Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ/ ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ !

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 19/6/2016 !!!
Δείτε όλα τα ΟΛΥΜΠΙΑ σκάφη στην Πύλο !!! 
Τοποθετώ άρθρο του Γεράσιμου Καλογεράκη 
ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ
Οι Ρώσοι και οι κινέζοι έχουν θετική ΔΙΑθεση  στην αποκάλυψη της  αλήθειας για τους εξωγήινους, αφού στις 23/8/2010 ο κινέζος καθηγητής αστρονομίας της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών  Wang Sichao ΔΙΑφώνησε ως προς την επιθετικότητα των εξωγήινων που καλλιεργεί μεθοδικά η Cabal και ανακοίνωσε τα εξής: Τα UFO είναι υλικά σκάφη με τα οποία οι εξωγήινοι επισκέπτονται τη ΓΑΙΑ και κινούνται με ταχύτητες που φθάνουν στο 80% της ταχύτητας του φωτός.
Οι εξωγήινοι ΔΙΑθέτουν προηγμένη τεχνολογία με την οποία τα σκάφη τους γίνονται αόρατα και μη ανιχνεύσιμα από τα γήινα ραντάρ.
Απορρίπτω δηλώσεις επιστημόνων ότι τα σκάφη των UFO είναι δήθεν εχθρικά.
Οι εξωγήινοι μας επισκέπτονται με ειρηνικές ΔΙΑθέσεις, είναι αρκετά φιλικοί και δεν απαιτούν κάποιο πολύτιμο υλικό από τον πλανήτη μας, καθώς μπορούν και κατασκευάζουν τα δικά τους υλικά όποια στιγμή θέλουν, αφού ΔΙΑθέτουν πολύ προηγμένη τεχνολογία.Πολλές φορές οι εξωγήινοι επισκέφθηκαν τη ΓΑΙΑ και βοήθησαν τους ανθρώπους στην έρευνα και στην ανάπτυξη. Γιατί να θέλουν να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μαζί τους εκτός από το μα μας βοηθήσουν;
Ανάλογες δηλώσεις με αυτές των Κινέζων υπήρξαν και από τη Ρωσία.
Οι Ρώσοι και οι Κινέζοι συμφώνησαν με τη στάση των εξωγήινων απέναντι στην cabal και αντέδρασαν και αυτοί με αποχώρηση από τη δορυφορική κυβέρνηση, ενώ έκαναν χωριστές συμφωνίες με τους εξωγήινους και συγκρότησαν μία νέα δορυφορική κυβέρνηση συνεργασίας με τις δυνάμεις της 7ης αποστολής του ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ.
Έτσι οι Ρώσοι και οι Κινέζοι, μετά το χτύπημα των δίδυμων πύργων την 11/9/2001, δημιούργησαν δική τους δορυφορική κυβέρνηση σε ξεχωριστό σταθμό και μιλούν για καλούς εξωγήινους που βοηθούν την ανθρωπότητα, σε αντίθεση με τις ΗΠΑ που επιμένουν ότι είναι κακοί και ετοιμάζονται να τους χτυπήσουν.
Μέσα στην τελευταία 15ετία οι Ρ΄σοι πήραν προβάδισμα στην τεχνολογία έναντι των ΗΠΑ στον πόλεμο των άστρων, λόγω της υπερυψηλής εξωγήινης τεχνολογίας  που αποκτήθηκε από τις ΔΙΑπραγματεύσεις με τη Δορυφορική Κυβέρνηση η οποία ενΔΙΑφέρεται για τη βελτίωση των συνθηκών ΔΙΑβίωσειςτης ανθρωπότητας και είναι κάθετα αντίθετη με τους σκοπούς της ομάδας των σιωνιστών που ελέγχουν τον κόσμο με το κέντρο σιωνισμού, το διεθνές σιωνιστικό συνδικάτο εγκλήματος, τη CIA και το NSA, τη μυστική σκιώδη κυβέρνηση, τη MOSANT την υπηρεσία πληροφοριών του ισραήλ, την ειδική ομάδα πληροφοριών INTEL της σαουδικής αραβίας και την υπηρεσία πληροφοριών Μ16 της Αγγλίας, με τις οποίες ασκείται τυραννία στο μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας και καλλιεργείται συστηματικά η παγκόσμια τρομοκρατία. Τη στιγμή που γράφεται το βιβλίο οι ομάδες αυτέα καταβάλουν λυσσώδης προσπάθειες να εμπλέξουν την αμερικανική στρατιωτική δύναμη των ΗΠΑ σε έναν πόλεμ με τη Συρία, το Ιράν, την Ουκρανία και τη Ρωσία, για το αιματοκύλισμα της ανθρωπότητας, όμως ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν αντιστέκεται με πολύ μεγάλη σύναιση και αυτοπεποίθηση που προέρχεται από τηγνώση της δυνάμεώς του.
Οι ΗΠΑ και η Ευρωπα'ική ένωση παρακολουθούν αμήχανοι τη ρωσική αδιαφορία στις κάθε είδους απειλές και προκλήσεις.
Οι αμερικανοί είναι πολύ συγκρατημένοι, γιατί γνωρίζουν τί συμβαίνει μέσα στη Ρωσική Διαστημική Δοιήκηση, γνωρίζουν επίσης , ότι το μυστικό ΔΙΑστημικό πρόγραμμα Πόλεμος των Άστρων των Ρώσων, υπερέχει του αντίστοιχου Αμερικανικού, λόγω της σημαντικής υπέρ-υψηλής τεχνολογίας σε επιθετικά και αμυντικά όπλα τα οποία δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν και να αναχαιτίσουν τα Αμερκανικά όπλα.
Η διαρροή πληροφοριών ότι ότι η Ρωσία βρίσκεται στο τελικό στάδιο πειραματικής ανάπτηξης ενός μεγάλου σκάφους αντιβαρύτητας (AGC) που θα χρησιμοποιηθεί ως ΔΙΑστημική πλατφόρμα αεροπλανοφόρου, ανησυχεί σοβαρά της ΗΠΑ. Τέτοιες διαρροές αποτελούν και μία προειδοποίηση προς τις δυτικές δυνάμεις, για να δείξουν περισσότερο σεβασμό προς τη Ρωσία.
Ο Πούτιν ξέρει πολύ καλά το ρόλο του και τη σατανικότητα της cabal, ως πρώην αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών  της Ρωσίας.
Οι ΗΠΑ σήμερα είναι οικονομικά υπόδουλες της Κίνας, στην οποία ωφείλουν περίπου δύο τρισεκατομμύρια δολάρια, που αν θέλει η Κίνα να τα εκποιήσει, θα προκαλέσει παγκόσμια οικονομική κατάρρευση και γι'αυτό είναι πολύ προσεκτικές στις κινήσεις τους.
Το 2006 ο πρόεδρος Πόύτιν εξόφλησε όλο το χρέος της Ρωσίας στον Ρότσιλδ και έτσι έπαψε η χρηματοοικονομική εξάρτηση της Ρωσίας από τους δανειστές της, πέταξε έξω από τη Ρωσία τον οίκο Ρότσιλδ και τον Τζόρτζ Σόρος, οι οποίοι όμως με διάφορες οικονομικές μηχανορραφίες και πότε με την Τσετσενία, πότε με τη Γεωργία και σήμερα με την Ουκρανία και την Κριμαία, προσπάθησαν να δημιουργήσουν οικονομικά προβλήματα και να εισχωρήσουν και πάλι στη Ρωσία με αποτέλεσμα να οργιστεί ο Ρώσος πρόεδρος, ο οποίος στις 31/3/2014 εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης των μελών του οίκου Ρότσιλδ και Τζόρτζ Σόρος και των οικονομικών οργάνων τους και καθώς και άλλων μεγαλοτραπεζιτών που λυμαίνονται την παγκόσμια οικονομική κατάσταση, εάν εμφανιστούν κάπου στη Ρωσία, η οποία έτσι μπήκε και πάλι στον δρόμο της μεγάλης υπερδύναμης.

ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου