Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ-ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΣΚΑΦΗ!!! -ΗΛΙΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΗ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 20/5/2016! Φίλοι μου δείτε τα σκάφη των ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ δυνάμεων. Το μ΄έγεθός τους και το σχήμα τους είναι ποικίλο. Όλα αυτά βρίσκονται καθημερινά δίπλα μας και από πάνω μας, ασχέτως εάν δε τα αντιλαμβανόμαστε προς το παρόν.
Θα σας παρουσιάσω απόσπασμα από το βιβλίο του Γεράσιμου Καλογεράκη Το Πέρασμα Του Σειρίου όπου μιλά για το μέλλον της ανθρωπόυτητας.
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Την 21 Δεκεμβρίου του 2012 ήταν το χειμερινό ηλιοστάσιο. Το ζώδιο των Ιχθύων τελείωσε και άρχισε το ζώδιο των φωτεινών πνευμάτων του Υδροχόου, και ταυτόχρονα συμπληρώθηκε ένας μεγάλος ενιαυτός των 25.920 ετών από την επικράτηση του ΔΙΟΣ επί του αποστάτη Κρόνου. Η ημερομηνία αυτή σηματοδοτεί σύμφωνα με τις παραδόσεις την αφετηρία μελλοντικών θετικών εξελίξεων για την ανθρωπότητα.
Απερχόμενος ο ΖΕΥΣ υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει και πάλι στη ΓΑΙΑ! Είμαι σίγουρος πως όταν θα επιστρέψει αν και είναι Θεός θα τρομάξει από το κατάντημα των Ελλήνων.
Το πέμπτο γένος(το σημερινό) ζει μέσα στο μόχθο και στα βάσανα. Νύχτα-μέρα οι άνθρωποι βασανίζονται και αφανίζονται καθώς τους έδωσαν οι θεοί έγνοιες πολλές και βαριές. Στο γένος αυτό οι θεσμοί θα έχουν καταρρεύσει. Η συγκρότηση της κοινωνίας θα έχει ΔΙΑσπαστεί. Τα ήθη θα έχουν αλλάξει.
Και αυτό το γένος, που έχει μαύρη και σκληρή καρδιά, θα το καταστρέψει ο ΖΕΥΣ. Όταν αρχίζουν να γεννιούνται τα παιδιά με λευκούς κροτάφους, γερασμένα από τη γέννα τους, χωρίς κανένα κίνητρο και όρεξη για ζωή. Όταν δε θα έχουν την ίδια γνώμη  και τις ίδιες σκέψεις με τον πατέρα τους και δε θα συμφωνούν σε τίποτα. Όταν η φιλοξενία, η φιλία και οι δεσμοί  αίματος δεν θα έχουν πια καμμία αξία. Όταν οι γέροι γονείς θα αφήνονται ανήμποροι στην τύχη τους. Όταν η δικαιοσύνη θα βρίσκεται στα χέρια των ισχυρών και θα την επιβάλλουν χειροδικώντας. Όταν ο όρκος δε θα υπολογίζεται πια και δε θα τιμωρούνται οι υβριστές, οι επίορκοι και οι κακοποιοί. Τότε είναι που η Αιδώς και η Νέμεσις, με πρόσωπο καλυμμένο από τη ντροπή και για να μη βλέπουν τα όσα συμβαίνουν, θα εγκαταλείψουν τους ανθρώπους του γένους αυτού και θα ανέβουν για πάντα, από την πλατιά ΓΑΙΑ ψηλά στον Όλυμπο , στα ανώτατα και καθαρότατα αιθερικά στρώματα, εκεί όπου το κακό δεν υπάρχει , σμίγοντας με τους άλλους αθάνατους θεούς. Κι όταν συμβεί αυτό, μόνο το κακό θα υπάρχει ανάμεσα στους ανθρώπους και θα είναι πια αργά γιατί δεν θα υπάρχει καμμία γιατρειά. Και αυτό το γένος θα καταστρέψει ο ΖΕΥΣ.
Η πρόβλεψη αυτή ανήκει στον Ησίοδο που ειπώθηκε πριν από 2.800 χρόνια. Αυτά που περιγράφει συμβαίνουν όλα στην εποχή μας. Αν μπορούσαμε να προσδιορίσουμε χρονικά την παράγραφο που λέει ότι τα παιδιά θα γεννιούνται με λευκούς κροτάφους, τότε θα είμαστε σε θέση να υπολογίσουμε πότε ακριβώς πρόβλεπε ότι θα τελειώσει το δικό μας γένος, το σιδερένιο.
Δεν είναι μόνο ο Ησίοδος που προλέγει τη μελλοντική κακή πορεία των ανθρώπων αλλά και το Ινδικό χειρόγραφο Vayu Purana I 8. Vishnu Purana V 13, προλέγει και αυτό τα ίδια. Αυτοί που θα κυβερνούν τα έθνη θα είναι βίαιοι και σκληροί και θα αφαιρούν τα υπάρχοντα των υπηκόων τους. Η μόνη φροντίδα τους θα είναι η απόκτηση προσωπικής περιουσίας. Θα γίνουν δούλοι των αποκτημάτων τους. Οι ηθικές αξίες θα υποβιβαστούν, οι νόμοι δε θα ισχύουν και ο κόσμος θα διαφθαρεί τελείως. Η αρετή θα μειωθεί τόσο πολύ, που θα είναι ανύπαρκτη. Τότε θα ξεχυθούν όλα τα κακά του κόσμου και θα βασανίζουν την ανθρωπότητα. Αυτή η Ινδική πρόβλεψη σκιαγραφεί με απόλυτη σαφήνεια τους πολιτικούς όχι μόνο της χώρας μας, αλλά όλου του πλανήτη.
Οι αρχαίες πηγές, που κάνουν πρόβλεψη για το τέλος του χρόνου και όχι για την καταστροφή του κόσμου είναι οι εξής.
Η περιβόητη επιγραφή των Μάγιας αναφέρει ότι το τέλος του χρόνου συμπίπτει με την 21/12/2012 και από αυτήν έχει προκληθεί όλος ο παγκόσμιος θόρυβος των ημερών μας. Στο τέλος του χρόνου του Πέμπτου Ήλιου θα γίνουν αλλαγές στον κόσμο. Δεν αναφέρει πουθενά τη λέξη καταστροφή, όπως δεν αναφέρει τί είδους αλλαγές θα είναι αυτές.
Οι υπερήλικες Μάγιας είναι πολύ θυμωμένοι με όλη αυτή τη φημολογία της καταστροφής του κόσμου, γιατί όπως λένε, το χειμερινό ηλιοστάσιο του 2012 δεν θα είναι το τέλος του κόσμου αλλά η αρχή του νέου κόσμου.
Δε θα τελειώσει ο κόσμος αλλά ο τρόπος που ζούμε. Η ανθρωπότητα θα μετασχηματισθεί σε μια νέα ανθρωπότητα με περισσότερη συνείδηση. Αυτό δε θα γίνει αμέσως, αλλά θα χρειαστούν 52 χρόνια μέχρι το τέλος το 2064 που θα ολοκληρωθεί τελείως. Θα υπάρξουν πολλά προβλήματα κατά τη μετάβαση από τη μια κατάσταση στην άλλη. Πραγματικά δεν έγινε τίποτα από αυτά που έλεγαν διάφοροι καταστροφολόγοι.
Η χρονική περίοδος μεταξύ 1987 και 2012 είναι η περίοδος μεταξύ 4ου και 5ου ήλιου, είναι η περίοδος προετοιμασίας μετασχηματισμού του κόσμου. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι' αυτήν τη στιγμή της ιστορίας. Μια νέα εποχή, που θα αρχίσει με τη βοήθεια του ανθρώπου, θα ολοκληρωθεί με τη βοήθεια των όντων του Φωτός. Αυτός ο κύκλος αρχίζει στις 21/12/2012.
Οι ακόλουθοι του θεού Ερμή οι Ζεπ-Τέπι υποσχέθηκαν ότι θα επιστρέψουν στη ΓΑΙΑ στο τέλος του χρόνου(πυραμιδικά κείμενα Αιγύπτου).
Τα Ινδικά κείμενα αναφέρουν ότι οι θεοί έφυγαν οργισμένοι στα άστρα και υποσχέθηκαν ότι θα επιστρέψουν και πάλι στο τέλος του χρόνου(Τογκσακτσί).
Πολλές μυστηριακές αδελφότητες, πιστεύουν ότι το 2012, είναι ένα έτος που αντιπροσωπεύει για την ανθρωπότητα, μια σπουδαία πιθανότητα να επιστρέψουν οι θεοί και να αποσοβήσουν την κακόβουλη κυριαρχία των αποστατών του Όφεως και του Δράκοντος, επικρατώντας η πραγματική ελευθερία του πνεύματος στον πλανήτη, για πρώτη φορά μετά από 25.920 χρόνια από την  εποχή του ΔΙΑ.
Μια παράδοση των Ινκας του Περού αναφέρει ότι: Πριν έρθουν οι θεοί, θα πρέπει, θα πρέπει να προηγηθεί η αφύπνιση του κόσμου, για να μπορέσουν να τους υποδεχθούν. Ήρθε η ώρα της προειδοποίησης και πρέπει όλοι να ετοιμαστούν για την Εποχή των Δεκατριών Ουρανών. Πλησιάζει ο χρόνος που θα έρθουν εκείνοι για να υπερασπιστούν τη Μητέρα ΓΗ. Είμαστε παιδιά του Ήλιου, είμαστε παιδιά του χρόνου, είμαστε οι ταξιδιώτες των άστρων. Είθε να ξυπνήσουν όλα τα τραγούδια, είθε να αφυπνισθούν όλοι οι χορευτές. Είθε όλοι οι άνθρωποι και όλα τα πλάσματα να ζήσουν ειρηνικά.
Η ΓΑΙΑ θα εισέλθει στον χρόνο της Μεγάλης Αλλαγής που προβλέπει το τέλος του 5ου κόσμου και τη γέννηση του 60υ Κόσμου της Ειρήνης και της Φώτισης. Είναι πεπρωμένο οι αρχαίοι θεοί να επιστρέψουν και πάλι στη ΓΗ. Ήρθε ο καιρός να εκπληρωθούν αυτά που είναι γραμμένα στις προφητείες από τους σοφούς που έφυγαν στον ουρανό, για εκείνο το μέρος που βλέπουμε μια χούφτα αστέρια(Πλειάδες).
Σαν τέλος του χρόνου, θεωρώ τη συμπλήρωση ενός Τέλιου Χρόνου ή ενός Μεγάλου Ενιαυτού που αναφέρει ο Πλάτωνας στον Πολιτικό του και είναι ΔΙΑρκειας 25.920 γήινων χρόνων, δηλαδή είναι ο χρόνος που χρειάζεται το ηλιακό μας σύστημα για να ΔΙΑνύσει ολόκληρο τον κύκλο του Ζωδιακού. Αυτό που εμείς ονομάζουμε χρόνο, δηλαδή τη ΔΙΑρκεια μιας περιφοράς της ΓΗΣ γύρω από τον ΗΛΙΟ , είναι πολύ μικρός, αμελητέος θα έλεγα για τα γήινα κοσμικά δεδομένα.
Το ηλιακό μας σύστημα από κοσμική νομοτέλεια βρίσκεται σε πορεία εξελικτική και εισέρχεται στο κέντρο μεγάλων κοσμικών γεγονότων, σε σχέση με το γαλαξία μας.
Την 21/12/2012 ολοκληρώθηκε η φάση του μεγάλου γαλαξιακού συγχρονισμού του ηλιακού μας συστήματος, οπότε το ανθρώπινο σώμα βρέθηκε κάτω από νέες ενεργειακές συνθήκες και κυρίως φωτισμού και θα ενεργοποιηθούν οι άγνωστοι μηχανισμοί μετάλλαξής του, που θα προκαλέσουν οργανικές και πνευματικές μεταβολές, άγνωστο ποιες και σε ποια ένταση.
Η φύση σε κάθε νέα μετάλλαξη δίνει σε όλες τις μορφές ζωής όλον τον απαραίτητο χρόνο προσαρμογής,εκεί που βιάζεται η φύση είναι στη στιγμή των κοσμικών καταστροφών όπως κατακλυσμοί, σεισμοί,αστεροειδής και άλλα, για να αφανίσει όλα εκείνα τα αρνητικά στοιχεία που μολύνουν τον πλανήτη.
Από τα αστρικά δεδομένα προκύπτει ότι το ηλιακό μας σύστημα εισήλθε από το 1987 στις παρυφές της Φωτεινής Ζώνης του κέντρου του Γαλαξία, όπου και παρατηρήθηκε την 16η Αυγούστου 1987 μεταβολή στην ποιότητα του Φωτός του ήλιου, του οποίου η ένταση, η συχνότητα και η ποιότητα είναι οι κυριότεροι παράγοντες στις ΔΙΑδικασίες των μεταλλάξεων του DNA. Την 21/12.2012 ο ήλιος ευθυγραμμίστηκε τόσο με το κέντρο του γαλαξία, όσο και με τους πλανήτες του και σχημάτισε σταυρό με τον άξονα του γαλαξία, τη στιγμή αυτή δέχθηκε τη μέγιστη ποσότητα Φωτός και σε μέγιστη ένταση, οπότε σύμφωνα με τους ιερείς Φύλακες του Χρόνου των Μάγιας, Θα αρχίσει η αναγέννηση του Κόσμου του 5ου Ήλιου.
Οι ιερείς των Ίνκας του Περού μας πληροφορούν ότι : Κοσμικές υπάρξεις έχουν κατέλθει στον κόσμο της ύλης, για να αφυπνίσουν την ανθρωπότητα από τον λήθαργο του υλισμού στον οποίο ευρίσκεται, για να μπορέσει να ακούσει τη φωνή των άστρων και των ουρανών, όμως η αποστολή δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, λόγω του μεγάλου αρνητισμού που επικρατεί στον πλανήτη από τις πολεμικές συγκρούσεις και α αμέτρητα υλικά προβλήματα.
 Μήπως λοιπόν είμαστε η γεννιά εκείνη που θα υποδεχθούμε τους θεούς που επιστrέφουν; Ποιος ξέρει από εμάς εξαρτάται. Οι θεοί μας, οι θεοί του Ολύμπου, οι προπάτορές μας, ο μεγάλος ΔΙΑΣ, ο Πατέρας θεών και ανθρώπων , ο θεός του Φωτός, ο ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ και η γαληνότατη θεά της σοφίας η ΑΘΗΝΑ, επιστρέφουν και εσ αεί έσσονται. Είναι οι αγγελιοφόροι του ΌΛΟΥ ΦΩΤΟΣ, οι κομιστές του καλού, του αγαθού, της αρετής και της αγάπης, της ελευθερίας και της δικαιοσύνης. Είμαστε σε θέση σαν ΕΛΛΗΝΕΣ, να εκπληρώσουμε για άλλη μια φορά την κοσμική αποστολή μας.
Ο ήλιος, η γη, η σελήνη και ολόκληρο το σύμπαν Φορτίζουν με θετική ενέργεια τους ανθρώπους, αλλά και οι άνθρωποι αποστέλλουν ενέργεια και σε αυτά, Λόγω ψυχοπνευματικών  αρνητικών καταστάσεων, η ανθρωπότητα φορτίζει με αρνητικές σκέψεις, με αρνητικές σκεπτομορφές και κυρίως με τις αρνητικές πράξεις, πουπαράγουν τεράστια ποσά αρνητικής ενέργειας, η οποία παρεμποδίζει την προαγωγή του ηλιακού συστήματος σε ανώτερο επίπεδο Φωτός. Πρέπει όσο το δυνατό ταχύτερα η ανθρωπότητα να καταβάλλει προσπάθειες εκπομπής θετικής ενέργειας, προκειμένου να δωθεί στη ΓΑΙΑ όλο εκείνο το θετικό δυναμικό που απαιτήται για να πραγματοποιήσει αυτό το κβαντικό άλμα, ώστε να συνδεθούμε με τους ουρανούς και οι άνθρωποι να προαχθούν σε ανώτερα όντα. Σεκάθε άλλη περίπτωση ο πλανήτης βαδίζει για τον αφανισμό με αποτέλεσμα να γίνει η ανάληψη όλων των παιδιών και των δίκαιων ανθρώπων στα σκάφη των ουράνιων αδελφώΝ μας ΟΛΥΜΠΩΝ. Οι υπόλοιπη ανθρωπότητα θα επειστρέψει σε πρωτόγονες εποχές για να ξεκινήσει από την αρχή.
Για του λόγου το αληθές όσον αφορά την προσπάθεια αφύπνισης και αναβάθμισης του γεννετικού μας κώδικα που γίνεται από τα ουράνια αδέρφια μας μέσω του ήλιου, σας παραθέτω ξανά τις ηλιακές στεφάνες που έλαβαν χώρα 2 φορές μέσα στο 2015 τις οποίες οι αποστάτες αμέσως ψέκασαν για να εμποδίσουν αυτή την αφύπνιση. Τα συμπεράσματα για άλλη μια φορά δικά σας.
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου