Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ CABAL

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 14/6/2016!
Δείτε φίλοι μου τί όμορφα καμουφλάρονται τα σκάφη των ΌΛΥΜΠΙΩΝ δυνάμεων του ΔΙΟΣ! Ας ελπίσουμε ότι το καμουφλάζ δε θα κρατήσει για πολύ ακόμα και κάποια στιγμή θα πάρουν την κανονική τους μορφή στους αιθέρες. Όλες οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στην ενεργειακότατη Πύλο και για όσους δε γνωρίζουν το θαλάσσιο κομμάτι από Πύλο μέχρι Μεθώνη είναι το ΕΛΛΑΝΙΟ τρίγωνο βερμούδων γιατί πέρα του ότι έχουν γίνει πολλά ναυάγια, έχουν εξαφανισθεί και πλοία στο παρελθόν. Κοινώς ανοιγοκλείνουν συνεχώς αστρικές πύλες, από τις πύλες αυτές προέρχεται και το όνομα Πύλος με ύψιλον.
Παραθέτω κείμενο του Γεράσιμου Καλογεράκη για το ποια είναι η cabal και ποιοι είναι οι σκοποί της.
                                                          CABAL
Τα κείμενα της cabal αποτελούν την απόκρυφη ιερή εβρα'ική παράδοση που είναι γεμάτη μίσος για την ανθρωπότητα και θεοποιεί το σιωνιστικό σωβινισμό και ρατσισμό και το όραμα της παγκόσμιας κυριαρχίας, θεωρείται από τους ραβίνους τόσο ιερή που διδάσκεται μόνο σε θρησκόληπτους Εβραίους που έχουν περάσει το 40ο έτος της ηλικίας τους και μόνο εάν είναι φανατικοί σιωνιστές και έχουν ζήσει σύμφωνα με τις εβρα'ικές παραδόσεις.
Η cabal είναι μία παγκόσμια εβραιογενείς κλίκα κακοποιών, οικονομικών δολοφόνων των κρατών , η οποία ευθύνεται καθ' ολοκληρία για την κακοδαιμονία της ανθρωπότητας. Απαρτίζεται από υπανθρώπους, εγωιστές, μεγαλομανείς και κοινωνιοπαθητικά άτομα που αυτοαποκαλούνται Οικονομική Ελίτ. Χρησιμοποιεί το χρήμα και την πολιτική, για να ελέγχει τις κυβερνήσεις των κρατών και τις οικονομίες του κόσμου, για να διαιωνίζουν τον ασφυκτικό οικονομικό κλοιό στην ανθρωπότητα με απώτερο σκοπό την παγκόσμια κυριαρχία τους.
Δημιουργεί στιο εσωτερικό των κρατών ένα είδος παράλληλης κυβέρνησης(τρώικα-θεσμούς) προς την επίσημη εκλεγμένη κυβέρνηση των κρατών. Η κυβέρνηση αυτή είναι γνωστή σε διεθνές επίπεδο ως Μυστική Σκιώδης Κυβέρνηση ή υπερκυβέρνηση, που έχει επίσημο εκφραστή της την cabal. Σε όσους ηγέτες πολιτικούς και στρατιωτικούς αντιστέκονται στα σχέδιά της χρησιμοποιεί εκβιασμούς , εκφοβισμούς, δολοφονίες, τρομοκρατία και έτσι εκ των παρασκηνίων ασκούν την παραπολιτική κατά των κρατών, με βέτο και στρατιωτικές συγκρούσεις και στον ιδιωτικό τομέα με αφανισμό επιχειρήσεων κολοσσών.
Η νέα παγκόσμια τάξη είναι το άλλο όνομα της cabal η οποία προσπαθεί να ανατρέψει κάθε ηγέτη στη ΓΑΙΑ που αντιστέκεται στους σκοπούς της. Τον Ρώσσο πρόεδρο Βλαδιμίρ Πούτιν που αντιστέκεται στη δολοφονική Δύση τον αποκαλεί νέο χίτλερ, ενώ αυτή συνεργάζεται με τους νεοναζί της Ουκρανίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρωσσία και το Ιράν είναι τα 2 έθνη που αντιστέκονται επιτυχώς στην Παγκοσμιοποίηση.
                            ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ CABAL
Η cabal ανησυχεί πάρα πολύ στη σκέψη ότι κάποια στιγμή οι εξωγήινοι(οι εκτός Γης) θα αποκαλύψουν το σατανικό ρόλο που ΔΙΑ δραματίζει ο σιωνισμός στη σημερινή τραγική κατάσταση της ανθρωπότητας. Προκειμένου να μη χάσει την εξουσία και να επισύρει την οργή της ανθρωπότητας εναντίων της, σχεδιάζει να συγκρουστεί με τις εξωγήινες δυνάμεις. Έχει τη ψευδαίσθηση ότι μπορεί να τις αντιμετωπίσει με την τεχνολογία που έχει πάρει από αυτές και έτσι θα κυριαρχήσει στην ανθρωπότητα. Πιστεύει ότι οι εξωγήινοι θα αποφύγουν να χτυπήσουν, λόγω των οικολογικών προβλημάτων του πλανήτη. Αν όμως ανταποδώσουν τα χτυπήματα οι εξωγήινοι, που είναι βέβαιο ότι θα απαντήσουν, τότε όλος ο πλανήτης θα περάσει τη χειρότερη μορφή ΔΙΑδικασίας της ιστορίας του.
Η cabal αΔΙΑφορεί για την τεχνολογική ΔΙΑφορά που υπάρχει μεταξύ των γήινων δυνάμεων και των δυνάμεων της 8ης αποστολής του ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ και πιστεύει ότι μπορεί να συγκρουστεί μαζί τους. Γι' αυτό αποκρύβει την ύπαρξη των εξωγήινων και τη συνεργασία μαζί τους, ΔΙΑδίδωντας συνεχώς ψέματα στον κόσμο. Έχει μεθύσει από τη λαγνεία της εξουσίας και δε θα διστάσει μπροστά σε τίποτα, προκειμένου να επιτύχει τους σκοπούς της. Οι μεγάλοι δισεκατομμυριούχοι που τη στηρίζουν φοβούνται μη χάσουν την ηγεμονία του κόσμου και τη βοηθούν όσο μπορούν περισσότερο και συναινούν στην απόκρυψη της εξωγήινης πραγματικότητας και στην εξύφανση συνομωσιών. 
Η cabal συγκαλύπτει την υπόθεση των UFO με την παραπληροφόρηση, με την αδίστακτη χρήση του φόβου, τους εκβιασμούς, την ωμή βία, τον έλεγχο του νου, με οικονομικά κίνητρα, με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με τους πολιτικούς και αναφέρονται υποτιμητικά για όσους μιλούν για εξωγήινους.
Ο στόχος της είναι να εμποδίσει κάθε προσπάθεια προώθησης της αποπυρηνικοποίησης και αποστρατιωτικοποίησης και να ενώσει όλο τον κόσμο σε έναν πόλεμο εναντίων των εξωγήινων. Χρηματοδοτούν ταινίες που αναφέρονται σε πολέμους με εξωγήινους, όπως { Ημέρα Ανεξαρτησίας}, στην οποία οι γήινοι νικούν τους εξωγήινους(ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ).
Λόγω της ικανότητάς της να δρα με ατιμωρησία  για την εξαφάνιση κάθε αντίθετης γνώμης, η cabal βρίσκεται σε πλήρη άρνηση των πάντων. Οι Αμερικάνοι πολιτικοί που γνωρίζουν την απόκρυψη των εξωγήινων από την cabal, έχουν χάσει κάθε έλεγχο πάνω σε αυτήν, η οποία τους χρησιμοποιεί μόνο για πολιτική κάλυψη. Αν οι πολιτικοί κάνουν την παραμικρή κίνηση ενάντια στις επιθυμίες της, αυτό είναι και το τέλος τους, γιατί η cabal δρα σαν μία εκτός ελέγχου μαφία, σαν τους πακιστανούς ταλιμπάν.
Καταλαβαίνετε φίλοι μου τί  ψέμα μας τα'ίζουν τόσα χρόνια και ποιος είναι μέχρι τώρα αυτός που κουνά τα πιόνια στην σκακιέρα. Όχι για πολύ όμως ακόμα. Ας ελπίσουμε ότι η επέμβαση θα γίνει χωρίς να επηρεαστεί το οικολογικό σύστημα της ΓΑΙΑΣ. Οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ έρχονται με ειρηνικές ΔΙΑθέσεις για να επαναφέρουν όλες τις ισορροπίες και τη Δικαιοσύνη πάνω στον πλανήτη. Οι αποστάτες θα προσπαθήσουν να τους χτυπήσουν. Προς το παρόν οι ουράνιοι έχουν τοποθετήσει σαν αντιπρόσωπό τους τον Ρώσσο τον οποίο και ενημερώνουν παίρνοντάς τον σε αστροπολιτεία όποτε χρειάζεται. Αυτά τα άρθρα φίλοι μου είναι λογικό να μη χωράν στο μυαλό κάποιον συνανθρώπων. Αυτό δεν είναι κατηγορήσιμο και ούτε με ενοχλούν τα σχόλια εμπαιγμού που μου κάνουν κάποιοι. Αυτά τα άρθρα είναι για υποψιασμένους. Σε όποιον δεν αρέσουν θα τους παρακαλούσα να μην επισκέπτονται τη σελίδα. Το matrix αργά ή γρήγορα θα καταρεύσει.





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου