΑθλαση έφτιαχνε τους γόνους του(κάτι σαν αυτό που μας έχουν πει για το πως έμεινε έγκυος η Παναγία στον Χριστό, μέσω του αγίου πνεύματος) και η ΄θεά Άρτεμης δεν κυνηγούσε ελάφια, τους αποστάτες κυνηγούσε. Μην μπλέκουμε τους 12 θεούς με ανωμαλίες και άλλα οικτρά γιατί πέφτουμε σε μεγάλη παγίδα. Τα αρχαία αγάλματα είναι γυμνά για τον εξής λόγο. Υποδηλώνουν τη γονιμότητα και όχι την πορνεία. Οι 12 θεοί είναι πάναγνες θε'ικές οντότητες και δεν έχουν καμμία σχέση με τα ελαττώματα και τα πάθη της ανθρώπινης φύσης. Αρκεί να θυμηθούμε ότι η Αθηνά είναι παρθένος, εξού και ο Παρθενών. Και η Παναγία του Χριστιανισμού παρθένα είναι και την ψέλνουν την υπερμάχο στρατηγό τα νικητήρια, η Αθηνά είχε το προσωνύμιο της Προμάχου. Όλα είναι κλεμμένα από τα αρχαιοελληνικά αρχέτυπα. Το Διόνυσο τον έλεγαν Θείο Βρέφος και ότι ήταν το Α και το Ω. Μήπως και αυτό μας θυμίζει κάτι; 
Δείτε το βίντεο του Γεώργιου Πάλμου για να ακούστε τί σημαίνει το όνομα Ιησούς το οποίο η ΝΑΣΑ απαγόρευσε στους εργαζόμενούς της να αναφέρουν. Δείτε και τη ΜυθωΔΙΑ για να καταλάβετε ποιους παρακαλούσε η ΝΑΣΑ το 2001 όταν έστελνε το μη επανδρωμένο ΔΙΑστημόπλοιο στον Άρη.Επίσης η ΝΑΣΑ γνωρίζει πολύ καλά ότι η ώρα της επέμβασης των ΟΛΥΜΠΙΩΝ δυνάμεων του ΔΙΟΣ είναι πρό των πυλών. Καλά να περνάτε! 
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου