Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΕΦΘΑΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ !!! ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 27/5/2016 !!!
Δείτε φίλοι μου για άλλη μια φορά τα ΟΛΥΜΠΙΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ σκάφη στην Πύλο. Τις τελευταίες μέρες όλο και πυκνώνουν οι μαρτυρίες θεάσεων αυτών των σκαφών από κατοίκους της περιοχής. Αυτό είναι πολύ θετικό γιατί τα ουράνια αδέρφια μας κάνουν το παν για να τους δει ο κόσμος. Επίσης χαίρομαι γιατί όσα γράφει ο υποστράτηγος ε.α Γεράσιμος Καλογεράκης βγαίνουν αληθινά.
ΕΦΘΑΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ !!!΄άρθρο του Γεράσιμου Καλογεράκη!!!
Είμαστε στα πρόθυρα της μεγαλύτερης και συναρπαστικότερης αλλαγής της ανθρώπινης ιστορίας. Ξημερώνει μια νέα ημέρα για την ανθρωπότητα που ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους ουράνιους γεννήτορές της και να αποκαλυφθεί το μυστικό φιλοξενίας τους στη ΓΑΙΑ για περισσότερο από μισό αιώνα, ένα γεγονός που έκρυβαν από το ευρύ κοινό οι ισχυροί της ΓΑΙΑΣ(εντός εισαγωγικών ισχυροί, με το που κατέβουν οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ θα τελειώσει η κυριαρχία τους) με κύριο επιχείρημα να μη ΔΙΑσαλευτεί το θρησκευτικό συναίσθημα του κόσμου. Μπορούμε να προετοιμάσουμε τον εαυτό μας- σαν μία μορφή εκπαίδευσης-, για να τους υποδεχθούμε. Τα σημάδια της αλλαγής είναι πλέον φανερά, για όσους είναι πρόθυμοι να τη δουν που έρχεται. Αν παραμείνουμε απροετοίμαστοι γι' αυτήν την αλλαγή, είναι φυσικό να υπάρξουν επιπτώσεις στην ψυχοσύνθεση της ανθρώπινης κοινωνίας.
Σε πολλά μέρη του κόσμου, επειδή έχουν πυκνώσει οι θεάσεις εξωγήινων σκαφών που κινούνται γύρω από τη ΓΑΙΑ και στο ηλιακό μας σύστημα , οι κοινωνίες ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους προγόνους τους που επιστρέφουν από τα αστέρια. Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Χαβάη, στις 24/6/2014, απηύθυνε επίσημη πρόσκληση-καλωσόρισμα προς τους εξωγήινους επισκέπτες των άστρων που εμφανίζονται ειρηνικά τόσο συχνά στον ουρανό της Χαβάης. Στη συνέχεια στις 7/9/2014, ενέκριναν επίσημα τα πρωτόκολλα επικοινωνίας με τους εξωγήινους και καθόρισαν στις 31/10/2014 τον χώρο καθόδου των ιερών επισκεπτών των άστρων ή το ΔΙΑγαλαξιακό  Δοιηκητικό Συμβούλιο, όπως το έχουν ονομάσει, στην περιοχή Kalapana του νησιού Puna, που είναι το μεγαλύτερο νησί του Χαβανέζικου συμπλέγματος, για να συναντηθούν με εκπροσώπους της Χαβάης(Εφημερίδα wall street journal).
Στις Κολομβιανές Άνδεις γίνονται επίσημες επαφές εξωγήινων με τη δωδεκαμελή ομάδα Κολομβιανών αντιπροσώπων, όπως με ΔΙΑβεβαίωσαν σημαίνουσες προσωπικότητες της Κολομβίας.
Το Περουβιανό Ραελιανό Κίνημα, που αριθμεί πάνω από 100.000 μέλη σε ενενήντα χώρες του κόσμου, σε συνέντευξη τύπου που οργάνωσε, ανακοίνωσε ότι κατασκευάζει το μέγαρο πρεσβείας για την υποδοχή των πατέρων τους που έρχονται από τα αστέρια. Το αντίστοιχο κίνημα της Κίνας σχεδίασε την κατασκευή πρεσβείας με αεροδιαδρόμους προσγείωσης των U.F.O στην περιοχή Kunlum, στα βουνά κοντά στο Θιβέτ. Οι Κινέζοι επιστήμονες μιλούν για καλούς εξωγήινους που βοηθούν την ανθρωπότητα με την παροχή τεχνογνωσίας.
Οι μόνοι που δεν περιμένουν τους Ουράνιους προγόνους τους είναι οι Έλληνες, οι απόγονοι των πανάρχαιων που συνόδεψαν τους 12 θεούς του Ολύμπου από τον γαλαξία της Ανδρομέδας στο ηλιακό μας σύστημα στη ΓΑΙΑ. Με αυτή την ασεβή συμπεριφορά και τη αδιαφορία τους καταλύουν κάθε ιστορική έννοια και εθνική αξιοπρέπεια, πιστεύοντας δογματικά ότι είναι απόγονοι του εβραίου Αβραάμ και περιμένοντας να γίνει η δευτέρα παρουσία για να τους στείλει στον παράδεισο.
Για όσους θελήσουν να ακολουθήσουν τη νέα εποχή που έρχεται, πρέπει να σηκώσουν τα μάτια τους προς τον ουρανό, να δουν τους ουράνιους πατέρες τους που έρχονται και να αναζητήσουν στη ΓΑΙΑ τους Αθάνατους Αδελφούς τους που άφησε φύλακες των ανθρώπων ο ΔΙΑΣ όταν έφυγε, την ύπαρξη των οποίων αγνοούν. Να δουν με σοβαρότητα τα φαινόμενα του υπερβατικού κόσμου. 
Οι πρόγονοι τους ΕΛΛΗΝΕΣ και στους θεούς όρθιοι μιλούσαν και όχι σκυφτοί όπως ζητά ο εβραιοχριστιανισμός.
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!! 























1 σχόλιο: