Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 2ου ΑΘΛΟΥ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 8/6/2015 !!!
Καλό είναι φίλοι μου να ασχολούμαστε και με την εντέχνως κωδικοποιημένη από τους σιωνιστές μυθολογία μας. Θα αναφέρω την αποκωδικοποίηση του 2ου άθλου του Ηρακλή
Η ΣΥΛΗΨΗ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΤΑΥΡΟΣ: 21/4-20/5
Όπως έχουμε ξαναπεί οι άθλοι του Ηρακλή έχουν να κάνουν με τον ζωδιακό κύκλο.
Στην αφήγηση του άθλου αυτού αναφέρεται ότι ο Ηρακλής διέσχισε τον Ωκεανό, προφανώς τον Ατλαντικό. Τί ήθελε στον ωκεανό αφού ο Ταύρος ήταν στην Κρήτη.
Οι ασχολούμενοι με τη γεννετική γνωρίζουν ότι οι επιστήμονες σήμερα μπορούν να φτιάξουν υπερανθρώπους ή τέρατα επεμβαίνοντας στον κώδικα γεννετικής DNA.
Ο ταύρος είναι το σύμβολο της δημιουργίας και της ζωής.
Την εποχή του Ηρακλή η γεννετική ήταν ακόμα κάτω από τον έλεγχο των θεών και για τον Ελληνικό χώρο το επίκεντρο βρισκόταν στον λαβύρινθο της Κρήτης.
Οι Αθηναίες παρθένες στέλνονται στην Κρήτη προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σε πειράματα ευγονίας και γεννετικής.
Τα πειράματα όπως φαίνεται επέβλεπε η σύζηγος του Μίνωα η Πασιφάη, η οποία σε κάποιο πειραματισμό απέτυχε και βγήκε το τέρας Μινώταυρος.
Υπεύθυνος των πειραμάτων ήταν ο ταύρος που συγκέντρωσε τις επικρίσεις για την αποτυχία αυτή. Δεν αποκλείεται να δημιούργησε ερωτική σχέση με την Πασιφάη, γι' αυτό ο Μίνωας ήθελε να τον εξοντώσει και δεν μπορούσε. Τον ρόλο ανέλαβε ο Ηρακλής.
Η Ελληνική παράδοση αναφέρει ότι ο Ταύρος έτρεχε πάνω στη θάλασσα και πετούσε στον ουρανό(σύγχρονο πλοίο). Επειδή ο Ηρακλής δεν είχε μέσα να τον κυνηγήσει ζήτησε βοήθεια από τον Μίνωα, ο οποίος του έδωσε το θε'ικό του άλογο Ωρίωνα, που πρ'οκειται για ΔΙΑστρική μηχανή και κάλυπτε πολύ γρήγορα ΔΙΑστρικές αποστάσεις.
Ο Ταύρος κατέφυγε στον αστερισμό του Ταύρου, στο άστρο Λαμπαδία ή Αλτεμπαράν όπου έφθασε και ο διώκτης του Ηρακλής που τον συνέλαβε και τον έφερε πίσω. Η πτητική μηχανή του Ταύρου έφεγγε νύχτα μέρα και δεν μπορούσε να ξεφύγει από τον Ηρακλή που τον κυνηγούσε. Έτσι φέγγουν οι ΔΙΑστημικοί δορυφόροι.
 Η σύλληψη του Ταύρου και η τιμωρία του, λύνει προσωρινά τα προβλήματα των πειραματισμών που είχαν ξεφύγει από τπον προκαθορισμένο έλεγχο. Την τελική λύση θα δώσει ο Θησέας που διαλύει τελείως το κέντρο γεννετικής και σκότωσε τον Ταύρο όσο και τον Μινώταυρο.
Στην αφήγηση του άθλου ο Ηρακλής φαίνεται ότι επισκέφθηκε τους ισόθεους Κύκλωπες πηγαίνοντας τον Ταύρο στην αυλή τους. Οι Κύκλωπες κατασκεύαζαν τα όπλα των θεών στον Άρη.
Στο ΔΙΑστρικό αυτό ταξίδι του Ηρακλή βλέπουμε και διέλευση από τον Άρη , ή για να πάρει εντολές από το θε'ικό επιτελείο ή για να παρουσιάσει τον υπεύθυνο της αποτυχίας Ταύρο σε αυτούς.
 Ο Ηρακλής αφού άφησε την πτητική μηχανή του Μίνωα, πέταξε μαζί με τον Ταύρο και τη δική του πτητική μηχανή και ήρθαν στον Ευρυσθέα.
Στον αστερισμό του Ταύρου έχουμε τους αστερισμούς ΩΡΙΩΝΩΡΟΛΟΓΙΟΝ-ΛΑΓΟΣ-ΟΚΡΙΒΑΣ-ΗΡΙΔΑΝΟΣ-ΗΝΙΟΧΟΣ-ΠΛΕΙΑΔΕΣ-ΒΕΤΕΛΓΟΖΗΣ-ΛΑΜΠΑΔΙΑΣ.
Οι Κύκλωπες φίλοι μου δεν είχαν ένα μάτι. Οι Κύκλωπες όπως είπαμε κατασκεύαζαν τα όπλα των θεών και δούλευαν σε χώρους με μεγάλες θερμοκρασίες. Αυτό τους ανάγκαζε να φορούν στολή μαζί με μάσκα η οποία έφερε ένα τζάμι. Κωδικοποίησαν λοιπόν το τζάμι της μάσκας παρουσιάζοντάς τους σε εμάς με ένα μάτι.
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου