Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΡΗΞΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΗΠΑ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ-ΜΗΝΥΜΑΤΑ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 13/6/2016 !
Όλες οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από στην Πύλο. Δείτε τις τελευταίες 2 φωτογραφίες και έπειτα δείτε το 1ο βίντεο στο 0.29 δευτερόλεπτο. Η ομοιότητα του ΟΛΥΜΠΙΟΥ σκάφους είναι πολύ μεγάλη.
Οι δυνατότητες αυτών των σκαφών είναι τεράστιες και είναι λογικό όλα αυτά να μη χωράν στο ανθρώπινο μυαλό το οποίο καλά καλά δεν αντιλαμβάνεται τις τρεις ΔΙΑστάσεις.
Θα παραθέσω άρθρο άρθρο του Γεράσιμου Καλογεράκη για τη ρήξη σχέσεων ΗΠΑ Εξωγήινων.
ΡΗΞΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΗΠΑ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ 
Η νέα παγκόσμια τάξη με κύρια όργανά της την cabal, τη συμμορία, την CIA, το NSA, ελέγχει το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα όπως ελέγχει αποτελεσματικά τις Ευρωπα'ικές και Αμερικάνικες τράπεζες. τις ένοπλες και τις ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ,τη διοίκηση Διαστήματος και ολόκληρο το δορυφορικό δίκτυο. Αυτή η φαινομενικη κυριαρχία την ώθησε στην ανόητη σκέψη ότι μπορεί να αναμετρηθεί με τις δυνάμεις της 8ης αποστολής του ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ και να τις νικήσει σε ένα ΔΙΑστημικό πόλεμο. θέτοντας σε πολύ υψηλό κίνδυνο ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Σε ερώτηση προς τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ εάν ασκούσαν έλεγχο στη χρησιμοποίηση της χορηγούμενης τεχνολογίας στις ΗΠΑ μας απάντησαν
[[ Επί 60 ολόκληρα χρόνια χορηγούσαμε τεχνολογία για ειρηνικούς σκοπούς και το καλό της ανθρωπότητας. Κυρίως για τη βελτίωση των συνθηκών ΔΙΑβίωσης, για την καταπολέμηση της ασιτίας,για την αναβάθμιση των επιπέδων ΔΙΑβίωσης, για τη θεραπεία ασθενειών , για την επιμήκυνση του ορίου ζωής των ανθρώπων, για την παραγωγή ενέργειας από τον ήλιο, για τις εναέριες και θαλάσσιες μεταφορές και μεταφορές ξηράς, για μεγάλα κατασκευαστικά έργα και άλλες ειρηνικές χρήσεις όπως είχαμε συμφωνήσει. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ περιήλθε υπό απόλυτο σιωνιστικό έλεγχο μετά τη μυστική συγκρότηση της cabal το έτος 1976 από τον σιωνιστή Χένρι Κίσσινγκερ, ο οποίος ήταν σύμβουλος εθνικής ασφάλειας και υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ με δική σας ορολογία. Όλη η χορηγούμενη τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε για πολεμικούς σκοπούς  με την τελειοποίηση και την αύξηση καταστροφικότητας των όπλων μαζικής καταστροφής του κόσμου.
Από την εποχή αυτή η cabal και η συμμορία μέχρι και την 11.9.2001 με το χτύπημα των δίδυμων πύργων στο Μανχάταν όπως εσείς αποκαλείτε, έγιναν προκλητικότερες και ζητούσαν εκβιαστικά την πολύ υψηλότερη τεχνολογία για τη δημιουργία στόχων αντιβαρύτητας και τηλεμεταφοράς. Για να επιτύχουν τους σκοπούς τους  έστειλαν κατά παράβαση  των συμφωνιών που υπήρχαν με τη δορυφορική κυβέρνηση τον Χένρυ Κίσσινγκερ, για να τη διαβεβαιώσει ότι τα πάντα εξελίσσονται σύμφωνα  με την υπογραφείσα συνθήκη. ΔΙΑπιστώσαμε μόνο τους σκοπούς της κυβέρνησης των ΗΠΑ, η οποία είχε μονοπωλήσει τη χορηγούμενη τεχνολογία για το κακό του κόσμου.
Μετά τη ΔΙΑπίστωση αυτής της εξαπάτησης και μετά την 11.9.2001, η Δορυφορική κυβέρνηση αποφάσισε οριστικά την τιμωρία της κυβέρνησης των ΗΠΑ με τη διακοπή χορήγησης τεχνολογίας επειδή αθέτησε τους όρους της συμφωνίας που είχαν συνάψει.
Καταλαβαίνετε λοιπόν φίλοι μου γιατί οι Ρώσσοι έχουν προχωρήσει τεχνολογικά σε σχέση με τους Αμερικάνους. Το τέλος της cabal όπως έχει πει και ο Πούτιν είναι πολύ κοντά.
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!! 

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου