Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΚΑΦΗ ΣΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΠΥΚΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ !!!

ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ: Συνέβη πριν από λίγο στον Αττικό ουρανό! Έφτασαν κ...: Αναταραχή προκάλεσε η NASA με την ανακοίνωσή στην συνέντευξη Τύπου στην οποία θα παρουσίασε την ανακάλυψη που σχετίζεται με την εξωγήινη ...
Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 29/5/2016 !!!
Φίλοι μου γεια σας. Όλες οι φωτογραφίες είναι καινούριες και είναι τραβηγμένες στην Πύλο! Κάντε κλικ στο άρθρο ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ Συνέβη πριν από λίγο στον Αττικό ουροανό!
Είναι ένα πολύ ωραίο άρθρο.
Όλα αυτά τα σκάφη των ΟΛΥΜΠΙΩΝ το τελευταίο ΔΙΑστημα κάνουν εντονότερη την παρουσία τους και αυτό εξάλλου φαίνεται. Τον τελευταίο καιρό λαμβάνω μηνύματα που μου λέν  συνάνθρωποι ότι είδαν τέτοια σκάφη. Μπορώ να πω ότι αυτό ακριβώς θέλουν και οι ουράνιοι. 
Στο παρελθόν υπήρχαν πάρα πολλοί οι οποίοι βγαίναν σε γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές και μιλούσαν γι'αυτά τα θέματα. Ξαφνικά ενώ σε όλο τον κόσμο, ακόμα και σε δελτία ειδήσεων αναφέρουν και δείχνουν βίντεο τέτοιων θεάσεων, εδώ στην ΕΛΛΑΝΙΑ έχουν όλοι σιωπήσει κατά έναν περίεργο τρόπο. Για ποιο λόγο; Έχουν εντολή από αυτούς που τους ελέγχουν να μην ενημερωθούν οι ΕΛΛΗΝΕΣ, επειδή πρώτον όλα αυτά έχουν άμεση και πολλαπλή σχέση με την αρχαία ιστορία μας και δεύτερον για να μην υπάρχει ψυχική ανάταση των ΕΛΛΗΝΩΝ.  Μπορεί να μη μιλά κανείς, μιλάν όμως οι ίδιοι οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ με τα σκάφη τους τα οποία όπως θα παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες βρίσκονται πλέον πολύ κοντά μας. Θα το λέω συνέχεια, ενημερώστε όσους μπορείτε. Όσο πιο γρήγορα και όσο μεγαλύτερη είναι η ενημέρωση τόσο πιο γρήγορα θα λάβει χώρα η επέμβαση. Η επέμβαση φίλοι μου θα γίνει για το καλό όλης της ανθρωπότητας και όχι μόνο για μας. Αυτό το αναφέρω γιατί υπάρχουν συνάνθρωποί μας που πιστεύουν το αντίθετο. Άνθρωποι υπάρχουν σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο εδώ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ βρίσκεται παντού. ΕΛΛΑΝΙΕΣ φυλές υπάρχουν παντού. Βάση με έρευνα που έχει γίνει η οποία λέει ακριβώς τα ίδια με αυτό που έχουν πει οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ στον Καλογεράκη, περίπου 120.000.000 άνθρωποι υπάρχουν που φέρουν το γόνο Ε στον γεννετικό τους κώδικα, από τους οποίους 3.000.000 περίπου κατοικούν στην ΕΛΛΑΝΙΑ. Πάρα πολλοί λιγότεροι είναι αυτοί που φέρουν τον ΙΧΩΡ. Βέβαια όσοι δε φέρουν το γόνο Ε και ζουν με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιδεώδη- δελφικά παραγγέλματα,  αυτομάτως έχουν μέσα τους τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. Αντιθέτως εάν κάποιος που φέρει το γόνο δε ζει με αυτά τα ιδεώδη, δεν είναι ΕΛΛΗΝ. Έχω τοποθετήσει και βίντεο με τα δελφικά παραγγέλματα που μας παρέδωσαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και καλό είναι να αναρωτηθούμε εάν τα τηρούμε. Καλό είναι λοιπόν να σταματήσει να μας πιάνει αυτή η έπαρση γιατί στο τέλος θα μας μείνει μόνο η έπαρση. Εκλεκτοί δεν υπάρχουν. Εκλεκτούς έχει μόνο ο γιαχβέ της παλαιάς διαθήκης. Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι και έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιώματα αρκεί να μην κάνουν κακό σε τίποτα. Όταν ο πλανήτης ΓΑΙΑ επικοίστηκε με ΕΛΛΗΝΕΣ από τους προπάτορές μας τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ, έγινε για να ΔΙΑδωθεί ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ σε όλο τον πλανήτη με σκοπό να διδάξουν στους τότε ανθρώπους τα πάντα. Στην τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον Καλογεράκη μου είπε ότι οι ουράνιοι στα τελευταία μηνύματά τους του ανέφεραν ότι είναι απογοητευμένοι με την απάθεια των ΕΛΛΗΝΩΝ μπροστά σε όλο αυτό το κακό που συμβαίνει στην πατρίδα μας. Σε περίπτωση όπως έχουν πει οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ αποτύχει το σχέδιο επανένωσης της ΓΑΙΑΣ με τους άλλους πολιτισμούς  και γίνει κανένα μεγάλο μπαμ με τους αποστάτες, προτεραιότητα στα σκάφη τους έχουν τα παιδιά και μετά κάποιοι δικοί τους γόνοι. Οι υπόλοιποι που θα μείνουμε κάτω θα επανέλθουμε σε πρωτόγονες εποχές για να ξεκινήσει η ανθρωπότητα από την αρχή. Αυτά φίλοι μου δεν είναι δικές μου εικασίες. Όποιος ΔΙΑβάσει Καλογεράκη θα τα βρει μπροστά του και ακόμα περισσότερα. 
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου